تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 339 از 827 اولاول ... 239289329335336337338339340341342343349389439 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,381 به 3,390 از 8267

نام تاپيک: تاپیک جامع >> هارد اکسترنال <<

داره خودمونی میشه زهـــZAHRAــــــرا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    قـ♥ـلـ ـب

پيش فرض

سلام داداش عطا تو این مدتی که نبودم 1ترا وسترن و 1ترا سیلیکون ارزون شده؟

2. این کاربر از زهـــZAHRAــــــرا بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه mkh12's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام
    الان قیمت ها چجوریه؟؟ 1ترا وسترن چنده؟

4. این کاربر از mkh12 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز amirkhan_0o0's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    تو لباسم!!

پيش فرض

قیمت ها کشیده بالا باز هم

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام داداش عطا تو این مدتی که نبودم 1ترا وسترن و 1ترا سیلیکون ارزون شده؟
    سلام
    نه فعلا خبري از ارزون شدن نيست !!!

سلام
    الان قیمت ها چجوریه؟؟ 1ترا وسترن چنده؟
    سلام
    قيمتها هنوز غير معقول هست . يكتراي وسترن پرتابل 185 هزارتومن و براي يكتراي دسكتاپي هم قيمت دقيق ندارم ولي حدوداً 160 هزارتومن هست !!!

قیمت ها کشیده بالا باز هم
    سلام
    فكر نكنم ديگه بالاتر از اين جا داشته باشه !!!

7. 4 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    مشهد

4 External Hard : USB 3.0 & Firewire & eSata

از کل مدلهای وسترن فقط مدل my book Studio Edition II هست که esata داره و usb3 نداره
    اگه esata یا sata میخوای باید مدلهای سیگیت رو بگیری که با تعویض آداپترهاش میتونی انواع اینترفیس هارو داشته باشی
    مدل FreeAgent® GoFlex طبق عکس زیر با تعویض آداپتر میتونی usb2 و usb3 و esata داشته باشی

مثلا مدل FreeAgent® GoFlex با تعویض آداپترهاش میتونی از usb3 اسفاده کنی و فکر کنم اگه آداپترهاشو ورداری میتونی مستقیما از ساتا استفاده کنی

نه فکر نمیکنم مشکلی داشته باشه ولی در حمل و نقلش دقت کن ضمن اینکه خود کمپانی وسترن یه کیف مخصوص این هارد ها رو تولید میکنه ولی نمیدونم از کجا میشه خریدش

من هارد مدل الایت دارم تنها زمانی اتوماتیک بک آپ کار میکنه که شما از طریق اون نرم افزار این کار رو بکنین
    یعنی خلاصه بگم بدون درخواست شما کاری نمیکنه
    سلام به همه ی دوستان عزیزم
    چند روزه که میخوام یه هارد اکسترنال بخرم خیلی از سایت ها رو گشتم و بیشتر مدل Western رو پیشنهاد کردن
    ولی چندتا سوال داشتم :
    1- فرق USB 3.0 با eSata چیه دقیقا؟!!!
    2- Firewire چیه؟!!
    لطفا اگر میتونین راهنمایی کنین که دقیقا چه اردی بخرم البته تا سقف 170000 تومان و بگین که بهترین مارک موجور در بازار چیه دقیقا؟!!!
    در ضمن، تو رو خدا کمکم کنین؛

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام به همه ی دوستان عزیزم
    چند روزه که میخوام یه هارد اکسترنال بخرم خیلی از سایت ها رو گشتم و بیشتر مدل Western رو پیشنهاد کردن
    ولی چندتا سوال داشتم :
    1- فرق USB 3.0 با eSata چیه دقیقا؟!!!
    2- Firewire چیه؟!!
    لطفا اگر میتونین راهنمایی کنین که دقیقا چه اردی بخرم البته تا سقف 170000 تومان و بگین که بهترین مارک موجور در بازار چیه دقیقا؟!!!
    در ضمن، تو رو خدا کمکم کنین؛
    سلام
    esata كه در واقع نوع اكسترنال sata هست و از لحاظ سرعت write و read در عمل فرق چنداني با SATA روي مادربرد ندارد با توجه به نوع كنترلر سرعت write و read بطور تئوري 1500 مگابيت الي 3000 مگابيت هست.

البته با توجه به وجود sata3 سرعت esata به 6000 مگابيت خواهد رسيد كه البته فكر نميكنم هارد ديسكهاي معمولي توانايي رسيدن به چنين سرعتي رو داشته باشند .

مهمترين ضعف esata اين هست كه اكثراً منبع تغذيه اي ندارند پس بيشتر مناسب هاردهاي آداپتور دار هست . البته اينترفيسهاي esatap داراي منبع تغذيه هست ، درنتيجه هاردهاي بدون آداپتور هم ميتواند راه اندازي شود. انواع esatap اكثراً دو كاره هستند يعني هم ميتوان usb را متصل كرد و هم esata . مثل عكس زير

مسئله ديگر esata اين هست كه با توجه به اينكه نوع اكسترنال sata هست در بايوس تنظيمات sata بايد روي ahci باشد كه قابليت hot-plug رو داشته باشه . برخي از ويندوز XP درايور و يا راه اندازي براي اين قابليت ahci رو ندارند .

در حال حاظر با توجه به فراگير شدن usb3 با سرعت write و read حدوداً 4800 مگابيت نقش esata و همچنين Firewire كمرنگتر شده است . Firewire هم اينترفيس ديگري هست بعضي اوقات با نام IEEE 1394 يا i.LINK يا Lynx شناخته ميشود كه سرعت خواندن و نوشتن در عكس زير گزاشتم .

بهترين مدل هم western digital my book essential هست كه usb3 دارد و براي يك ترابايت هم قيمتي معادل 160 هزارتومن دارد . البته مشخص هم نكردين هارد پرتابل ميخواهيد يا دسكتاپي ولي با اين بودجه ، براي داشتن حداكثر حجم ذخيره سازي بايد از نوع آداپتوري رو بخريد .

لينك اين مدل جهت اطلاع بيشتر
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by ata.royalfalcon; 02-01-2012 at 10:04.

10. 5 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    مشهد

6

سلام
    esata كه در واقع نوع اكسترنال sata هست و از لحاظ سرعت write و read در عمل فرق چنداني با SATA روي مادربرد ندارد با توجه به نوع كنترلر سرعت write و read بطور تئوري 1500 مگابيت الي 3000 مگابيت هست.

البته با توجه به وجود sata3 سرعت esata به 6000 مگابيت خواهد رسيد كه البته فكر نميكنم هارد ديسكهاي معمولي توانايي رسيدن به چنين سرعتي رو داشته باشند .

مهمترين ضعف esata اين هست كه اكثراً منبع تغذيه اي ندارند پس بيشتر مناسب هاردهاي آداپتور دار هست . البته اينترفيسهاي esatap داراي منبع تغذيه هست ، درنتيجه هاردهاي بدون آداپتور هم ميتواند راه اندازي شود. انواع esatap اكثراً دو كاره هستند يعني هم ميتوان usb را متصل كرد و هم esata . مثل عكس زير

مسئله ديگر esata اين هست كه با توجه به اينكه نوع اكسترنال sata هست در بايوس تنظيمات sata بايد روي ahci باشد كه قابليت hot-plug رو داشته باشه . برخي از ويندوز XP درايور و يا راه اندازي براي اين قابليت ahci رو ندارند .

در حال حاظر با توجه به فراگير شدن usb3 با سرعت write و read حدوداً 4800 مگابيت نقش esata و همچنين Firewire كمرنگتر شده است . Firewire هم اينترفيس ديگري هست بعضي اوقات با نام IEEE 1394 يا i.LINK يا Lynx شناخته ميشود كه سرعت خواندن و نوشتن در عكس زير گزاشتم .

بهترين مدل هم western digital my book essential هست كه usb3 دارد و براي يك ترابايت هم قيمتي معادل 160 هزارتومن دارد . البته مشخص هم نكردين هارد پرتابل ميخواهيد يا دسكتاپي ولي با اين بودجه ، براي داشتن حداكثر حجم ذخيره سازي بايد از نوع آداپتوري رو بخريد .

لينك اين مدل جهت اطلاع بيشتر
    ازت ممنونم و واقعا تا حد بسیار زیادی کارم راحت تر شد؛
    دوست عزیزم، با توجه به اینکه خودم رشته کامپیوتر هستم، ولی در این زمینه متاسفانه اطلاعات چندانی نداشتم و با توجه به وقت کمم، نمیتوانم تحقیق زیادی انجام دهم؛
    من دقیقا فرق هارد دسکتاپی و قابل حمل رو نمیدونم
    ببین دقیقا مشکل من اینه که هارد فعلی من که البته اینترنال هست آسیب دیده و چرا که ممکن استت هر لحظه بسوزد!!!!
    برای همین تصمیم به خرید هارد اکسترنال گرفتم که بعد فهمیدم Western میشه گفت که بهترین مارک هست؛
    حالا میخوام ببینم چی بخرم بهتره؟!!!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان:
    هارد Portable External USB3 Anti chock 1T چه مارکی پیشنهاد میکنن؟
    خودم به این نتیجه رسیدم که ترنسند بخرم! شما چی پیشنهاد می کنین؟
    یه سوال: ایا هاردای اکسترنال که ضد ضربه نیستند با کمترین لرزش یا حرکتی خراب می شن؟
    و از اون طرف هارد ترنسند که ضدضربه است حتی اگه بیفته هم مشکلی براش پیش نمیاد؟

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ازت ممنونم و واقعا تا حد بسیار زیادی کارم راحت تر شد؛
    دوست عزیزم، با توجه به اینکه خودم رشته کامپیوتر هستم، ولی در این زمینه متاسفانه اطلاعات چندانی نداشتم و با توجه به وقت کمم، نمیتوانم تحقیق زیادی انجام دهم؛
    من دقیقا فرق هارد دسکتاپی و قابل حمل رو نمیدونم
    ببین دقیقا مشکل من اینه که هارد فعلی من که البته اینترنال هست آسیب دیده و چرا که ممکن استت هر لحظه بسوزد!!!!
    برای همین تصمیم به خرید هارد اکسترنال گرفتم که بعد فهمیدم Western میشه گفت که بهترین مارک هست؛
    حالا میخوام ببینم چی بخرم بهتره؟!!!
    سلام

تفاوت هارد دسكتاپي و پرتابل .

هاردهاي 2.5 اينچي در واقع همون هارد اينترنال لپتاپ هست و برق مورد نياز رو ار پورت usb تامين ميكنن يعني آداپتور برق جداگانه اي ندارن . بعبارت ديگر اينجور هاردها با برق 5 ولت راه اندازي ميشن . اين هاردها كوچك هستن و حتي ميتوان آنها را در جيب جا داد . اين هاردهاي 2.5 اينچي نسبت به حجمشون از هاردهاي 3.5 اينچي گرانتر هست يعني يه هارد 1 ترابايت 2.5 اينچي قيمتي حدوداً 130 هزارتومن دارد در صورتي كه يه هارد 3.5 اينچي يه ترابايت قيمتي حدود 90 الي 100 هزارتومن دارد .

بعلت نداشتن منبع تغذيه مستقل ممكن هست به دليل كمبود ولتاژ هارد اكسترنال راه اندازي نشود دلايل كمبود ولتاژ ميتونه استفاده از كابل افزايش طول usb يا استفاده از usb هاب باشه به همين دليل برخي از كمپاني ها كابل مخصوصي توليد ميكنن كه باعث ميشه هارد از دو پورت usb برق تامين كنه كه به اين نوع كابل y-cable گفته ميشود . نكته مهم اين هست كه همهء هارد اكسترنال 2.5 اينچي اين كابل رو ندارن یعنی بعضی از مدلها این کابل رو دارن .

cach اكثر هاردهاي پرتابل يا 2.5 اينچي هشت مگابايت هست ولي 16 مگابايت موجوده .

اما هاردهاي 3.5 اينچي در واقع همون هارد pc هاي معمولي هست كه بزرگترن و مناسب براي جابجايي روزمره نيستن .
    براي راه اندازي اينجور هاردها كه پر مصرفترن نياز به آداپتور برق جداگانه دارن به عبارت ديگر برق usb براي راه اندازي كفايت نميكند يعني اينجور هاردها حداقل نياز ولتاژ 12 ولت و 5 ولت دارند .
    با توجه به داشتن منبع تغذيه مستقل نگراني از بابت راه اندازي هارد وجود ندارد پس ميتوان از كابلهاي usb به اندازه هاي بلند استفاده كرد و حتي ميتوان از usb هاب هم استفاده كرد .

بافر اكثر مدلهاي 3.5 اينچي 32 مگ هست البته من فكر ميكنم مدلهاي 3 ترابايتي وسترن 64 مگ كش دارد .
    تفاوت در بافر یکی از مهمترین علت در تفاوت سرعت بین هاردهای 2.5 اینچی و 3.5 اینچی هست بطوریکه هاردهای 3.5 اینچی بعلت داشتن کش بالاتر از سرعت read و write بیشتری برخوردارن .
    با توجه به توضيحات بالا يا هارد دسكتاپي رو انتخاب كنيد يا هارد پرتابل

مدل پيشنهادي هارد دسكتاپي western digital my book essential كه تا 3 ترابايت هم موجوده و usb3 هم هست .

مدل پيشنهادي هارد پرتابل My Passport Essential SE كه يك ترابايت و 750 گيگ موجوده و usb3 هست .

مدل بعدي هم My Passport Essential هست كه فقط 500 گيگ موجوده

البته با توجه به بودجه محدود شما همانطوريكه قبلا هم گفتم بهترين انتخاب با بالاترين ظرفيت همون مدل دسكتاپي هست كه يك تراي آن 160 هزارتومن هست .

14. 3 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان:
    هارد Portable External USB3 Anti chock 1T چه مارکی پیشنهاد میکنن؟
    خودم به این نتیجه رسیدم که ترنسند بخرم! شما چی پیشنهاد می کنین؟
    یه سوال: ایا هاردای اکسترنال که ضد ضربه نیستند با کمترین لرزش یا حرکتی خراب می شن؟
    و از اون طرف هارد ترنسند که ضدضربه است حتی اگه بیفته هم مشکلی براش پیش نمیاد؟
    سلام
    اگر جاي شما بودم هارد silicon power armor a80 رو ميخريدم . به خاطر بدنه آلومنيومي آن و طراحي جالب بدنه كه يكي از كابلهاي آن داخل خود بدنه اش پنهان ميشه ، بعبارت ديگه اين مدل دوتا كابل usb دارد . البته يكي از معايب اين مدل سنگين بودن آن هست كه بدليل فلزي بودن بدنه اش هست و تا اونجايي كه ميدونم از هارد اينترنال سامسونگ استفاده شده .

هارد رو باز كرده

عكس زير هم تبديل sata to usb3 هست .

16. 2 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •