سلام داداش عطا تو این مدتی که نبودم 1ترا وسترن و 1ترا سیلیکون ارزون شده؟
سلام داداش عطا تو این مدتی که نبودم 1ترا وسترن و 1ترا سیلیکون ارزون شده؟
سلامنوشته شده توسط زهـــZAHRAــــــرا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه فعلا خبري از ارزون شدن نيست !!!
سلام
قيمتها هنوز غير معقول هست . يكتراي وسترن پرتابل 185 هزارتومن و براي يكتراي دسكتاپي هم قيمت دقيق ندارم ولي حدوداً 160 هزارتومن هست !!!
سلام
فكر نكنم ديگه بالاتر از اين جا داشته باشه !!!![]()
سلام به همه ی دوستان عزیزم
چند روزه که میخوام یه هارد اکسترنال بخرم خیلی از سایت ها رو گشتم و بیشتر مدل Western رو پیشنهاد کردن
ولی چندتا سوال داشتم :
1- فرق USB 3.0 با eSata چیه دقیقا؟!!!
2- Firewire چیه؟!!
لطفا اگر میتونین راهنمایی کنین که دقیقا چه اردی بخرم البته تا سقف 170000 تومان و بگین که بهترین مارک موجور در بازار چیه دقیقا؟!!!
در ضمن، تو رو خدا کمکم کنین؛
سلام
esata كه در واقع نوع اكسترنال sata هست و از لحاظ سرعت write و read در عمل فرق چنداني با SATA روي مادربرد ندارد با توجه به نوع كنترلر سرعت write و read بطور تئوري 1500 مگابيت الي 3000 مگابيت هست.
البته با توجه به وجود sata3 سرعت esata به 6000 مگابيت خواهد رسيد كه البته فكر نميكنم هارد ديسكهاي معمولي توانايي رسيدن به چنين سرعتي رو داشته باشند .
مهمترين ضعف esata اين هست كه اكثراً منبع تغذيه اي ندارند پس بيشتر مناسب هاردهاي آداپتور دار هست . البته اينترفيسهاي esatap داراي منبع تغذيه هست ، درنتيجه هاردهاي بدون آداپتور هم ميتواند راه اندازي شود. انواع esatap اكثراً دو كاره هستند يعني هم ميتوان usb را متصل كرد و هم esata . مثل عكس زير
مسئله ديگر esata اين هست كه با توجه به اينكه نوع اكسترنال sata هست در بايوس تنظيمات sata بايد روي ahci باشد كه قابليت hot-plug رو داشته باشه . برخي از ويندوز XP درايور و يا راه اندازي براي اين قابليت ahci رو ندارند .
در حال حاظر با توجه به فراگير شدن usb3 با سرعت write و read حدوداً 4800 مگابيت نقش esata و همچنين Firewire كمرنگتر شده است . Firewire هم اينترفيس ديگري هست بعضي اوقات با نام IEEE 1394 يا i.LINK يا Lynx شناخته ميشود كه سرعت خواندن و نوشتن در عكس زير گزاشتم .
بهترين مدل هم western digital my book essential هست كه usb3 دارد و براي يك ترابايت هم قيمتي معادل 160 هزارتومن دارد . البته مشخص هم نكردين هارد پرتابل ميخواهيد يا دسكتاپي ولي با اين بودجه ، براي داشتن حداكثر حجم ذخيره سازي بايد از نوع آداپتوري رو بخريد .
لينك اين مدل جهت اطلاع بيشتر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by ata.royalfalcon; 02-01-2012 at 10:04.
ازت ممنونم و واقعا تا حد بسیار زیادی کارم راحت تر شد؛
دوست عزیزم، با توجه به اینکه خودم رشته کامپیوتر هستم، ولی در این زمینه متاسفانه اطلاعات چندانی نداشتم و با توجه به وقت کمم، نمیتوانم تحقیق زیادی انجام دهم؛
من دقیقا فرق هارد دسکتاپی و قابل حمل رو نمیدونم
ببین دقیقا مشکل من اینه که هارد فعلی من که البته اینترنال هست آسیب دیده و چرا که ممکن استت هر لحظه بسوزد!!!!
برای همین تصمیم به خرید هارد اکسترنال گرفتم که بعد فهمیدم Western میشه گفت که بهترین مارک هست؛
حالا میخوام ببینم چی بخرم بهتره؟!!!
دوستان:
هارد Portable External USB3 Anti chock 1T چه مارکی پیشنهاد میکنن؟
خودم به این نتیجه رسیدم که ترنسند بخرم! شما چی پیشنهاد می کنین؟
یه سوال: ایا هاردای اکسترنال که ضد ضربه نیستند با کمترین لرزش یا حرکتی خراب می شن؟ و از اون طرف هارد ترنسند که ضدضربه است حتی اگه بیفته هم مشکلی براش پیش نمیاد؟
سلام
تفاوت هارد دسكتاپي و پرتابل .
با توجه به توضيحات بالا يا هارد دسكتاپي رو انتخاب كنيد يا هارد پرتابل
مدل پيشنهادي هارد دسكتاپي western digital my book essential كه تا 3 ترابايت هم موجوده و usb3 هم هست .
مدل پيشنهادي هارد پرتابل My Passport Essential SE كه يك ترابايت و 750 گيگ موجوده و usb3 هست .
مدل بعدي هم My Passport Essential هست كه فقط 500 گيگ موجوده
البته با توجه به بودجه محدود شما همانطوريكه قبلا هم گفتم بهترين انتخاب با بالاترين ظرفيت همون مدل دسكتاپي هست كه يك تراي آن 160 هزارتومن هست .
سلام
اگر جاي شما بودم هارد silicon power armor a80 رو ميخريدم . به خاطر بدنه آلومنيومي آن و طراحي جالب بدنه كه يكي از كابلهاي آن داخل خود بدنه اش پنهان ميشه ، بعبارت ديگه اين مدل دوتا كابل usb دارد . البته يكي از معايب اين مدل سنگين بودن آن هست كه بدليل فلزي بودن بدنه اش هست و تا اونجايي كه ميدونم از هارد اينترنال سامسونگ استفاده شده .
هارد رو باز كرده
عكس زير هم تبديل sata to usb3 هست .
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)