تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 339 از 384 اولاول ... 239289329335336337338339340341342343349 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,381 به 3,390 از 3834

نام تاپيک: Translation

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض ترجمه یه ایمیل دیگه

برای من یه ایمیل انگلیسی ارسال شده فکر کنم توی یه قرعه کشی برنده شدم (یا گولم زندن )به هر حال اگه کسی در مورد این ایمیل و صحتش کسی اطلاع داره ومعنیشو میدونده به من به گه

CONGRATULATIONS!!! YOU HAVE WON!!!
    APEX LOTTERY PROMO
    We are happy to announce to you that your email address have won GBP£4,000,000.00 (Four Million Pound Sterling). You were selected among the 10(Ten) lucky winners during the internet ballot draw of the APEX LOTTERY PROMO.

You are advised to contact the claim department immediately with the below information for the release of your prize money.
    International prize Department

CONGRATULATIONS!!!

Yours faithfully,
    Mrs. Rosemary Van Ken.
    (Customers aid Center)

[muc5bu05bio]
    _

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

بچه ها معنی این جمله چی میشه
    i thought it would be good to get to know everyone
    i am a911attack(Wes) here to bring hell out to play
    i am 30 DOB sept.11

حـــــرفـه ای A r c h i's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Dream Land

پيش فرض

برای من یه ایمیل انگلیسی ارسال شده فکر کنم توی یه قرعه کشی برنده شدم (یا گولم زندن )به هر حال اگه کسی در مورد این ایمیل و صحتش کسی اطلاع داره ومعنیشو میدونده به من به گه

CONGRATULATIONS!!! YOU HAVE WON!!!
    APEX LOTTERY PROMO
    We are happy to announce to you that your email address have won GBP£4,000,000.00 (Four Million Pound Sterling). You were selected among the 10(Ten) lucky winners during the internet ballot draw of the APEX LOTTERY PROMO.

You are advised to contact the claim department immediately with the below information for the release of your prize money.
    International prize Department

CONGRATULATIONS!!!

Yours faithfully,
    Mrs. Rosemary Van Ken.
    (Customers aid Center)

[muc5bu05bio]
    _
    دوست عزیز همه این ایمیل ها اسپم هستند و بهتره بدون اینکه حتی بهش توجه کنی پاکشون کنید. اولی که میگه یکی مرده ، هم اسم شما بوده..بیاین ارثیه اش را نصف نصف بگیرید، دومی هم که میگه لاتاری برنده شدید.
    این امیل ها ارزش وقت گذاشتن برای دیدن هم ندارند
    موق باشید،

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Dream Land

پيش فرض

بچه ها معنی این جمله چی میشه
    i thought it would be good to get to know everyone
    i am a911attack(Wes) here to bring hell out to play
    i am 30 DOB sept.11
    من فکر می کنم که خیلی خوبه اینجا همه را بشناسم

من در 911 کار می کردم (مطمئن نیستم )، و اینجا هستم که خیلی بازی کنم و حال کنیم
    من 30 سالمه. تاریخ تولد: 11 سپتامبر

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Dream Land

پيش فرض

امید داریم که ترجمه بشه ولی اگه نشد هم بازم دست همگیتون دردنکنه قبلا کلی زحمت انداخته بودیم گردنتون.ممنون
    سلام دوستان ممنون میشم این متن رو برام به انگلیسی ترجمه کنید
    شرمنده یکم طولانیه ولی اشکالی نداره در طی چند مرحله هم اگه ترجمش کنید ممنون میشم ولی خواهشا یکم زودتر که داره دیر میشه
    با تشکر از تمام دوستانمون در بخش ترجمه سایت
    ===
    ابوعلی سینا
    شيخ الرئيس ، ابوعلي سينا ، حسين بن عبدالله حسن بن علي بن سينا ، ‌معروف به ابن
    سينا در سال 370 هجری قمری در دهي به نام خورميثن در نزديكي بخارا چشم به جهان گشود
    . شركت در جلسات بحث اسماعيليان از دوران كودكي ، به واسطه پدر كه از پيروان آنها
    بود ، بوعلي را خيلي زود با مباحث و دانش های مختلف زمان خود آشنا ساخت . وی به
    دليل نبوغ خود در ابتداي جواني در علوم مختلف زمان خود از جمله طب مهارت يافت . تا
    آنجا كه پادشاه بخارا ، نوح بن منصور ( حكومت از 366 تا 387 هجری قمری ) به علت
    بيماری ، وی را به نزد خود خواند و ابن سينا از اين راه به كتابخانه عظيم دربار
    ساماني دست يافت . به اين ترتيب وی در علوم مختلف از جمله حكمت ،‌ منطق و‌ رياضيات
    – كه خود شامل عدد ،‌ هندسه ،‌ نجوم و موسيقي است – تسلط يافت . ابن سینا تالیفات
    زیادی از خودش به جا گذاشته است که از میان این همه تالیفات شفا در فلسفه و قانون
    در پزشكي شهرتي جهاني يافته است . كتاب شفا در هجده جلد در بخش های علوم و فلسفه ،
    يعني منطق ، رياضي ، طبيعيات و الاهيات نوشته شده است . منطق شفا امروز نيز همچنان
    به عنوان يكي از معتبرترين كتب منطق اسلامي مطرح است و طبيعيات و الاهيات آن هنوز
    مورد توجه علاقمندان است . كتاب قانون نيز – كه تا قرن ها از مهمترين كتب پزشكي به
    شمار مي رفت . ابن سينا در زمينه هاي مختلف علمي نيز اقداماتي ارزنده به عمل آورده
    است . او اقليدس را ترجمه كرد . رصدهای نجومي را به عمل درآورد و اسبابي نظير ورنيه
    كنوني ابداع نمود . در زمينه حركت ، نيرو ، فضای بي هوا ( خلا ) ، نور ، حرارت و
    چگالي تحقيقات ابتكاری داشت . رساله وی درباره كاني ها يا مواد معدني تا قرن
    سيزدهم در اروپا مهمترين مرجع علم زمين شناسي بود . ابوعلي سينا در سال 428 هجری
    قمری ، زماني كه تنها 58 سال داشت ،‌ در حالي رخت از جهان بربست كه با ادای دين خود
    به دانش بشری ، نامي به صلابت تمدن ايراني از خود به جای گذاشت.
    دوست عزیز متن خیلی طولانیه.
    زیاد وقت بچه ها رامی گیره. فکر کنم اگه خودت انگیلیسیش را سعی کنی بنویسی و بذاری تا اشکالاتش گرفته شه، زودتر به جواب می رسی
    مرسی

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

من فکر می کنم که خیلی خوبه اینجا همه را بشناسم

من در 911 کار می کردم (مطمئن نیستم )، و اینجا هستم که خیلی بازی کنم و حال کنیم
    من 30 سالمه. تاریخ تولد: 11 سپتامبر
    خیلی ممنون کارت زیبا بود

اگر زحمتی نیست اینم روش

hey i am also on worlds 8, 12-18,20
    glad to meet you
    my main world is 14 but i am being teached a lesson after 4 months(getting nobled slowly)
    i have learned alot in short time have been duke, baron in several tribes i am also very good at building villages/troops and i have a little diplomacy but just enough to turn attacks into allies

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2008

12

ba salam
    age doostaye aziz dar tarjome in matn be man komak konan kheyli mamnoon misham

آرزویم اینست : نتراود اشک در چشمان تو
    هرگز /مگر از شوق زیاد /نرود لبخند از عمق نگاهت هرگز/و به اندازه هر روز /هر لحظه تو عاشق باشی /عاشق آنکه تو را می خواهد /و به لبخند تو از خویش رها می گردد/و تو را دوست بدارد/به همان اندازه که دلت می خواهد

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

[
    ba salam be tamame doosthaye khoobam
    man emsal ghasde hoozoor dar konkoor zan ra daram d
    ketabhaye 504/ essential word forToefl/grammer in use va toefl borrown ra ham motale kardam
    vali hanooz fek mikonam ghodrate elmi kafi vase koonkoor ra nadaram
    makhsoosan ghesmate language function

age sshoma rahnamaeem konid ke che kebhaye digeyee ra motale konam mamnoon misham

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض سلام

سلام دوستان ممنون میشم این جمله را ترجمه کنید

i accidentally clicked wrong button as i was tired plese resend the invite if you kindly would

آخر فروم باز unartig's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

4

سلام دوستان ممنون میشم این جمله را ترجمه کنید

i accidentally clicked wrong button as i was tired plese resend the invite if you kindly would
    من به طور تصادفی دکمه اشتباه راکلیک کردم به دلیل اینکه خسته بودم. لطفا اگرامکان داره دعوت (بایددعوتنامه باشه دراصل یعنی invition) رادوباره بفرستید .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •