تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 339 از 397 اولاول ... 239289329335336337338339340341342343349389 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,381 به 3,390 از 3966

نام تاپيک: مشکلات نصب و اجرا - Assassin's Creed II

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سلام. بچه ها داخل يكي از مرحله ها كه داره با خواهر و مادرش بيرون شهر ميرن كه يه نفر با چنتا سرباز جلوشونو ميگيره كه يه نفر ديگه مياد كمكشون. و بعد ميبرتشون داخل خونه خودش. اين طرف كه مياد بهمون اموزش بده داخل يكي از اموزشاش بايد با دكمه space كار كنيم. اينجارو بايد چجوري رد كنيم؟؟؟ فقط بايد دكمه space رو بزنيم يا بايد دكمه ديگري رو هم باهاش بزنيم؟؟؟ دركل چه زماني بايد دكمرو بزنيم؟؟؟

يه سوال ديگه. داخل زمين تمرين . تصوير شما هم ميچرخه؟؟؟ تصوير من كه همينجوري ميچرخه.
    Last edited by p_p_k; 26-06-2010 at 16:36.

اگه نباشه جاش خالی می مونه َalireza's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

P_P_k جان برای dodge attack باید راست کلیک رو نگه دارید هر وقت خواست بزنه مثل counter attack فورا space رو بزنین
    یه تمرین دیگه هم با space هست که exit fight نام داره
    باید space رو با یه جهت نگه داری تا از مبارزه فرار کنی
    --------------------------------------
    omidsys جان شما ارور آپدیتت رو بگو
    could not retrieve installation folder! insallation will be aborted
    این نیست؟

3. 2 کاربر از َalireza بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه pooyakhaste's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    rook island

پيش فرض

با سلام. میشه آخرین کرک رو بزارید که سیوها رو پاک نکنه. منم اون مرحله که یه ساختموت پر از اسکلته بعد از کشتن اون پنج سرباز وقتی میخوام اون در رو که روش عکس اسکلته باز کنم، هیچ کاری نمیشه کرد.
    Last edited by pooyakhaste; 26-06-2010 at 17:46.

کاربر فعال فلسفه A.M.D.D.E.V.I.L's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Void

پيش فرض

سیو تو بده به من من اون مرحله رو برم بعد بدم به خودت

بی صبرانه منتظر brother hood هستم
    نمی دونم چرا خیلی دیر ریلیز میشه

آخر فروم باز لوگان's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

آقا من این یارو اساسین 2 رو خریدم ریختم.خودش که میخواد به اینترنت وصل شه بعد تو بخش کرک اینو میگه

1 - Install the game

2 - Install: InstallAC2Crack.exe - Emulator AC2 Server 0.44 including the latest values.db update (v1907)

3 - Start the game via the shortcut "Play Assassin's Creed II" on the desktop or start menu.

(Enter an id and password (what you wanted). Do not register)
    Keep the same ID and password for next time, in order to resume play where you left off.

It is possible to completely remove this "crack" server emu. (Via config panel or start menu)

- Assassin's Creed II - Server Emulator coded by Dormine @ cs.rin.ru - Thanks
    - AC2 Simple Laucher coded by Approved - Thanks
    - Values.db garthered by 3xistence, razafan, 13korshun13, wormss, krazyyy, LDK, Dalfi and others... - Thanks
    - Thanks to bclkostra, bjamikel, LordGravewish, AC2Clearing for merging the values and all others people who have worked on this so far.
    Spire go ---- yourself

بعد من میرزم این رو
    InstallAC2Crack.exe

بعد میرم رو
    Play Assassin's Creed II
    کلیک میکنم میگه
    server.exe not found
    یعد بازی نمیاد چی کار کنم؟

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Void

پيش فرض

اون کرک قدیمی هست که توی مرحله های آخر بازی مشکل داره من اونو داشتم که مجبور شدم همه ی سیو هامو از دست بدم
    ولی در عوض با کرک Skid کلی فرم گرفتم و دمای کامپیوترمم پایین اومد
    باید بری سراغ کرک SKID ROW

8. این کاربر از A.M.D.D.E.V.I.L بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه َalireza's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یه فایلی هست به نام server.exe که باید اجرا کنی و تو ویندوز 7 من هم درست اجرا نمیشد و من از administrator اجرا کردم درست شد
    بعدشم این کرک skidrow رو بریز چون اکثر بازیایی که از server.exe اجرا میشن خراب اجرا میشن

10. این کاربر از َalireza بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال whitewolf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام
    این کنکور اشغال تموم بشه منم میشینم بازی. فقط یه سوال:
    قضیه این نسخه های مختف بازی چیه دقیق؟ یه نسخه 3dvd ه (12 گیگ) ، یه نسخه هم 2dvd ه (6.3 گیگ) و یه نسخه دیگه 5dvd هست که نمی دونم چند گیگه. مسخصه 2dvd که هیچ دمویی نداره. من نسخه 3dvd رو گرفتم
    وقتی از فروشنده نسخه 5 تایی رو خواستم گفت اون نسخه 6 تا دمو توی بازی داره که پ و ر ن کامل هست و توش دزموند شیطونی می کنه و عمرا پیدا کنی. راست می گفت؟
    بعد رفتم دمو های بازی رو چک کردم که توی پوشه videos هست، چند تا دمو خیلی کم حجم داشت که مشکوک میزد. دموها درباره ترکیدن یه بمب اتم هست. این طبیعیه یا این ها همون دمو های جایگزین هستن؟ اخه بمب اتم چه ربطی به اون دوران داره؟

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Void

پيش فرض

5 دیویدی؟ شوخی میکنی؟ مال من 2 دیویدی هست و دمو هارم داره یا حد اقل نمیدونم منظورت از دمو چیه یعنی منظورت اینه که دمو ها از گرافیک بازی برخوردارن و توی بازی هستند یا از گرافیک بالتر بهره مندن و برا لود شدندشون لودینگ میاره؟

پروفشنال whitewolf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

منظورم از دمو فایل های فیلم مانندی هست که از بیرون ویندوز هم قابل اجرا هستن. نه اونایی که از گرافیک خود بازی هستن. بهتر بگم اونایی که توی پوشه videos هستن و پسوندشون Bik هست و اگه Bik player داشته باشین می تونین از بیرون ویندوز مثل فیلم ببینیدشون. همونایی هستن که س ا نسورش کردن
    حالا کسی که بازی رو تموم کرده، بمب اتم توی بازی هست؟ اصلا دزموند عاشق میشه مگه که بخواد شیطونی بکنه؟

اینم ادرس یه سایتی هست که نسخه 5 دی وی دی رو می فروشه (البته برای کم شدن حجم به 2 تا dvd9 تبدیلش کرده)
    من هرچی سفارش میدم نمی فرسته. نمیدونم چه مرگشه این سایت.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    مدیران ببخشید که خلاف قوانین هست

من نسخه 2dvd رو که نصب کردم که حتی ارم ubisoft هم اولش نمی یومد. بعد از اجرا یهو می پرید توی بازی. ولی نسخه 3dvd بعضی از دموهاش رو داره

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •