سلام دوستان
هنوز مودم رایگانه
و کله هزینه برای نصب و راه اندازی 5000 چوقه؟؟؟؟
سلام دوستان
هنوز مودم رایگانه
و کله هزینه برای نصب و راه اندازی 5000 چوقه؟؟؟؟
Last edited by neopersia; 17-10-2011 at 18:13. دليل: فونت درشت: http://forum.p30world.com/announcement.php?f=317&a=276
از منم چند روزه باز نمی شه
شما احتمالا نام کاربری یا رمز عبور رو اشتباه می زنید. مال من که همیشه مشکل داشت الان وارد میشه.
سلام من مشكلم با پنل جديد حل شد
فقط يك مشكل دارم اينم كه چون تازه وارد كنترل پنل جديد وصل شدم , هنوز چگونگي خريد شارژ را بلد نيستم
وقتي من وارد كنترل پنل ميشم , هيچ كدام از گزينه هاي سمت راست كنترل پنل مثل گزينه ي پرداخت ها وشارژ ها كار نميكنه ؟؟
چطوري ميشه ترافيك اضافه خريد ؟؟؟؟؟؟
تو را خدا راهنماييم كنيد ....
همانطور که از شکل پیداست.برای شارژ کردن ابتدا از قسمت سرویسها روی مشخصات سرویس می زنی. بعد میری روی طرح مثلا زرین و از قسمت پایین روی تمدید اعتبار کلیک کن. بقیش دیگه سادست.
خیر دوست عزیز، هیچ چیز رایگان نیست. حدود 50 60 هزار تومن پول می گیرند. اون اول کار اعلام کردن به 3000 نفر اول مودم و نصب رایگان می دن که همه هجوم بیارن طرف مخابرات ولی این فقط جنبه تبلیغاتی داشت که متاسفانه این دیو صفتان موفق به گول زدن مردم هم شدن.
الان تو بیخ میشی!!!
راستی دوستان برای از رانژه در آوردن باید زنگ بزنیم 2030 یا نه وقتی طرف مصرف نکنه اتوماتیک در میاد از رانژه
های راحت شدم
فهمیدین کگه چی شد
من هم توبیخ شدم هم آبروم تو درو همسایه و همکار رفت
طرف اومد دم مغازه حسابی باهام دعوا کرد خلاصه منم عصبانی اومدم و فورم و دیگه....
خلاصه همکارا طرف رو آروم کردندو متقاعدش کردند که وای مکس بگیره
براش تقاضا کردم فردا ش ظهر نشده اودن براش نصب کردن و رفتن یه سال با مودم 200 تومن 512کیلو بد نبود حال میداد البته 20گیگش
شبانه هماز 2 صبح تا 8 رایگان
جمعه ها هم 2 شب تا 2 بعد از ظهر رایگان خلاصه که شرش تموم شد
حالا میخوام بیخودی پول نیاد رو قبض یارو باید حتما زنگ بزنیم یا خودشون قطع میکنن
نه قطع نمیشه. چونکه هردوماه حداقل 5000 رو قبض میاد.حالا میخوام بیخودی پول نیاد رو قبض یارو باید حتما زنگ بزنیم یا خودشون قطع میکنن
اما من به حضوریشم اطمینان ندارم.میری اونجا یموقع میگن.نه قطعش نمیکنیم.![]()
منم نظرم اینکه قطع نمیشه چون دو ماهی 5000 تومان با حداقل استفاده حتی صفر بایت روی قبض میاد.حالا میخوام بیخودی پول نیاد رو قبض یارو باید حتما زنگ بزنیم یا خودشون قطع میکنن
حالا با تلفن حل میشه یا برم مخابرات
وای چه مکافاتی شد این خط اینتر نت
دیدی یکی نحصه همینه دیگه
خودش خطش مکافاتش همه چیش نحصس
وصلش نحص قطعش هم نحص
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)