فقط باید با یک مودم تست کنی تا ببینی انتندهی چطوریه....![]()
فقط باید با یک مودم تست کنی تا ببینی انتندهی چطوریه....![]()
طبق گفته کارشناس ایرانسل ضعیف ترین مودم وایمکس از نظر انتندهی مودم usb![]()
آقا من یه سوال پرسیدم که دیشب از ساعت 1 تا 6 وایمکس ایرانسل من قطع بود آیا برای دیگران هم همینطور بوده؟
می خواستم بدونم آیا این مشکل همگانی بوده یا نه ؟ نمی دونم چرا پست من پاک شد؟
مبین نت اگه پوشش میده بگیر چون شبانه 2 تا 8 رایگان داره و قیمتهاش هم ارزونتره...
اره منم پرسیدم همینو گفتن...
اره دیشب به دلیل اختلالات قطع بود چند شب پیش هم همینطور...
سلام
دیروز داشتم با اینترنت کار میکردم یهو دیدم چراغ های آنتن مودم خاموش شدند ولی بقیه چراغ ها کار میکردند (مودم وایمکس ایرانسل BM632W WIFIi ), مودم رو از پنل پشتش ریست کردم بازم درست نشد , زنگ زدم پشتیبانی راهنمایی ام کرد و اتصال مجددا" برقرار شد ولی چراغ های آنتن خاموش بود , امروز دوباره تماس گرفتم و مشکلم رو گفتم - گفتن از گارانتی با شما تماس میگیرن , ولی من دیشب فضولیم گل کرد و درب مودم رو باز کردم ولی همه چیز سالم بود , فقط یه برچسب کوچیک روی پیچ زیر مودم بود که پلمپش بود که من کندمش , حالا اگر از گارانتی بیان شاید به اون پلمپ گیر بدن , میخواستم از دوستانی که مودم BM632W WIFIi دارند خواهش کنم یه عکس از برچسب پلمپ زیر مودم بگیرن برام ایمیل کنن یا همینجا آپلود کنن .
واقعا" ممنون میشم اگر کمک کنید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه من دیشب تا 3 داشتم داشتم کار میکردم مشکلی هم نبود
درسته منم داشتم تا صبح دانلود میکردم
---------- Post added at 12:31 AM ---------- Previous post was at 12:28 AM ----------
راستی کسی بلده با ادمین مودم bm632w پهنای باند رو برای یوزرهایی که با وای فای به شبکه وصل میشوند رو محدود کرد؟
سلام من میخوام وایمکس 128 بگیرم ایا اگر الان مودم را داخلی بزنم و هنگام نصب کانکنت نشود و نیاز به مودم خارجی داشته باشند ایا راحت عوض میکنند یا دوباره زمان بر میشه
من 7 خرداد سرویس 6 ماهم تموم میشه واسه تمدیدشو ریختن پول چی کار باید بکنم که تمدید شه؟
میشه اینترنتی پرداخت کرد؟چجوری؟کجای سایتش باید برم؟
چون میخوام 6 ماهه بگیرم 2 باره نمیتونم از کارت شارژ استفاده کنم چون مبلغش زیاده میخوام از کارت بانکم بدم مثل موقعی که دفعه اول اینترنتی ریختم پولو
من 512 6 ماهه داشتم میخوام تمدید کنم دوباره نامه میخواد یا همون دفعه اول فقط میخواست؟
راستی بذارم قطع شه بعد پولو بدم تمدید کنم یا قبل از تموم شدن این دوره تمدید کنم؟
مرسی از راهنماییتون
درود..
انقدر عجله دارن که اصلا نگاه نمیکنن. اما برای اطمینان بفرمائید..
![]()
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)