UDK رو یه بار Uninstall کن و دوباره install کن درست میشه . ( فقط حواست باشه موقع پاک کردن گزینه اول رو انتخاب کنی که فایل هایی که خودت ساختی پاک نشه )
UDK رو یه بار Uninstall کن و دوباره install کن درست میشه . ( فقط حواست باشه موقع پاک کردن گزینه اول رو انتخاب کنی که فایل هایی که خودت ساختی پاک نشه )
درست نشد انجام دادماینکارا قبلا انجام داده بیدم نشد نمیدونم چش شده
سعید دادا خیلی قضیه رو جنایی میکنی .
الان یعنی برای directx و ++c طرف باید دو سال وقت بزاره؟
اگه هیچی از برنامه نویسی ندونه هم کمتر از دو ماه ++c یاد میگیره(به یکی از رفقای تعطیل خودم سی یاد دادم الان داره برای رباتاش هوش مصنوعی مینویسه)
برای دایرکت ایکس نظر نمیدم چون زیاد نمیدونم. در حد چند تا مقاله.
چرا میشه. اجرای انیمیشن با کلید خاص و ساخت بازی استراتژیک و ....هم میشه.اصلا کاری نداره.تو یو دی کی نمیشه یه کاراکتری گذاشت بعد خودت واسش کلید تعیین کنی که مثلا 1 دقیقه متقیر A = 1 باشه یک دقیقه متقیر B = 1 باشه . بعد هر وقت A یک شد بره به سمت چپ و هر وقت B یک شد بره به سمت راسه هر وقت هم نزدیکش شدی خاست شلیک کنه LockAt شه رو کاراکتر اصلی و شلیک کنه ؟!
درسته کلاسا از کلاس مادر ارث میبرن ولی میتونی شرط بهشون اضافه کنی که میشه باهاش کار همون تغییر رو داد.
منم قبلا همین مشکلو داشتم . کلا با udk هرچی طراحی میکردم بعد از 5 دقیقه ارور میداد و نرم افزارو میبست.درست نشد انجام دادم اینکارا قبلا انجام داده بیدم نشد نمیدونم چش شده
مشکل من واسه کارت گرافیکم بود که باید رو تنظیم اتومات میرفت (انویدیا). شاید واسه شمام همین مشکلو داشته باشه.
شاید منظورم رو بد متوجه شدید ... برای کسی که بخواد توی زمینه ی Game Programming کار کنه و از کد یک انجین سر در بیاره فقط یاد گرفتن یه API لازم نیست . شما با یاد گرفتن DirectX یا OpenGL تازه بخش کوچیکی از راه رو رفتی و برای یادگیری انجین نویسی و تغییر کد های اون حداقل دو سال وقت لازمه
++C رو من برای ربوکاپم توی دوران دبیرستان یاد گرفتم و کلا دو ماه هم برای مباحثی مثل ربوکاپ زیادیه ! در نهایت شما توی ربوکاپ از 2 تا پوینتر و کانستراکتور استفاده میکنی ولی من برای انجین نویسی خیلی خیلی بیشتر Cpp خوندم ... یه سری نکات ریز رو باید رعایت کنید و گرنه به ارور میخورید . کد ها باید بهینه باشه و خیلی کار های دیگه
سعید جان ممنون که جواب دادی.
خوب این حرف تو رو قبلا از کسای دیگه هم شنیده بودم.
پس به نظر تو سورس انجین لازمه و میانبر نداره و باید اون راحی که گفتی رو بریم.
حالا یه مشکلی هست که میخوام بدونم تا حالا بهش فکر کردی؟آیا جوابی براش هست :
فرض کن شما شهروند آمریکا هستی!
میای 2 سال وقت میزاری یه چیزی اختراع میکنی بعد از 2 سال ثبتش میکنی و به فروش میرسونی اون هم اتنحصاری و فقط مال خودت تمام پولش رو خودت میگیری
اما شهروند ایرانی با حول و ولا میاد و برای ساخت همون وسیله که تو ایران باید 4 سال زمان بزاره(به خاطر امگانات کم و عدم برنامه ریزی ما ایرانی ها) رو در عرض 1 سال سر هم بندی میکنه میره و بعد از ترسش باز هم با قیمت خیلی پایین تر به فروش میرسونه و خوب البته بعد از چند ماه 10 نفر دیگه هم میان یکی شبیه اون میسازن و میگن مال خودمونه!
با این اوصافغ ایرانیه یک صدم آمریکاییه هم سود نمیکنه!
این قضیه رو به نظر شما توی ساخت بازی چطوری باید حل کرد تو ایران؟
توی ایرا هیچ کاری(مخصوصا اگه صنعت جدیدی باشه) از راه درست و اصولیش نمیره.همیشه همینطوری بوده!نه این که مشکل از مردم باشه.سیستم هامون بیمارن(اگه سیستمی باشه)!
من قبول دارم که ما همش میخوایم میانبر بزنیم اما قبول کن که چاره ای نداریم، اگه میانبر نزنیم کلامون پس معرکه است.
برادر من اولا که تاپیک تازه واردان مربوط به 3 تا موضوعه خاصخ که قبلا هم گفتم چیا هستن و این موضوعات به اونجا مربوط نمیشه.
دوما
ببین من خودم زیاد از UDK سر در نمیارم ام این بحث رو دارم دنبال میکنم!
حالا من میگم که هیچی بلد نیستم خدا شاهده!اما ببین افرادی دارن بحث رو دنبال میکنن که یه چیزایی بلدن، پس نمیشه گفت که برین تو تازه وارد ها بحث کنید.
چون این بحث برای کسایی پیش میاد که ته UDK رو در آوردن یا دارن در میارن و در نتیجه مثلا فهمیدن که فلان جاش ایراد داره و ناقصه!پس بحث کاملا حرفه ای هستش.
سوما این بحث ها اسپم نیستن.با عرض معذرت بعضی از پست های شما اسپم هستن.
اونایی که هی اومدی سوالت رو کپی و پیست کردی منظورمه ها!
آخه اگه کسی بلد باشه جوابت رو میده(که بچه ها هر چی میدونستن هم گفتن.حالا شما چطوری میگی کسی جواب نمیده من نمیدونم).اگر هم جوابت رو نگرفتی با 10 بار تکرار کردن مطلب که جواب نمیگیری!
اوکی دوستان ما از این فرم میریم من کلی آموزش توپ داشتم میخواستم زحمت بکشم بذارم ولی گمونم بشن
اسپم
ما دیگه از این فرم رفتیم خداحافظ ! شما حرفه ای ها بمونید بای بای
ببینید توی ایران وقتی یه صنعت جدید میخواد وارد بشه اول از همه تا میتونن اون رو میکوبونن و برای کامل کردن حرف های خودشون پسوند « غرب » رو بهش اضافه میکنن !
وقتی ایران وجود صنعتی به نام بازی و بازی سازی رو کشف کرد (!) اول از همه با انواع و اقسام مستند ها مثل چراغ خاموش و انواع و اقسام کارشناس هایی که نمیدونم از کجا یه دفعه پیداشون میشه اومدن بازی رو بد دونستن و هر چی صفت بد بود بهش نسبت دادن و انواع و اقسام عوارض رو هم براش تعریف کردن ( دقیقا مثل وقتی که ویدئو و اینترنت بود و میخواستن هر طور شده اون رو بد جلوه بدن ) ... میتونستن به جای این کار ها خیلی زودتر به فکر استفاده از این صنعت بیفتن که ...
بعد از تشکیل بنیاد ، اولین کاری که بنیاد در نظر داشت اجرای قانون کپی رایت توی ایران بود . قانون کپی رایت توی ایران به دلیل تحریم ها و هزار چیز دیگه قابل اجرا نیست و بنیاد سعی کرد با جمع کردن کپی بازی ها و مجوز دادن به ناشر های بزرگ ایرانی ، قیمت بازی های کامپیوتری رو بالا ببره که تا حدی موفق بوده و کم کم بالاتر هم میره تا بازی های ایرانی توی بازار یه جایی برای خودشون پیدا کنن روند بازیسازی کم کم داره طبق اصولش پیش میره
در مورد انجین :
به دلیل اینکه تعداد برنامه نویس های ایرانی که توی کار گیم اومدن خیلی خیلی کمه ، نوشتن یک انجین خیلی خوب کار راحتی نیست ولی میشه انجین با سورس کد هم تهیه کرد . انجین Unity3D با سورسش فکر کنم قیمت $ 15000+ رو داره که کاملا قیمت خوبیه یا انجین NeoAxis که به غیر از سیستم رندر قدیمیش مشکل دیگه ای نداره و قیمتش با سورس کد خیلی خوبه یا انجین های دیگه ...
اگه باز مشکل قیمت هست ، راه حلش اینه که از این حالت تیم های سه ، چهار نفری در بیایم . شرکت هایی رو میشناسم که کم کم دارن به سمت بازیسازی میان تا روی بازیسازی سرمایه گذاری کنن و رابطشون با بازیساز ها مثل رابطه ی ناشر و سازنده توی خارج کشور میشه . اونها دیگه از نظر خرید انجین یا ساختش مشکل ندارن چون بهترین هارو جذب میکنن و سرمایه ی زیادی دارن ولی به دلیل تک قطبی شدن بازار به سمت چنین شرکت هایی بازیسازی به دلیل عدم وجود رقابت بازم افت میکنه
من حرفم اینه که این همه فرد که به بازیسازی علاقه دارن چرا راه مستقیمش رو نمیرن ؟! راه مستقیم و صاف که میانبر نداره ! خیلی هارو میشناسم توی کار های سه بعدی استعداد عجیبی دارن و محیط های خیلی قشنگی درست میکنن ولی میخوان خودشون رو درگیر برنامه نویسی کنن ! خیلی ها هستن برنامه نویسی رو کامل بلدن اما میخوان تک نفری کار یه تیم بزرگ رو انجام بدن .. با این کار ها به جایی نمیرسیم و نیروی متخصص روز به روز کمتر میشه . این راهی که خیلی ها دارن میرن ( از یک انجین به یک انجین دیگه رفتن ) تا ابد ادامه داره و مطمئنم با اومدن Cry Engine Free Version خیلی ها UDK رو بیخیال میشن و دوباره وقت و انرژیشون رو صرف CE میکنن و بعد از اون انجین ها دیگه و همینطور تا ابد و مطمئن باشید هیچ انجینی معجزه نمیکنه !!
و اگر هر چیزی طبق اصولش ادامه پیدا کنه ، مشکلی هم به وجود نمیاد
گرشاسپ استارت خوبی برای اصولی بازی ساختن بود ولی راهش ادامه داده نشد متأسفانه ...
خودت حاظری 15-16 میلیون پول انجین بدی؟
درسته که افراد کمی هستن که تو کار گیم باشن ولی اینقدر منابع اموزشی و همچنین انجین های اوپن سورس هست که نیاز همه رو برطرف کنه.
سعید جان شما یه مشکلی داری . یونیتی رو یه مدت کار کردی گفتی فایده نداره . اومدی سراغه یو دی کی . یو دی کی رو هم چنده ماهه کار میکنی دوباره میگی فایده نداره . مشکل داره . الان میخوای بری سراغ انجین نویسی . این مشکلایی که شما تو بازیسازی داری مثلا" همین بازی Side... خیلی مشکلات ساده ایه . همه میدونن کوییست تری دی اصلا ماله بازیسازی نیست . ولی راحت میتونم اینجور چیزها رو توش پیاده کنم . اونوقت UDK که مخصوص بازی سازیه همچین مشکلاتی داره ؟
همونجور که خودت گفتی باید یه انجین رو ادامه بدی از این شاخه اون شاخه نپری . مثلما" بعد از یه مدت که زدی تو کار انجین نویسی هم وسط کار رها میکنی .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)