تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 339 از 892 اولاول ... 239289329335336337338339340341342343349389439839 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,381 به 3,390 از 8913

نام تاپيک: { آرشیو } ◄◄ | C | مشاوره خرید لپ تاپ - بین 1 میلیون تومان و 1.5 میلیون تومان

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

این مدل از لنوو هم مد نظر داشته باشید
    ممنون از راهنماییتون.اما مدل لنووا خیلی اینجا جا نیفتاده و من ترجیح میدم ASUS یا SONY بخرم.تو خرید خیلی وسواس دارم.فکر میکنم اگه هزینه ای میکنم مدلی با بالاترین Config بخرم و البته بدون OS.ظاهرا ASUS قیمتهاش نسبت به SONYمتعادلتره.نظرتون در مورد N61JV و K52Jrچیه؟لطفا اگه مدلی مد نظرتونه در حد 1100000 تومان ، فقط از دو مدل ASUS و SONY معرفی کنید.شرمنده و ممنون از اینکه وقت میذارید.

2. این کاربر از kosar1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Vaioman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ممنون از راهنماییتون.اما مدل لنووا خیلی اینجا جا نیفتاده و من ترجیح میدم ASUS یا SONY بخرم.تو خرید خیلی وسواس دارم.فکر میکنم اگه هزینه ای میکنم مدلی با بالاترین Config بخرم و البته بدون OS.ظاهرا ASUS قیمتهاش نسبت به SONYمتعادلتره.نظرتون در مورد N61JV و K52Jrچیه؟لطفا اگه مدلی مد نظرتونه در حد 1100000 تومان ، فقط از دو مدل ASUS و SONY معرفی کنید.شرمنده و ممنون از اینکه وقت میذارید.
    شما با این بوجه از سونی انتخاب خوبی نخواهید داشت اما از اسوس برای کاربرد معمولی K52jr مدل خوبیه.فکر میکنم قیمتش هم حدود 900000 تومان باشه.

حـــــرفـه ای Kolang's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

من چند روز پيش n61jv حريدم... توصيه اش نميكنم
    اين لپ تاپ از تكنولو‍‍‍ژي جديد optimus در كارت گرافيكش استفاده ميكنه كه فعلا گند زدن باهاش...
    بازيهايي مثل GTA iV يا بازي قديمي fallout 3 رو نميتونه اجرا كنه!!!!

آخر فروم باز Vaioman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اين لپ تاپ از تكنولو‍‍‍ژي جديد optimus در كارت گرافيكش استفاده ميكنه كه فعلا گند زدن باهاش...
    دوست عزیز چرا اینقدر نا امیدی.چند تا از دوستان قبلآ این مشکل رو داشتند و رفع شده.همونطور که به دیگران هم گفتم این مشکل از درایور فابریک کارت گرافیکتونه.لطفا درایورتون رو (از Device Manager )ز Remove کنید و اپدیت جدیدش رو نصب کنید.انشاال... درست میشه.اینقدر هم ناامید نباشدنیا خیلی قشنگه.

6. این کاربر از Vaioman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

دوست عزيز تا جاييكه بنده مقالات و موارد اعلامي اين تكنولژي كه شما نام برديد را مطالعه كردم مربوط به پردازنده هاي اينتل به همراه كارت گرافيكهاي سري جديد Nvidia مي باشد و هيچ كجايي ارتباطي با اين نوع تكنولوژي و گرافيك ATI نديدم . اگر اطلاعاتي داريد ممنون ميشم ببينم .

داره خودمونی میشه _Elham_'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

بله ایسوس مدل قابل اعتمادی شده و اکثرا راضین..
    ولی شما میتونی اگه کارت گرافیک خوب براتون کافیه همون دل رو بگیری..
    چون ایسوس در کنار کانفیگه بالا به دلیل استفاده از کارتهای تراز اول مشتری رو وسوسه میکنه

من ترجیح میدم پردازنده ام core i7 باشه و سرعتشم بالای 2.5 باشه، کارت گرافیک هم برام تا حدی مهمه ولی سرعت سیتم خیلی برام مهمه،

فکر میکنم قیمت N61JQ ASUS بالاتر از 1500 باشه،

در مورد مدل DELL Studio 155
    8-A شنیدم در مواردی داغ میشه، البته نمیدونم درسته یانه؟!

ترجیح میدم قیمت لپ تاپم کمتر از 1200-1300 باشه و حداکثر 1400 ،

نمیدونم کدوم و انتخاب کنم؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

سلام..نظرتون در مورد این مدلهای sony چیه؟؟؟
    eb15:
    core i3 2.13 1066
    4 ram
    hdd 320
    ati 5650
    led 15.5,1920*1080
    BLURAY combo drive
    و
    cw26fg:
    core i5 2.4
    ram 4
    GT330
    LED 14,1600*900

بنظر خودم هر دو خوبن..قیمت هر دو تقریبا یکیه...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

تو صفحات قبلی دیدم درمورد بلوری رایتر بحث شده که چه لپتاپی داره اما کسی جواب درست حسابی نداد..
    من این مدل سونی معرفی میکنم که داره..
    AW37GY/Q
    قیمت 46000000 ریال

حـــــرفـه ای biostar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    ایــــ اصفهان ــــران

پيش فرض

چرا میگید لنوو جا نیفتاده؟؟ الان با یک گارانتی معتبر در ایران فروش میره و از این لحاظ مشکلی ندارید.

فروش جهانی این برند هم که خیلی بیشتر از سونی و ایسوس هست ،
    سری SL هم جزو برترین نوت بوک های این شرکت هاست ، با خوصوصیاتی که تا باهاش کار نکنی ، متوجه نمیشی.... ضد ضربه ، آب و دارای چیپ امنیتی هم هست

12. این کاربر از biostar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه hossein1111's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوست عزیز چرا اینقدر نا امیدی.چند تا از دوستان قبلآ این مشکل رو داشتند و رفع شده.همونطور که به دیگران هم گفتم این مشکل از درایور فابریک کارت گرافیکتونه.لطفا درایورتون رو (از Device Manager )ز Remove کنید و اپدیت جدیدش رو نصب کنید.انشاال... درست میشه.اینقدر هم ناامید نباشدنیا خیلی قشنگه.
    میشه بگید کی این مشکل رو داشته و حل شده ؟؟

ماکه هر کاری بگی کردیم و حل نشد این مشکل !! فقط باید منتظر انویدیا موند تا یه درایور جدیدی چیزی بده !!

خیلی مشکل جدی ایه ! با این که همه چیه لپ تاپ خوبه ولی منم پیشنهاد نمیکنم !

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •