تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 339 از 628 اولاول ... 239289329335336337338339340341342343349389439 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,381 به 3,390 از 6278

نام تاپيک: { آرشیو } ◄◄ | B | مشاوره خرید لپ تاپ - بین 600 هزار تومان و 1 میلیون تومان

داره خودمونی میشه aj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2004
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بسیار موثق عرض میکنم, کسانی که ناچار به خرید لپ تاپ نیستند صبر کنن. تا دو ماه آینده کانفینگ لپ تاپ ها بسیار بهتر و قیمت ها تقریبا ثابت و مشابه قبل از جنگ دلار خواهد بود. خیلی ها دلشون خواهد سوخت.!!

2. این کاربر از aj بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

تاييد ميشه. من روز چهارشنبه 5741G با هارد 640 رو 940 خريدم البته به اجبار چون براي كسي مي خواستم كه از شهرستان اومده بود و فرصت نداشت. هفته قبلش 860 بود. اما همين امروز ارزونتره. دلار هم به زودي بعد از رفع شدن التهاب بازار ثابت ميشه و البته ركود كل بازار كسب و كار كشور در بازار كامپيوتر هم وجود داره و بازار اصلا كشش افزايش قيمت رو نداره. پس صبر كنيد تا بازار به وضعيت پايدار و ثابت برگرده. طبيعتا تا قبل از سال نو ميلادي مثل هر سال مدلهاي جديدي به بازار مياد كه مدلهاي موجود افت مي كنند و يا ارزش خريد نخواهند داشت.

داره خودمونی میشه mina_'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    ISF

پيش فرض

دلار هم به زودي بعد از رفع شدن التهاب بازار ثابت ميشه و البته ركود كل بازار كسب و كار كشور در بازار كامپيوتر هم وجود داره و بازار اصلا كشش افزايش قيمت رو نداره. پس صبر كنيد تا بازار به وضعيت پايدار و ثابت برگرده.

چي؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    دلار به زودي مياد پايين؟
    اين حرف رو طبق چه سند و مدركي ميزنين؟؟؟؟؟؟؟؟
    هرچقدر هم صبر كنين اوضاع از اين بهتر نخواهد شد،شما مثل اينكه دليل بالا رفتن قيمت دلار رو نمي دونين كه اينطور شتاب زده پيش بيني ميكنين.

داره خودمونی میشه Gabit0's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

سلام به همگی ......

1 لپ تاپ با مشخصات زیر می خوام ، لطف کنید 1 کمکی برسونید:

100% وایو باشه
    100% 14" باشه
    100% زیر 1 تومن باشه
    10% سیستمش بالا باشه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

چي؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    دلار به زودي مياد پايين؟
    هرچقدر هم صبر كنين اوضاع از اين بهتر نخواهد شد،شما مثل اينكه دليل بالا رفتن قيمت دلار رو نمي دونين كه اينطور شتاب زده پيش بيني ميكنين.
    بنده عرض نکردم دلار میاد پایین عرض کردم قیمت ثابت و التهاب برطرف میشه. الان همه دنبال خرید دلار هستند و کسانی هم که دلار دارند از فروش خودداری می کنند به امید اینکه بالاتر بره. به هر حال بعد از چند هفته دلار برای مدتی در یک نفطه ثابت خواهد شد. روز چهارشنبه به 1300 هم رسید و الان 1100 تا 1150 فروش میره. می بینیدکه در همین چند روز کاهش پیدا کرده. ممکنه نهایتا قیمتش از قیمت دو هفته پیش بیشتر بشه و مثلا روی 1100 تثبیت بشه اما افزایش قیمت لپتاپ سود جویانه و بیش از این افزایش قیمت هستش. مثلا acer5741G رو تا 990 تومن قیمتمی دادند هر کی هرچی دلش می خواد میگه. ضمنا رکود شدیدی که بر بازار کشور حاکمه باعث خواهد شد وارد کنندگان بخشی از بار افزایش قیمت رو به ناچار تحمل کنند. در مجموع خرید از این آشفته بازار را صلاح نمی دانم. شما صلاح می دانید خرید بفرمایید.

دلیل افزایش قیمت دلار بسیار متنوع هستش و بنده هم مخالف قوانین سایت نمی خواهم مطالبی عرض کنم اما هرچه هست افزایش قیمت دلار تبعات سنگینی برای دولت دارد که سعی خواهد نمود جلوی آن را بگیرد.

7. این کاربر از mehdi6409 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

چي؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    دلار به زودي مياد پايين؟
    علت بالا رفتن قیمتش چیه؟ رسانه نداریم که .

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهرون دیگه!!!

پيش فرض

سلام دوستان.من این یکی دو روز میخوام یه لپ تاپ تا حدود 800 تومن بگیرم.به نظرتون Dell N5010 (مدل i3 ) بگیرم یا Lenovo G560 ؟ لپ تاپ بهتری هم با این قیمت پیدا میشه؟

با تشکر

آخر فروم باز kiuq's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

سلام به همگی ......

1 لپ تاپ با مشخصات زیر می خوام ، لطف کنید 1 کمکی برسونید:

100% وایو باشه
    100% 14" باشه
    100% زیر 1 تومن باشه
    10% سیستمش بالا باشه
    100% شوخیت گرفته
    سلام دوستان.من این یکی دو روز میخوام یه لپ تاپ تا حدود 800 تومن بگیرم.به نظرتون Dell N5010 (مدل i3 ) بگیرم یا Lenovo G560 ؟ لپ تاپ بهتری هم با این قیمت پیدا میشه؟
    تقریبا مثله همن ... بهتره برید از نزدیک ببینید تا سلیقه هم دخیل شه.

11. این کاربر از kiuq بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

سلام دوستان گرامي
    من قصد خريد يك لب تاپ دارم
    فقط اين موارد برام مهمه:
    اينكه من دنباله رنگ صورتي مي گردم و كارم با اين لب تاپ در حدود كارهاي حرفه اي نيست
    از نظر قيمت تا حد 700 يا 800 تومان باشه
    من خودم مدل DELL 1015 رو پيدا كردم
    اگه دوستان پيشنهادي دارن لطفا اعلام كنن
    ممنونم از شما

داره خودمونی میشه Gabit0's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

100% شوخیت گرفته
    نه عزیز . . . گفتم 1 کم فضا عوض بشه....

حالا گذشته از شوخی ..... لپ تاپ وایو 14" میخوام که حدود 1 تومن قیمتش باشه ، البته واسه خودم نیست... یکی از دوستام میخواد و اصرار هم داره که cw باشه.... اگه میشه یه لیست از cw ها و ea های تو همین قیمت معرفی کنین که کار این رفیق ما هم را بیفته.....

---------- Post added at 08:15 PM ---------- Previous post was at 08:14 PM ----------

در ضمن اینجا بازار بورس نیست که دارین قیمت دلار رد و بدل میکنین

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •