بله دارم
اما مخصوص کارمندها هست
زمان ثبت نام رو باید از سایت سنجش پیگیر باشیدو=.
بله دارم
اما مخصوص کارمندها هست
زمان ثبت نام رو باید از سایت سنجش پیگیر باشیدو=.
عزیز دروس کاردانی با کارشناسی معادل سازی نمیشن.
بله منم شی گرا توی کاردانی گذروندم ، اما شی گرای کارشناسی با کاردانی معادل سازی نمیشه.
من کارشناسی خوندم نه کاردانی دوست من.. و اینکه برنامه سازی پیشرفته ما 3 واحد بود و شی گرای کارشناسی 2 واحد..
قضیه بغرنج تر از این حرفاست.. دانشگاه این درس رو برای کسایی که قبلا توی دوره کاردانی خوندنش میگه که نیازی ندارن دوباره بعنوان درس جبرانی توی کارشناسی بخونن.. اما منی که از کارشناسی اومدم و 3 واحد خوندم رو میگه باید دوباره بخونم! این منطق واقعا دیوانه کننده ست!
Last edited by paranoid_android; 10-05-2014 at 22:30.
طبق قانون باید قبول کنن . یکی از دوستای من ریاضی مهندسی و گسسته رو معادل سازی کرد .و تطبیق داد .
میدونم کارشناسی بودی دوست عزیز مساله همینه که دروس کاردانی رو با کارشناسی معادل سازی نمیکنن، هیچ دانشگاهی.
سلام
کمکککککککککککککککک
هیچ راهی نیس که بخواییم 5 واحد رو قبل از امتحان بدون حذف پزشکی حذف کنیم ؟؟؟؟؟؟؟ از حذف اضطراری فقط میشه یک درس حذف کرد ؟
تا 3 درس رو میشه حذف کرد
دوستانی که مشکلاتی مشابه بنده دارن، باید عرض کنم که یه سازمان مرکزی دانشگاه علمی کاربردی استانتون مراجعه کنید.. بنده یک نامه از دانشگاه گرفتم و بردم سازمان مرکزی و شورا یا کمیسیون هم رای مثبت به معادلسازی درس ساختمان گسسته با نام ریاضیات گسسته و چند تا از درسای عمومی دیگه م دادن.. 2 تا درس برنامه سازی شی گرا و مدار منطقی رو هم که بعنوان درس جبرانی بهم داده بودن رو خود دانشگاه حذف کرد، چون قبلا توی دوره کارشناسی پاسشون کرده بودم.
خلاصه اینکه درسای پایه و عمومی رو اگر دانشگاه خودتون معادلسازی نکرد به سازمان مرکزی مراجعه کنید، چون به احتمال قوی نتیجه مثبت خواهید گرفت.. درسای جبرانی رو هم با خود دانشگاهتون مذاکره کنید تا اگر قبلا خوندین بهتون ارائه ندن یا در صورت ارائه حذفشون کنن.
متاسفانه معاونت آموزش و برنامه ریزی یا مسئول آموزش خود دانشگاه ممکنه آگاهی کافی در مورد تطبیق و معادلسازی درس ها نداشته باشن یا اینکه بخاطر یک قرون 2 زاری که به حسابتون برمیگرده نخوان کارتون رو راه بندازن، پس حتما از طریق سازمان مرکزی پیگیر کارتون باشید و حقتون رو بگیرید![]()
Last edited by paranoid_android; 21-05-2014 at 13:44.
سلام
میخوام ترم تابستانی مهمان بشم ؟ مراحلشو یکی میتونه توضیح بده ؟ باید فرم پر کنی ؟؟؟؟ ترم تابستانی اکثرا کی شروع میشه و چند واحد میشه گرفت ؟
سلام
یکی از اقوام کاردانی الکترونیک داره می تونه کارشناسی زبان انگلیسی شرکت کنه؟
Sent from my LT22i using Tapatalk
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)