هندسه پایه هم معضلی شده ها!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
7000 به ما نیومده!![]()
هندسه پایه هم معضلی شده ها!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
7000 به ما نیومده!![]()
بابا شما ها چرا اینقدر نا امید هستید؟
تازه اولشه
در ضمن 19537 نفر از شما بدتر دادند!
هنوز فرصت جبران داریم
توکل به خدا...
Last edited by 1731; 16-10-2009 at 17:08.
من که هر چی سوال رو که شک داشتم زدم غلط از کار در اومد
اخه به اینم میگن شانس
بعد از اینکه عکس رو آپلود کردین. اگه توی تینی پیک آپلود کرده باشین وسط صفحه یه گزینه هست که با کلیک روش عکس رو نشونتون میده (فکر کنم این بود: go to image) روش کلیک کنید . عکس که اومد روی عکس کلیک راست کنید و گزینه copy shortcut رو بزنین حالا بیاین توی این صفحه که میخواین پست بدین . بالای صفحه
رو بزنید و توی قسمت آدرست اول تمام کادر که توش http: نوشته رو پاک کنید و بعد کلیک راست کنید و گزینه past رو بزنین . حالا با اوکی کردن عکستون لود میشه. امیدوارم راهنماییم کامل باشه![]()
بین چند تا گزینه شک داشتی؟
4 تا؟
lol
ولی میگن اگه بین 2 تا شک داشتید کنار سوال علامت بزنید 5 دقیقه آخر بیاید روش فکر کنید(!) و حتما بزنید!
البته مثلا شما 50 سوال درست از 100 تا رو می زنید درصد: 50%
در حالت دیگه بین 10 تا سوال(2 تا گزینه) شک می کنید و می زنید
طبق احتمال شما 5 تا درست زدی و 5 تا رو غلط(در مجموع 55 درست و 5 غلط)
درصد: 53%
البته اگه خوش شانس باشی درصدت تا 60 درصد هم میاد و اگه خیلی بدشانس باشی تا 46 درصد هم میره!
نتیجه: بهتره بین 2 تا شک کردیم بزنیم!(مرتضی با شما نیستم شما از این شانس ها نداری)
باور کن هر چی شک داشتم بین 2 گزینه بود![]()
اینم کارنامه منه!
اینو گذاشتم که وقتی کارنامه های بعدیمو دیدید شاخ در بیارید.
![]()
Last edited by fnmtebyan; 16-10-2009 at 18:10.
هر کس بخنده انشاالله تو کنکور نفر آخر بشه
اون درسایی که یک دایره قرمز زدم یعنی خیلی کم خوندم اونایی که دوتا قرمز دارن یعنی اصلا نخونده بودم!!!!
اون هایی که یک دایره سبز دارن یعنی خونده بودم اما مرور نکرده بودم :(
اونهایی که دو تا سبز دارن یعنی خوب خونده بودم ... :-)
تو این درسها هندسه 1 رو از رو گاج سفید خوندم تا توپ توپ شدم!
شیمی 2 رو از رو مبتکران
دینی 2 رو از فقط از کتاب
بنده 3 سال پیش درس رو تموم کرده بودم برای همین یک ماه پیش حتی نمیدونستم مساحت مثلث چیه!!! (یعنی همشون رو فرامش کرده بودم) اما هندسه 1 سفید گاج رو خوب خوندم و حالا تو آزمون خوب زدم. مبتکران یک هندسه رو اصلا پیشنهاد نمیکنم چون خیلی خیلی سطح بالا و خارج از سطح کنکور است.
میانگین مطالعه روزانه 7 ساعت در کل 9 روز
7*9=63h
3 روز قبل آزمون اصلا هیچی نخوندم (شاغل بودن این بدبختی رو هم داره دیگه!!) حتی مرور هم نکرده بودم
از کل تستهایی هم که زده بودم فقط 7 تاش اشتباه بود نمره کم من به دلیل نخوندن بوده
دوستان خواهشا کمی هم در مورد شرایط خودشون و کتابهایی که استفاده کردن بگن تا کارنامه ها بیشتر مفید باشه
راستی آزمون بعدی حساب همتون رو میرسم ....
Last edited by Hossein Adeli; 16-10-2009 at 18:50.
بچه ها تعداد شرکت کنندگان چقدر بودن؟ فکر کنم نسبت به پارسال کم شده چون مثلا به کارنامه ی این دوست بالامون دقت کردم پارسال تراز با همچین ترازی رتبه 25 26 هزار اورده میشد البته این ملاک نیست یه امار به ما بدید ممنون میشیم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)