خوب دیگه حاضر میگی کاربر فروم کارشناس که نه. کاربر فروم EA مگه جوک بلد نیست بگه. هر چی دلش خواست می تونه بگه درسته؟
PES گفته بود باگ ها برطرف بشن باگ های فیفا اکثرا جدید بودند ولی باگ های PES بیشترشون تکراری هست مثل تصمیمات اشتباه داوری یا باگ های گرافیکی که چش و چال بازیکنا می ره تو هم
نه دیگه اینقدر گنده اش نکن قبول دارم خیلی فرق کرده ولی دیگه نه توی اون حد که شما میگید
به به به به
.gif)
.gif)
قربونت فرهاد جون (Love U)
چطوری عزیز.... چه عجب پست میدی اینورا؟؟؟
اینا نقد بود که گفتم هر چیزی رو میشه نقد کرد مهم اینه که تعصبی ها بهش بازخورد های متعصبانه ندن.
در کل از بابت دمو ممنون اون روز حسابی به زحمت افتادی عزیز اتفاقا از وقتی رسیدم خونه دارم بکوب بازی می کنم توی این مدت به اندازه 10 برابر PES Demo رو بیشتر از دمو فیفا 10 بازی کردم چون فازی که PES داد دمو فیفا 10 نداد اگه اون نقد های من رو می بینی به خاطر امیدواری های زیادی بود که داشتم
در واقع مشتری های قدیمی تاپیک مثل حسین یا بهزاد یا مهران و ... می دونن چی دارم می گم قرار بود با چیز بهتری مواجه بشیم یعنی من خودم رو برای مواجه شدن با یه شاهکار آماده کرده بودم چون قول هایی که داده شده بود به صورت فجیعی انتظارات رو بالا برده بود.
البته یه چیز عجیب که حسین هم با من هم عقیده هست وجود داره هر کی میاد در مورد PES نقد می نویسه توی این تاپیک همه خودشون رو مجهز می کنن تا برن حالش رو بگیرن انگار بلا نسبت فحشی چیزی دادن بهش. در حالیکه توی فروم های خارجی اینطور نیست. چون اگه اینطور باشه باید Fan های PES برن برنامه نویسی و هک یاد بگیرن برن سایت های نقد بازی مثل IGN و Gamespot و ... رو هک کنن چون جسارت کردن و PES رو نقد کردن.
در آخر فرهاد جان نمی دونم با چه زبونی ازت تشکر کنم حسابی منت گذاشتی سر من امیدوارم موقعیتی پیش بیاد تا زحمتت رو جبران کنم
خیلی آقایی مخلصیم
.gif)
کار داشتی من در خدمتت هستم
.gif)