تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 339 از 1211 اولاول ... 239289329335336337338339340341342343349389439839 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,381 به 3,390 از 12107

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2010

آخر فروم باز joey jordison's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

ضمن تشکر از حسین جان!!
    من یکی دوتا سوال دارم!میخواستم جواب بدی حسین جان!
    1_آیا تیم حریف در طول بازی تیم شما را تحت فشار شدید قرار میده یا نه؟چون میدونی در بازیهای گذشته مثلا بازی سخت بود تیم حریف به واقع نمیتوانست به تیم بازیباز حمله کنه به خاطر مهارت بازیباز فقط گه گاه یک طور میشد که فقط گل میزد دیگه حمله های گسترده و سنگین صورت نمیگرفت!
    2_بازیکنها توی زمین مسابقه غرق بازی مشین و اینکه باز هم رفتارهای سرد از خودشون نشان میدن؟
    3_که یکی از مهمترین هاست به نظر من یک جورایی میشه به سوال یک هم ربطش داد!ایا در بازی فرق مهمان و میزبان بودن احساس میشه مثلا وقتی مهمان باشی تیم حریف بهت میتازه یا نه؟
    با تشکر

2. 2 کاربر از joey jordison بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Mehdi.ss's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Q O M بیوگرافی،نام:مهدی

پيش فرض

vampyer جان شما اینو دانلود کن که 13 کیلو بایت بیشتر نیست و نیازی به کپی کردن به عنوان کرک نیست فقط باید اجراش کنی و طبق دستورالعمل انجام بدی.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    عید فطر مبارک
    اقایون میشه یکی اینو برام یه جا دیگه اپلود کنه من نمیتونم اینو دانلود کنم
    یکی این پچ اضافه کردن زمانو بده ه ه ه ه ه ه
    کمـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــک
    Last edited by Mehdi.ss; 19-09-2009 at 22:07.

پروفشنال bbp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

قابل توجه كسايي كه با مشكل اخطار براي فضاي مورد نياز درايو ويندوز...

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ورژني كه من دانلود كردم ميشه مسير نصب رو تغيير داد توش...

آخر فروم باز amirpcp30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

حالا خود بازی اصلی کی میاد تو بازار
    1 ابان
    برای 1000 مین بار اضلا باید بزارم توی امضام

آخر فروم باز Mehdi.ss's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Q O M بیوگرافی،نام:مهدی

پيش فرض

عید فطر مبارک
    کمـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــک
    کمـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــک

آخر فروم باز vampyre's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

اینم برای شما:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    راستی چه جوری خط کشیده میشه گزاشت؟
    Last edited by vampyre; 19-09-2009 at 22:19.

آخر فروم باز vampyre's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

دارن میدون دیگه!!!!!!!
    عزیز فک کنم شما عکس رو همینوری نگاه میکنی و اصلا دقت نمیکنی بهش.
    اگه ببینی اون بازیکن سفیدپوش که توپ دستش هست 2پاش رو هواست!!
    به گفته ی شما یعنی این فرد داره با دو پا روی هوا میدود.!!!!
    در وسط محوطه هم پای 2 بازیکن به کل روی هواست!!!

حـــــرفـه ای resident_evil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    ReaCh

پيش فرض

عزیز فک کنم شما عکس رو همینوری نگاه میکنی و اصلا دقت نمیکنی بهش.
    اگه ببینی اون بازیکن سفیدپوش که توپ دستش هست 2پاش رو هواست!!
    به گفته ی شما یعنی این فرد داره با دو پا روی هوا میدود.!!!!
    در وسط محوطه هم پای 2 بازیکن به کل روی هواست!!!
    خب اينا دوپا ميدوئن !

اگه نباشه جاش خالی می مونه farhad07's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Orumieh

پيش فرض

خوب دیگه حاضر میگی کاربر فروم کارشناس که نه. کاربر فروم EA مگه جوک بلد نیست بگه. هر چی دلش خواست می تونه بگه درسته؟

PES گفته بود باگ ها برطرف بشن باگ های فیفا اکثرا جدید بودند ولی باگ های PES بیشترشون تکراری هست مثل تصمیمات اشتباه داوری یا باگ های گرافیکی که چش و چال بازیکنا می ره تو هم

نه دیگه اینقدر گنده اش نکن قبول دارم خیلی فرق کرده ولی دیگه نه توی اون حد که شما میگید

به به به به قربونت فرهاد جون (Love U)

چطوری عزیز.... چه عجب پست میدی اینورا؟؟؟

اینا نقد بود که گفتم هر چیزی رو میشه نقد کرد مهم اینه که تعصبی ها بهش بازخورد های متعصبانه ندن.

در کل از بابت دمو ممنون اون روز حسابی به زحمت افتادی عزیز اتفاقا از وقتی رسیدم خونه دارم بکوب بازی می کنم توی این مدت به اندازه 10 برابر PES Demo رو بیشتر از دمو فیفا 10 بازی کردم چون فازی که PES داد دمو فیفا 10 نداد اگه اون نقد های من رو می بینی به خاطر امیدواری های زیادی بود که داشتم

در واقع مشتری های قدیمی تاپیک مثل حسین یا بهزاد یا مهران و ... می دونن چی دارم می گم قرار بود با چیز بهتری مواجه بشیم یعنی من خودم رو برای مواجه شدن با یه شاهکار آماده کرده بودم چون قول هایی که داده شده بود به صورت فجیعی انتظارات رو بالا برده بود.

البته یه چیز عجیب که حسین هم با من هم عقیده هست وجود داره هر کی میاد در مورد PES نقد می نویسه توی این تاپیک همه خودشون رو مجهز می کنن تا برن حالش رو بگیرن انگار بلا نسبت فحشی چیزی دادن بهش. در حالیکه توی فروم های خارجی اینطور نیست. چون اگه اینطور باشه باید Fan های PES برن برنامه نویسی و هک یاد بگیرن برن سایت های نقد بازی مثل IGN و Gamespot و ... رو هک کنن چون جسارت کردن و PES رو نقد کردن.

در آخر فرهاد جان نمی دونم با چه زبونی ازت تشکر کنم حسابی منت گذاشتی سر من امیدوارم موقعیتی پیش بیاد تا زحمتت رو جبران کنم

خیلی آقایی مخلصیم کار داشتی من در خدمتت هستم
    مخلص شما نه بابا اخه فیفا بدجوری با این دمو حالم رو گرفته بود بخاطر همین در ضمن همیشه باید انتقاد هایی باشه تا در نسخه ی دیگه رفعش کنن و کمک میشه تا اون اشکالات رو رفع کنن
    Last edited by farhad07; 19-09-2009 at 22:30.

11. این کاربر از farhad07 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

ضمن تشکر از حسین جان!!
    من یکی دوتا سوال دارم!میخواستم جواب بدی حسین جان!
    1_آیا تیم حریف در طول بازی تیم شما را تحت فشار شدید قرار میده یا نه؟چون میدونی در بازیهای گذشته مثلا بازی سخت بود تیم حریف به واقع نمیتوانست به تیم بازیباز حمله کنه به خاطر مهارت بازیباز فقط گه گاه یک طور میشد که فقط گل میزد دیگه حمله های گسترده و سنگین صورت نمیگرفت!
    2_بازیکنها توی زمین مسابقه غرق بازی مشین و اینکه باز هم رفتارهای سرد از خودشون نشان میدن؟
    3_که یکی از مهمترین هاست به نظر من یک جورایی میشه به سوال یک هم ربطش داد!ایا در بازی فرق مهمان و میزبان بودن احساس میشه مثلا وقتی مهمان باشی تیم حریف بهت میتازه یا نه؟
    با تشکر
    فعلا بخاطر اینکه تیمی که انتخاب میکنیم همیشه میزبانه و همینطور بخاطر اینکه هر 6 تا تیم جزء تیمهای برتر دنیا هستن , تیم حریف زیاد نمیتونه تیم ما رو تحت فشار قرار بده . اما از اون طرف هم به راحتی نمیشه از پس مدافعین حریف بر اومد .
    در مورد سوال دوم باید بگم اصلا بازی حال و هوای دیگه ای پیدا کرده .نمیدونم بازی انگلیس - آرژانتین توی جام 98 رو یادت هست یا نه (که اولین گلشو اوون با سرعت خیره کنندش زد و بکام هم نیمه دوم اخراج شد ) اگه یادت باشه بازی بسیار سریع و جذاب بود تقریبا بازی همون حال و هوا رو پیدا کرده . پیستونا دائما در حال حرکت هستن تقریبا اکثر بازیکنا توی حرکت تیمی شرکت میکنن که واقعا خیلی جذابه من هر چی بیشتر بازی میکنم بیشتر از بازی خوشم میاد .
    ببین یک مثال بزنم فرض کن شما تیم بارسا رو انتخاب کردی فرضا توی یک سوم زمین شما درگیری سر تصاحب توپه و نهایتا اینیستا توپو از حریف میگیره همین که حرکت رو به جلوی خودشو شروع میکنه بلافاصله بالهای کناری تیم از جناحین با سرعت بالایی رو به جلو حرکت میکنن و با این کارشون هافبک های کناری حریفو به سمت خودشون میکشن و این منجر به این میشه که عمق تیم حریف باز بشه و اینجاست که ژاوی حرکت توی عمقشو شروع میکنه و از سمت راست آلوز با سرعت خیره کننده خودش حرکت اورلپشو شروع میکنه و یک ساپورت خیلی خوب برای مسی ایجاد میکنه و بقیه ماجرا از اون طرف اگه توپ لو بره باز بازیکنا بیخیال نمیشن انگار به تمامشون یک برنامه داده باشی تقریبا همه توی بازی فعالن باید بازی کنی تا بفهمی چی میگم .
    Last edited by 4039; 19-09-2009 at 22:36.

13. 4 کاربر از 4039 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •