شوخی کردی یا جدی گفتی ؟ واقعا کور رنگی داری ؟![]()
بسیار عالی
عالی
خوب
متوسط
ضعیف
بسیار ضعیف
شوخی کردی یا جدی گفتی ؟ واقعا کور رنگی داری ؟![]()
کور رنگی سبز و قرمز! اون قدرا چیزی نیست. اصلا متوجهش نبودم، تا این که یه تست دادم، فهمیدم که بعضی از رنگ های سبز و قرمز رو نمی تونم از هم تشخیص بدم. وگرنه همه ی رنگ ها رو می بینم.
فقط، باعص شده خیلی AMOLED برام مهم نیست...
( هر چند، باشه بهتره...)
چه بد
باعص = باعثالبته میدونم که این ص و این ث هردو نزدیک همن شاید . اشتباه تایپی بوده
![]()
دوستان به نظر شما ارزش داره این گوشی رو فروخت n8 گرفت؟
به نظر من به خاطر اینکه اونم سیمبیان است نمیصرفه ولی اگه زیاد اهل نرم افزار نیستید امکانات خوبی مثل usb otg یا hdmi و...داره ولی ظاهرا واسه فلش کردن مشکل داره چون چند نفر تو موبایلستان فلش کردن بعد چند روز گوشی خاموش شده ودیگه هم روشن نشده....
من تازه گوشی خریدم --- سی دی هم نداره --- میخوام از طریق کامپیتور با کابلش به اینترنت جی پی ارس وصل بشم ؟ لطف اخرین ورژن برنامه که باید دانلود نصب کنم ؟ را بذارید ممنون
کسی نبود کمک کنه ؟ یک سوال کردیما !!!
شما توی گوگل سرچ کن Samsung_PC_Studio_7.2.24.9 البته من چون از این نرم افزار استفاده نمیکنم نمیدونم جدید تر هم اومده یا نه .
Last edited by mahyarSAMSUNG; 12-01-2011 at 15:28. دليل: اشتباه نوشتن اسم نرم افزار
تازگیا وقتی گوشیو به شارژر می زنم شارژ نمیشه.شارژر مشکلی نداره انگار اون فلز مربوط به شارژ که توی خود گوشی هست یه کم تکون خورده.گوشیم گارانتی مایکروتله به نظرتون این هم شامل گارانتی میشه؟اصلا میشه درستش کرد؟الان مجبورم با شارژر همه کاره شارژش کنم
---------- Post added at 08:48 PM ---------- Previous post was at 08:48 PM ----------
کسی تا حالا این مشکلو داشته؟
Samsung_PC_Studio_7.2.24.9 سلام من برنامه دانلود کردم روی ویندوز 7نصب نمیشه ؟ چیکار کنم ؟ ویندوزم 64 بیتی هستش ؟ کمک
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)