تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 339 از 531 اولاول ... 239289329335336337338339340341342343349389439 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,381 به 3,390 از 5301

نام تاپيک: Windows Seven مباحث و مشکلات

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    اصفهون نصف جهون اسم : شهاب

پيش فرض

سلام

اقایه cdp من همون طور که شما گفتین درایور کارت گرافیکمو اپدیت کردم ولی هنوز اون عدم کیفیته مناسبه فیلمو دارم مثلا زمانی که یه فیلم میبینم دوربین که از یه صحنه میره رویه یه صحنه دیگه افت فریم پیدا میکنه. دستم به البستون خواهشا کمک کنین بدجور تو کفه این فیلمم!

آخر فروم باز Ehsanpark's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

1) راه موقتی:
    براحتی میتونی از بالا سمت راست از change your view یا در جای خالی صفحه کلیک راست کنی استفاده کنی بری توی بخش view ) وهر چیزی که زیر small view هست می تونی انتخاب کنی تا اندازه آیکن ها کوچک تر شن و دیگه عکسی نشون نده!

2) راه دائمی:
    برو توی منوی tools روی folder option کلیک کن ...برو توی تب View بعد اولین گزینه یعنی Always show icons, never thumbnails رو علامت بزن بعد روی OK کلیک کن...
    بله شد، ولی فکر می کنم اون کاری که من می خوام بکنم نشه! گزینه دوم خوب بود ولی برای فایل های تصویر هم تامب رو نشون نمی داد. کاش می شد فقط برای فایل های موسیقی این اتفاق می افتاد.
    یه چیز دیگه وقتی با KMPlayer خواستم یه ویدیو ببینم یه دفعه تم ویندوز عوض شد. می شه کاری کرد که عوض نشه؟

ویرایش: بازم یه چیز دیگه! توی Sort کردن من توی My Pictures ام چیزی به اسم Modify ندیدم. چطوری می تونیم یه جوری مرتب کنم که آخریم فایل های اضافه شده رو اون آخر نشون بده. یعنی مثل همون Modify ...؟
    Last edited by Ehsanpark; 31-12-2009 at 12:04.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

سلام
    من ویندوز 7 نصب کردم ولی درایو سی دی نصب نمی شه بقیه درایوا نصب شده مدل لب تاپ هم ایسر 4736جی

داره خودمونی میشه قاسم آلوده's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

سلام ....
    چه طوری می شه در ویندوز هفت زبان پیش فرض رو انگلیسی انتخاب کرد .... اخه من هر کاری می کنم بازم زبان پیش فرض فارسی هست و وقتی می رم تو وب واقعا اعصابمو خورد می کنه .

آخر فروم باز Gamemaster's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

از سايت خودش درايورشا بگيريد

ناظر انجمن مباحث عمومی نرم‌افزار Mohammad King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    Markazi-Arak

پيش فرض

سلام
    من ویندوز 7 نصب کردم ولی درایو سی دی نصب نمی شه بقیه درایوا نصب شده مدل لب تاپ هم ایسر 4736جی
    سلام

در انجمن زیر مطرح کن:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

ایا مشکل برنامه های پرتابل در ویندوز سون درست شده است منظورم نسخه جدیدشه!

پروفشنال Ava UK's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

دوستان ازتون راهنمایی میخوام. این عکس زیر رو نگاه کنید تا براتون توضیح بدم.

شورتکات هایی که روی دسکتاپ قرار میگیرند یک فلش هم همیشه باهاشون روی آیکونشون هست. این فلش رو من قبلا در ویندوز اکس پی با نرم افزار Tuneup 2009 که یکی از بهترین نسخه هاشه برمیداشتم و آیکونها قشنگتر میشدند. الان که وین 7 دارم نمیخوام Tuneup 2010 رو نصب کنم چون سیستم رو داغلون میکنه. نسخه 2009 هم امتحان نکردم که کار میکنه یا نه اما توی مشخصاتش نوشته که کار نمیکنه.

آیا راهی مثل تغییر رجیستری و یا تنظیمات دستی در ویندوز وجود داره که بشه این فلش رو برداشت؟ یعنی بدون استفاده از نرم افزار. اگر راهی وجود نداره بغیر از Tuneup نرم افزار دیگه ای میشناسید که بتونه این کارو بکنه؟

ممنون.

آخر فروم باز mosolim's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

سلام
    من هر وقت ویندوز 7 نصب می کنم د رآخرین مرحله نصب بعد از ریبوت شدن سیستم زمانی که دیگه باید ویندوز بالا بیاد متاسفانه سیستم تو بخش بایوس ستاپ هنگ می کنه و دیگه هیچ اتفاقی نمی یوفته و من مجبورم یه بار دیگه ویندوز بریزم اونم XP چون در صورت ریختن مجدد 7 مشکل بالا دوباره تکرار میشه ممنون میشم دوستان راهنمایی بفرمایند. مشخصات سیستم هم این
    CPU AMD 7750 Athlon X2
    VGA Gforce 9500GT
    RAM 2Gig 800
    HDD 320 MAXTOR
    با تشکر قبلی از راهنماییتون.

آخر فروم باز amirpers's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    در پناه خدا

پيش فرض

دوستان ازتون راهنمایی میخوام. این عکس زیر رو نگاه کنید تا براتون توضیح بدم.

شورتکات هایی که روی دسکتاپ قرار میگیرند یک فلش هم همیشه باهاشون روی آیکونشون هست. این فلش رو من قبلا در ویندوز اکس پی با نرم افزار Tuneup 2009 که یکی از بهترین نسخه هاشه برمیداشتم و آیکونها قشنگتر میشدند. الان که وین 7 دارم نمیخوام Tuneup 2010 رو نصب کنم چون سیستم رو داغلون میکنه. نسخه 2009 هم امتحان نکردم که کار میکنه یا نه اما توی مشخصاتش نوشته که کار نمیکنه.

آیا راهی مثل تغییر رجیستری و یا تنظیمات دستی در ویندوز وجود داره که بشه این فلش رو برداشت؟ یعنی بدون استفاده از نرم افزار. اگر راهی وجود نداره بغیر از Tuneup نرم افزار دیگه ای میشناسید که بتونه این کارو بکنه؟

ممنون.
    بله
    شما در رجیستری به آدرس
    HKEY_CLASSES_ROOT و بعد Lnkfile برو و از سمت رایت گزینه IsShortcut رو پاک کن و دوباره در همون شاخه HKEY_CLASSES_ROOT گزینه pifile رو پیدا کن و باز هم IsShortcut رو دیلیت کن . دکمه F5 رو بزن و یه بار ویندوز رو Log Off کن و از شورت کاتهای بدون فلش لذت ببر .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •