تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی توسط تیم مدیریت حذف شد.

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیرت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 339 از 1135 اولاول ... 239289329335336337338339340341342343349389439839 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,381 به 3,390 از 11350

نام تاپيک: اینترنت استان فارس

آخر فروم باز ahriman323's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

سلام دوستان......پارس آنلاین روی فیبر نوری سرویس میده؟؟من درخواست داده ام برای 256 kb.....بهم هم گفتن که شاید نشه...ولی تا الان که مخابرات چیزی نگفته...........مرکز مخابرات مدرس هستیم با پیش شماره 740......به نظرتون لازمه که خودم برم مخابرات؟؟
    سلام
    اره
    منم مدرس ام 740
    نه لازم نیست
    من قبلا خطم 721 بود فیبر نوری شد 6 تومن دادم روی فیبر نوری دوباره رانژه کردن/ شاتل نکبت شده
    سلام.......شما که خطتون فیبر نوریه از کدام شرکت خدمات می گیری؟؟
    من هم پیش شماره 740 دارم و پارس انلاین ثبت نام کرده ام....بهم گفتم که خطتون فیبر نوریه شاید رانژه نشه.باید صبر کنم تا مخابرات جواب بده.........
    حالا به نظرتون چی کار کنم؟؟راهنماییم کنید...مرسی....

سلام....پیش شماره شما چنده؟؟شما که خطتون فیبر نوریه راحت تونستی اشتراک بگیری؟یعنی چی تا درب منزل کشیده شده؟
    منتظر باشید 2 3 روزه جواب میدن!
    خبرشو همینجا به من بگو اگه خوبه تا منم از این خراب شده شاتل بعد از 4 سال بیام بیرون
    متاسفانه از وقتی آسیاتک شده شریک مخابرات ، تا اونجایی که بشه مخابرات سعی میکنه با تبانی مشترکین را به بهانه های مختلف به سمت آسیا تک سوق بده .

ترفند فیبر نوری هم یکی از همین دزدی ها می باشد.

خلاصه اگه دیدی پارس آنلاین نمیشه یک سوال هم از آسیاتک بکن
    آسیا تک ساپورت نمیکنه...
    یعنی تا درب منزل فیبر نوری هست . ( تمامی کوچه ها چند سال پیش کندن و فیبر نوری کار گذاشتن)

نه توی منطقه ما پورت خالی نبود باید توی نوبت وایمیسادیم . یک پورت 10 ماه پیش گرفتیم ( 4 ماه توی نوبت بودم)

یکی هم چند ماه توی نوبت بودیم و از شاتل نامه داشتیم ولی گویا با اینکه پورت خالی داشتن از عمد نمی دادن و بعد از پیگیری گفتن اگه از

آسیاتک بخوای بهت می دیم . ما هم به شاتل گفتیم و برای جلوگیری از زور گرفتن مخابرات قیدش را زدیم و شاتل گفت اگه میخواین یک نامه بدید به ما تا ما از اونها شکایت کنیم . خلاصه نامه نگاری هم شد و چند جلسه هم شاتل با تنظیم مقررات جلسه گذاشت و ما هم 2 ماه صبر کردیم و چند بار هم رفتیم شاتل گفتن داریم پیگیری می کنیم ، تا اینکه قضیه اهریمن پیش اومد و دیدیم گویا شاتل هم اونجور که مظلوم نمایی میکنه نیست ، دوباره رفتیم شاتل و گفتیم چه خبر ؟گفت داریم میجنگیم.ما هم دیدم اینا بی عرضه هستن ، گفتیم به درک اگه عرضه داشتید تا حالا به یک جایی رسونده بودید.رفتیم از آسیاتک گرفتیم و 3 روزه هم وصل شد.
    سلام راستی جریان درگیری شاتل به اسیا تک را به همایون گفتم گفت این که توی روزنامه زدن منم گفتم حرف مفت نزن
    راستی همون موقع که خط ما تبدیل شد به فیبر نوری توی هر کوچه ای هم از این پست های جدید برای تلفن زدن احتمالا اونها تا دم در خونه فیبر نوری هست نه؟!
    الان به بابام گفتم گفت یه اشنا داره توی مرکز خودمون فردا میگ خطو بندازه روی کافو جدیده که احتملا فیبر نوری هست و اگه خودش 2 مگ نشده بدم اسپیلیتر مخابرات را عوض کنه بندازه رو 2 مگ
    میشه از مخابرات 2 مگ کرد خط را؟!

2. این کاربر از ahriman323 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه shiraz_2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

سلام
    اره
    منم مدرس ام 740
    نه لازم نیست
    من قبلا خطم 721 بود فیبر نوری شد 6 تومن دادم روی فیبر نوری دوباره رانژه کردن/ شاتل نکبت شده
    ما اینجا مستاجریم(شهرک فتحیه.پودونک)نمی دونم که قبلا چی بوده خط این خونه آخه.........
    یعنی شما الان خطت فیبر نوریه و ای دی اس ال داری؟؟؟پس من هم باید شش تومن بدم دیگه؟؟درسته؟؟
    من هم خونه قبلیمون شاتل داشتم(721)اینجا که اومدیم تصمیم گرفتم برم پارس آنلاین چون خیلی ها ازش تعریف می کنند...اینطور که معلومه مرکز مدرس امکانات رانژه کردن فیبر نوری رو داره که مال شما رو رانژه کرده دیگه.....

آخر فروم باز wordship's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

دوستان میتونید از ایتجا:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    چک کنید ببینید اسیاک منطقه شما رو ساپورت میکنه یا نه//

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

دوستان من مرکز مخابرات فیاض بخش هستم.
    میخواستم بدونم برای من آسیاتک بهتره یا پارس آنلاین؟؟
    کدومشون سرعتش بهتره؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

سلام اگه میشه زودتر کمک کنید اینترنتم دو روزه دیگه مهلت شارژش تموم میشه!!!

دوستان من منطقه فیاض بخش هستم و میخواستم سرویس نامحدود 128 یکساله بگیرم حالا بنظر شما کدوم isp از همه قیمتاش ارزونتر و بهتره و خودم که تو اینترنت سرچ کردم ماتریکس زده بود 128 نامحدود یکساله 289 هزارتومان و اگه در مورد این isp هم چیزی میدونید بگید.

اگه نباشه جاش خالی می مونه yekta33's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

دوستان بنظرتون این سرعت سنجی معتبر هست یانه؟
    آخه من سرعت دانلودم نهایتش روی 70هستش چطور این رقم نمایش میده؟

داره خودمونی میشه alireza_goodboy_20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

سلام به همه دوستان اگرمیشه منو راهنمایی کنید من میخوام adsl ام رو راه بندازم چه مودمی بخرم و از کدوم شرکت اشتراک بگیرم ؟ مرکز مخابرات ما ازادگانه .

اگه نباشه جاش خالی می مونه skull_avatar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

دوستان بنظرتون این سرعت سنجی معتبر هست یانه؟
    آخه من سرعت دانلودم نهایتش روی 70هستش چطور این رقم نمایش میده؟
    این عددی که سرعت سنجها نشون میدن کیلوبیت هست و باید تقسیم بر هشت بشن تا نشون بدن موقع دانلود چند کیلوبایت سرعت دارید.
    سلام به همه دوستان اگرمیشه منو راهنمایی کنید من میخوام adsl ام رو راه بندازم چه مودمی بخرم و از کدوم شرکت اشتراک بگیرم ؟ مرکز مخابرات ما ازادگانه .
    بستگی به کارتون داره.مودم های tp-link مودم های ارزون و پرفروشی هستن امتحانشون رو پس دادن.اگه جنس بهتر هم بخوای لینکسیس هست که قیمت بالاتری داره.
    نمی دونم کدوم شرکت اونجا خوب جواب میده ولی می تونم بگم که از صبانت نگیر.
    Last edited by skull_avatar; 06-03-2011 at 15:56.

10. این کاربر از skull_avatar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه shiraz_2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

منتظر باشید 2 3 روزه جواب میدن!
    خبرشو همینجا به من بگو اگه خوبه تا منم از این خراب شده شاتل بعد از 4 سال بیام بیرون
    سلام....صبحی رفتم مخابرات.....شماره رو ازم پرسید....بعد گفتن چهار رقم بالای 7000 هزار رو ای دی اس ال نمی دن.........مثلا شماره ما 74075---هستش....یعنی هیجا پشتیبانی نمیشه.......همین یه ساعت پیش هم رفتم پولم رو از پارس آنلاین عفیف آباد گرفتم.....پس باید برم سراغ وایمکس......ولی لامصب مودمش خیلی گرونه.
    ....................................
    شما هم اگه چهار رقم آخر شمارت زیر 7000 هست راحت شاتل رو بذار کنار و برو سراغ پارس آنلاین....

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

بابا اینجا دیگه کجاست پس چرا این پست من تایید نشد؟حالا ما سالی یه بار سوال میپرسیم اینجوری میشه!!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •