عربی میتونی بنویسی و سایتهای فارسی رو هم به راحتی باز کنی!
اگه وین 6.5 رسمی بیاد رایگان آپگرید میکنه.
(نا گفته نمونه: تاچم بر اثر بی دقتی خودم خراب شد مایکروتل رایگان تعویض کرد.)![]()
عربی میتونی بنویسی و سایتهای فارسی رو هم به راحتی باز کنی!
اگه وین 6.5 رسمی بیاد رایگان آپگرید میکنه.
(نا گفته نمونه: تاچم بر اثر بی دقتی خودم خراب شد مایکروتل رایگان تعویض کرد.)![]()
این ها رو هم یه توضیحی بدین، لطفا!چقدر اختلاف قیمت داره باگارانتی؟
من زیاد شنیدم مشکلاتی داره، میشه یه توضیحی بدی؟
معمولا" یه 20 تا 30 اختلاف قیمت باید داشته باشه
مشکل؟مثلا"![]()
بله حدود 20 تومن اختلاف داره ، برای امنیا به علت اختلاف قیمت پایین ، هر کس ازم راهنمایی بخواد پیشنهاد میکنم با گارانتی بگیرند (ضرر نداره) ، مخصوصا کسانی که اولین تجربه ی پاکت پیسی شون هست.
موقع فروش هم اگر هنوز گارانتی داشته باشه سریعتر و بهتر فروش میره![]()
منظورم این بود که نمیشه (گ چ پ ز )رو تاپپ کرد
در ضمن مایکروتل WM 6.5 نمی ریزه
Saeidsmxo [hk ldai f'd sv ال سی دی گوشیت چه بالیی اومد؟
قیمتش چنده ؟ با کارت و بی کارت؟
سلام دوستان
من به زودی می خوام یه گوشی omnia بخرم و چند تا سوال داشتم:
1- آیا یکی دو هفته آینده زمان خوبی برای خرید این گوشی هست یا اینکه یه مدت صبر کنم ؟ (می خوام با گارانتی بگیرم)
2- ورژن 8 و 16 گیگ این گوشی آیا از لحاظ سرعت فرقی با هم دارن؟ کلا کدومش بهتره؟
3- موقع خرید آیا شرکت ،گوشی رو با آخرین آپدیت میده یا باز هم نیاز به آپدیت داره؟
4- آیا در بسته بندی گوشی کابل اتصال به تلویزیون هم داره یا نه و تو بازار راحت پیدا میشه یا نه؟
5- کیف و محافظ lcd چطور، هست تو بازار یا نه؟
6- آیا تقویم گوشی قابلیت تبدیل به شمسی رو داره یا نه (تقویم خود گوشی نه برنامه جانبی)
7- من یکی دو هفته دیگه برای خرید میام تهران. اگر ممکنه آدرس دقیق فروشگاه مرکزی گارانتی رسمی omnia رو هم بفرمایید تا زیاد سردرگم نشم.
8- بهترین و ارزانترین جا برای خرید کیف و کابل تلویزیون و محافظ lcd و... کجاست.
9-چه چیزای دیگه ای رو باید موقع خرید در نظر بگیرم؟ اگه چیزی به نظرتون میاد لطفا راهنماییم کنید.
اگه سوالام زیاد شد ببخشید.
1- بخر
2-فرقشون اینه که این 16 گیگه و اون 8 گیگ و فرق دیگه ندارن
3-خیر.. اما میتونی بدی واست آپ کنن یا خودت آپ کنی
4-نداره ولی پیدا میشه
5-بله.. اورجینالش تو زیر زمین علاالدین از همه جا ارزونتره
6-خیر.. ایران تحریمه ناسلامتی
7-الان دم دستم نیست ولی بزنی ماکروتل زود به جواب میرسی
8-کیف زیر زمین علاالدین و کابل هم یا زیر زمین یا چند طبقه برو بالا.. محافظ هم هرکی بالای 1000 تومن میداد بدون گرون میده .. البته من 500 هم دیدم و آخرین بار 750 خریدم و اگه گفت این اورجینال هست و .. بدون داره ... میگه
9-اگه از نمایندگی رسمی میخری که نیاز به این مورد نداری![]()
نمایندگان شرکت پارس مایکروتل(فقط فقط همین 3 تاست!!!!)
نمایندگی شماره (1)خیابان جمهوری.بین ولیعصر شیخ هادی .پلاک 64 تلفن:66497446-021
نمایندگی شمار(2)شهرک غرب مرکز خرید گلستان تلفن:88088070
نمایندگی شمره(3)خیابان ولیعصر.بالاتر از نیایش.رو به روی پارک ملت.برج ملت.طبقه همکف.واحد 45 تلفن:22021302-021
من خودم از شماره 3 خریدم
1.کابل TV قیمت متفاوت داره و اصلش حدود 10 الی 14 هزار تومان(7.8 تومنیش تقلبیه)
2.محاظ LCD هم با نصب از 1000 تا 3000 تومن و نمایندگی اینا رو نداره
3.شما می تونی می تونی کیف با مارک GOLLA بخری هم اسپرته هم شیک و متنوع هستش(جا واسه قلم و دستمال و هندز فری هم داره(من تو علاالدین اصلا ندیدم همه طبقه ها رو زیر و رو کردم) قیمتشم از 6 تا 8 هزار تومنه.
4.من پیشنهاد می کنم برای خرید اینا حتما بری پاساژ ایرانیان تو میدان ولیعصز.در پایین رو که بری تو.مستقیم میری ته راهرو که می پیچه سمت چپ یه مغازه(سر نبش) هست که تابلوش پارس کامتله.قیمتاش خوبه(مال بابام نیست به خدا!!!!!!!!!!!)
5. 16 گیگ بگیری بهتره چون در آینده به دردت می خوره
بعد از خرید گوشیت رو ببر خدمات پس از فروش مایکروتل مجانی برات برنامه عربی و ورژن جدید WM6.1 رو میریزه(کلا 1 ساعت طول می کشه) اگه بخوای برات GPS هم نصب می کنه اما پولیه ولی با کارت طلایی بهت تخفیف می ده اینم شمارش زنگ بزن آدرس دقیقش رو بگیر(طرفای سهروردیه) :84030-021
در ضمن الان هیچ کدوم از نمایندگی ها امنیا ندارن (تاریخ 6 مهر 1388).قبل از خرید حتما زنگ بزن بعد بیا.
تا اونجا که من می دونم تاچ های سامسونگ قرعه کشی BMW داره(ایشالا برنده شی مارم ببری بیرون)
مبارکت باشه !!!!!!!!!!!!![]()
Last edited by d.b23; 28-09-2009 at 13:27.
Amin.M.1986 عزیز یه برنامه واسه مدیریت بلوتوث امنیا بهم معرفی می کنی(مارک کردن و تعین محل ذخیره).راستی بابت تنظیم حرفه ای صدا خیلی خیلی ازت تشکر می کنم عالی بود اگه میشه یه تنطیم واسه بلند شدن صدای آهنگ هم بهم بده.اگه زحمتی نیست طریقه عوض کردن رام و یه خوبش رو واسم بزار
Last edited by d.b23; 28-09-2009 at 14:31.
درود بر آقا امينحالا جواب قسمت دوم پستم رو ندادی.. گفتم اگه خیلی قلم میخوای من واست میخرم و میفرستم
دستت درد نکنه.يکي از بچه ها قراره ، زحمتش رو بکشه.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)