اره چون توی ارت کسی ترافیک نمیخره ارزون کذاشتنولی اکو که ترافیک واجبه .....
اره ولی بجز مشهد
خوب یکساله بای کسایی هست که مصرف کمی دارن![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
اره چون توی ارت کسی ترافیک نمیخره ارزون کذاشتنولی اکو که ترافیک واجبه .....
اره ولی بجز مشهد
خوب یکساله بای کسایی هست که مصرف کمی دارن![]()
من قصذ هست یک ساله بخرم چون خیلی ارزونتر هست ولی این ترافیکش یکم نامردهی هست تو یک ماهه اومدن 2.5 گیگ ترافیک گزاشتن تو یک ساله برا هر ماه یک گیگ خیلی مسخره وسود جویانه هست
به هر حال چاره ای هم نیست ایران هست دیگه
تو سرویس های اکو با توجه بع اختلاف کم قیمت بین 128 و 256 و 512 برا من که میخوام یکساله بخرم عاقلانه نیست که 512 رو اتخاب کنم؟(هر چی باشه توی ساعت رایگان که ترافیک مجانی هست خیلی به نفع ادم هست)؟ وایا توی اکو به جز این 114900 پول دیگه ای هم باید پرداخت کرد؟(البته نصب و مودم رو نمیگیم مخابرات و عوارض چیزای دیش رو میگم)
(برا نصب میام از اینجا کمک میگیرم بلکه هزینش رو ندم)
پیشنهاد میکنم دفعه اول یک ماهه یا 3 ماه بخرید چون ممکنه مشکلی پیش بیاد و بعدا باید بسوزید و بسازید
بله اینجا ایران هست دیگه.
به به جز114900 هزینه دیگه نداره....
شما چه خودتان نصب کنید یا نکنید هزینه نصب را میگیرن(تا به حال و اینجا که اینطور بوده)
مرکز مخابرات ما دیالمه تو منطقه 3 مخابراتیه که هیچ شرکتی سرویس adsl به این مرکز نمی ده
اما مرکز پیروزی که اونم تو منطقه 3 هست تقریبن همه بهش سرویس adsl رو میدن
می خواستم ببینم راه حلی به نظرتون می رسه که ما هم صاحب adsl بشیم؟
شهید دیالمه 3312 - 3313 - 3344 - 3350 - 3351 - 3352 - 3355 - 3356 در دست برنامه ريزي
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
![]()
سرانجام سپنتا هم به قدس اومد ... قدس هم داره کم کم آدم میشه ... کسی از سپنتا چیزی می دونه ؟؟ تو فکرم که به شاتل خیانت کنم
با ترافیک نا محدود بیشتر حال می کنم ....
با سلام خدمت دوستان عزیزم
شاتل توی اهواز چطوره؟؟؟؟
اگه اهوازی کسی هست که شاتل داشته باشه؟
چون فردا پس فردا میخوام یه سرویس art1 از شاتل بگیرم....
اگه کسی اطلاعاتی در همین مورد داره ، بهم بگه ممنون میشم.....
مثلا" اینکه سرعت دانلود چطوره؟؟؟؟
یا اینکه یه آهنگ رو در چند دقیقه دانلود میکنه؟؟؟؟
لطفا" جوابم رو بدین!!!!!!!!
جناب mehdi_vsgh قبل از شاتل فکر کنم تجربه کردن با سپنتا
ای خیانت کار
اینجا مطرح کن
Adsl / سرويس دهنده هاي اينترنت پر سرعت
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدهمه جا که خوب بوده اهواز هم باید خوب باشه
سرعت دانلود art 1 هم حداقل 16 هست ممکنه تا 19 20 هم باشه
بستگی به حجم اهنگ داره دیگهزود میشه
انقدر دانلود کنی که هاردت پر بشه
![]()
جناب mehdi_vsgh لطفاً از تجربه هات با سپنتا برام میگی .... البته تو پیام خصوصی .... سرویس نا محدودش چطوره ؟؟؟ خیلی ممنون میشم ...![]()
من اکو 128 دارم خیلی راضیم.
در مورد گرون تر بودن حجم هم دلیلش خیلی واضحه دوست عزیز، آرتی ها قبلا هزینه حجم رو حسابی پرداخت کردند(ماهیانه 29 هزار تومان!!!) اما اکو 13 تومن!
سرعت در ساعات رایگان برای من از سرعت در روز بهتره، خواستی فیلمش رو هم میگیرم میذارم اینجا بیبینید.
ما هم چیزی در این مورد نشنیدیم.
مهدی جون،آرت یک 29 تومنه!
شما دعا کن بخاطر بالا رفتن یوزر و حجم دانلود و خلاصه شلوغ شدن شبکه ، قطعی و افت سرعت نداشته باشیم ، تخفیف و حجم رایگان و حال دادن پیش کش!
حالا چرا 700 مگ؟! اینو از کجا آوردی؟ نکنه چیزی خبر داری شیطون؟! بازم رفتی دست چلوندی(فشردی)؟!
قیمت ها فقط همونه دوست عزیز، چیزی اضافه نمیشه(بجز 15 تومن هزینه نصب و راه اندازی)
دوست عزیز، کمتر بودت حجم ماهیانه سرویس یکساله نسبت به تخفیفش هست. اگر حجم یک ماه و یک ساله یکی بود، قیمتهاش هم یکی بود، دیگه کسی یک ماه رو بقیمت ماهیانه 13 تومن و 2.5 گیگ خریداری نمیکرد و همه 1 ساله میگرفتند، که میشد ماهی 7 تومن و 30 گیگ!!
قسمت دوم حرفاتون رو متوجه نشدم. اتفاقا با توجه به اختلاف کم قیمت بین 128 و 256 و 512 ، عاقلانه تر اینه که 512 بگیرید تا بتونیددر ساعات رایگان حجم دانلود بیشتری داشته باشید.
هزینه نصب و راه اندازی(15 تومن)در هر صورت ازتون دریافت میشه.
ای خائن!
بستگی داره آهنگتون چند مگ باشه، مجاز باشه یا غیر مجاز، جدید باشه یا قدیمی، سنتی باشه یا پاپ!!!(شوخی شاتلی)
سرعت دانلود برای آرت یک بین 16 تا 21 هست.
Last edited by blackhero; 10-02-2009 at 22:03.
هم اکنون 50 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 50 مهمان)