اگه الان لپ تاپت دمه دسته توی منوی start قسمتی که برای search تایپ کن کلمه recovery رو ببین چی میاره
اگه الان لپ تاپت دمه دسته توی منوی start قسمتی که برای search تایپ کن کلمه recovery رو ببین چی میاره
هیچی! اصلا نصب اورجینال نیست
سلام دوست خوبم من همین مدل رو دارم ازش راضیم میگن hp مدل داغ کردن داره اما من مشکلی ندیدم کانفیگشم عالیه بنظرم من تاید شده هست
هر سوالی هم که درموردش داری چه سخت افزاری چه نرمافزای من در خدمتم
اصلا اچ پی رکاوری نداره
من خودم 6080 دارم روش ریکاوری گرفتنش این بود
منوی startدر قسمت search for programکه پایین منوی استارت قرار دار کلمه recovery رو تایپ کن از لیست برنامه هاییی که پیدا میکنه recovery manager رو انتخاب کن
بعد از باز شدن برنامه recovery manager توی ستون سوم برنامه creat recovery media for system رو انتخاب کن بعدش صفحه جدیدی باز میشه که سه تا حالت انتخاب داره برای طریقه ذخیره کردن فایل های ریکاوری
1 از طریق فلش مموری
2از طریق dvd معمولی
3 از صریق dvd9
حافظه ای هم که مورد نیازه برای ذخیره از هر کدوم از روش ها بهت میده مثلا میگه برای dvd معمولی به 4تا dvd نیاز داری یا برای ذخیره روی فلش به یه فلشی با حافظه 16 گیگ نیاز داری
به حر حال یکی از 3روش رو انتخاب میکنی و خودش recovery میگیره به همین راحتی
فقط فقط یادت باشه ویندوز اورجینال فقط یکبار اجازه گرفتن بکآپ یا همون ریکاوری رو میده
اصلا برنامه اچ پی رکاوری نداره
دوست عزیز بهترین نوع ریکاوری گرفتن همونه که بالا برات توضیح دادم اما با برنامه های recoverگیری که توی بازار هست میتونی این کار رو بکنی اما نسخه ویندوزت اگه 64bit هست یا 32bit باید برنامه ای مطابق با همون نسخه نصب کنی
موفق باشی
سلام دوستان...
نظرتون درباره سری dm4 مثلا 1177 یا 1200 چیه؟!!!
با توجه به کانفیگ متوسط ولی قیمت بالا، آیا میشه روشون حساب کرد؟!!!
داد اصلا اون نرم افزار روش نسسیت
برنامه recovery gonet the ghil ro از اینترنت دانلود کن این برنامه تقریبا قوی ترین برنامه جانبی ریکاور گیری هست
---------- Post added at 01:51 PM ---------- Previous post was at 01:50 PM ----------
کانفیگ سیستم رو بگو
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)