h=2r......................
عزیز این راه حل معلم فیزیک(کنکور) هست نه من!!
سلام! این همون راه حل منه! فقط من یک اشتباه محاسباتی کرده بودم و 2r بدست آورده بودم! راه حل درسته الان دوباره حساب کردم 2.5r میشه و نگاه کردم دیدم تو محاسبه اشتباه کرده بودم!
این که گفتید رادیکال آر جی از کجا میاد این همون قسمت دوم راه حل منه یعنی
احتمالا آقای mosen_sir هم همون اشتباه محاسباتی من رو انجام دادن!"حالا باید در نقطه ی B نیروی Nmin+Mg نیروی مرکز گرا را تا مین کند"
اگر اجازه بدید من محاسبات ریاضی کامل راه حلی که خلاصشو گفته بودم رو بنویسم:
اولا باید
ٍEA=EB
MgH=1/2M(VB)^2+Mg*2r
""توجه: منظورم از VB سرعت نقطه ی B هست(Bزیرونده مثلا!)
ادامه:
VB^2=2gH-4rg
خب اینو داشته باشیم حالا از طرفی قراره جسم حرکت دایره ای کنه! اگر جسم در نقطه ی B که سرعت می نیممه(چون ارتفاع ماکزیممه! قانون پایستگی انرژی مکانیکی) از سطح جدا نشه مطمئننادر جاهای دیگه هم جدا نمیشه!
پس رابطه حرکت دایره ای رو برای B می نویسیم:
Nmin+Mg=MVB^2/r
""""" توجه: در نقطه B نیروی عمودی تکیه گاه می نیمم است! برای همین زیروند min گذاشتم!
ادامه:
به جای VB مقدار بدست آمده از رابطه ی کار و انرژی را جایگزین می کنیم!
Nmin+Mg=M*(2gH-4rg)/r
توجه کنید که زمانی که جسم از سطح جدا می شود N=0 میشود(البته تو توضیح راه حل گفته بودم معادله را بر حسب H می نویسم و سپس خواهیم دید که می نیمم H به ازای N=0 بر قرار می شود. ولی این جا نخواستم طولانی بشه یک دفعه N را 0 کردم چون می خواهیم مینیمم ارتفاع یعنی زمانی که جسم می خواد از سطح دایره جدا بشه رو بررسی کنیم)
Mg=2MgH/r-4Mg
1=2H/r-4
""""""" اشتباه محاسباتی من دفعه ی قبل اینجا بود! وقتی Mg ها رو از طرفین حذف کردم نمی دونم چرا سمت چپ به جای 1 صفر(!!) گذاشتم!
بگذریم:
و در پایانh=5r/2
====================
****در مورد رادیکال آر جی هم همون طور که گفتم یک فرمول کلیه که در دوران قائم به دست آوردن ! تو دوران قائم اگر قوانین حرکت دایره ای رو بنویسی در بالاترین نقطه ی مسیر اونوقت سرعتش در لونجا بدست می یاد رادیکال آر جی! همین طور برای پایین ترین نقطه هم سرعتو حساب می کنن که اگه درست یادم باشه فکر کنم اونجا رادیکال 5 آر جب میشه! ولی اصلا مهم نیست! من که عادت ندارم این فرمولا رو حفظ کنم!
من حداقل سرعت رو نوشته بودم
که با استفاده از کار وانرژی باید h محاسبه شود
آقا این مسئله ها چین؟؟
دارین مسئله حل میکننین یا در مورد کنکور بحث؟
دوستان آخبار جدید از کنکور سراری 88 ندارین؟
آزاد چطور؟
کارتشو میکی و چطوری دریافت کنیم؟
اینجا در مورد همه چی بحث میشه!
اخبار مرتبط با کنکور 88 هم تاپیک دیگه س!
آزاد..فعلا خبری نیس
کارت دولتی از طریق اینترنت یه 2 3روز قبل کنکور توزیع میشه!
آزاد مشخص نیس فعلا...
سلام
کسی از تبریز اینجا هست؟
حوزه امتحانی ناحیه 3 اموزش و پرورش تبریز واسه ازمون های سنجش کجاست؟؟
حوزه دختران رشته تجربی!
Last edited by majid.khaledi; 01-05-2009 at 20:15.
سلام دوستان . من خود محمد نیستم . دوستشم . پسوردش رو داده که بیام کارهاشو چک کنم. اونم پارسال کار های منو چک میکرد. میتونم بپرسم که کارت آزمون آزمایشی سنجش 8/3/88 کی میدن و کجا ؟ حوزه ها مشخصه؟
حالا مگه تو دختری: دی
حوزه ی آزمون موقع گرفتن کارت معلوم میشه!
اما حوزه ی گرفتن کارت برای تبریز رو تو پیک سنجش نوشته:
خواهران: دبیرستان سمیه-خیابان قطران شمالی - جنب پارک شادی
(کارت رو چهارشنبه و پنج شنبه ی قبل آزمون توزیع می کنن)
نه خیر نیستمحالا مگه تو دختری: دی
واسه کسه دیگه می خوام
اخه حوزه هم همون جاست؟
یا فقط کارت رو اونجا میدن؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)