تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 339 از 587 اولاول ... 239289329335336337338339340341342343349389439 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,381 به 3,390 از 5863

نام تاپيک: Apple iPod Touch اا همه مباحث (فهرست در پست اول)

آخر فروم باز a.z.p.z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Sky

پيش فرض

من یه مشکلی برام پیش اومده ...

فرض کنید من 20 گیگ موزیک تو درایو e دارم که مسیر اهنگ ها تو ایتونز هم تو همون درایو e بود
    بعد من ایتونز لایبرری رو مسیرشو عوض کردم تو درایو d بعد همون 20 گیگ موزیک تو درایو d هم اومده و اگه اهنگی رو از تو درایو d پاک کنم در اصل باید یه مسیر جدید بدم به ایتونز!

در اصل الان 20 گیگ اهنگ ها شده 40 گیگ و حجمم از بین رفته حالا باید چی کار کنم من ؟...
    در ضمن من مسیر ایتونز لایببری رو به همون my music اولیه بردم ولی اهنگ ها باز تو درایو d هست و من اگه بخوام اهنگ ها رو از تو درایو d پاک بکنم دوباره باید تو ایتونز به همه این اهنگ ها مسیر جدید بدم ...

من الان چی کار کنم که بتونم اهنگ ها رو از تو درایو d پاک کنم و مشکلی پیش نیاد ؟ ...

ممنون میشم کمک کنید ...
    Last edited by a.z.p.z; 24-10-2010 at 19:59.

آخر فروم باز Nocturne's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

فرض کنید من 20 گیگ موزیک تو درایو e دارم که مسیر اهنگ ها تو ایتونز هم تو همون درایو e بود
    بعد من ایتونز لایبرری رو مسیرشو عوض کردم تو درایو d بعد همون 20 گیگ موزیک تو درایو d هم اومده و اگه اهنگی رو از تو درایو d پاک کنم در اصل باید یه مسیر جدید بدم به ایتونز!

در اصل الان 20 گیگ اهنگ ها شده 40 گیگ و حجمم از بین رفته حالا باید چی کار کنم من ؟...
    در ضمن من مسیر ایتونز لایببری رو به همون my music اولیه بردم ولی اهنگ ها باز تو درایو d هست و من اگه بخوام اهنگ ها رو از تو درایو d پاک بکنم دوباره باید تو ایتونز به همه این اهنگ ها مسیر جدید بدم ...

من الان چی کار کنم که بتونم اهنگ ها رو از تو درایو d پاک کنم و مشکلی پیش نیاد ؟ ...

ممنون میشم کمک کنید ...
    جسارتاً... شما همه مدلهای آیپاد رو دارید؟!

آخر فروم باز Mehrdad092000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

ممنون میشم کمک کنید ...
    من مسیر اصلیم همون my music هستش موزیک ها هم هر کدوم توی درایو هستن و جایه اضافیه نگرفتن
    به نظرم شما یبار موزیکارو پاک کن دوباره نصب کن

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Sky

پيش فرض

من مسیر اصلیم همون my music هستش موزیک ها هم هر کدوم توی درایو هستن و جایه اضافیه نگرفتن
    به نظرم شما یبار موزیکارو پاک کن دوباره نصب کن

نه پاک نکردم دوباره ادد کردم و اونارو از تو درایو d پاک کردم درست شد ...
    * بله دارم- یه کلاسیک 160 گیگ هم هفته دیگه اضافه میشه

در آغاز فعالیت matin_tatu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

سلام خسته نباشید.
    من 1 مشکلی برام پیش اومده.
    جدیداً!! وقتی 1برنامه با Installous دانلود و نصب میکنم وقتی ایپاد را با ایتونز sync میکنم او برنامه رو پاک میکنه!
    یعتی Installous من نمیتونه برنامه هارو با ایتونز سینک کنه!
    کسی میدونه چرا!؟
    البته یه توضیح هم بدم :
    میخواستم win عوض کنم , بعد نمیدونستم چطوری از itunes بکاپ بگیرم واسه همین فولدر itunes را کپی کردم و بعد از نصب win سر جاش past کردم!!
    میتونه به این ربط داشته باشه!؟

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Sky

پيش فرض

سلام خسته نباشید.
    جدیداً!! وقتی 1برنامه با Installous دانلود و نصب میکنم وقتی ایپاد را با ایتونز sync میکنم او برنامه رو پاک میکنه!
    کسی میدونه چرا!؟
    البته یه توضیح هم بدم :
    میخواستم win عوض کنم , بعد نمیدونستم چطوری از itunes بکاپ بگیرم واسه همین فولدر itunes را کپی کردم و بعد از نصب win سر جاش past کردم!!

در مورد ایتونز خوب درستش هم همیینه تو مای موزیک فولدر ایتونز رو بک اپ میگیرید بعد ویندوز رو که نصب کردید
    اول تو مای موزیک فولدر ایتونز رو کپی میکنید دوم ایتونز جدید رو نصب میکنید...
    *البته به شرط اینکه موزیک هاتون مسیرش عوض نشده باشه ...
    البته راه های دیگری هم هست که اگه نیاز داشتید میگم بهتون ...
    *در مورد سوال بالاییتون دوستان بهتون کمک میکنن من این کاره نیستم

آخر فروم باز Mehrdad092000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

سلام خسته نباشید.
    کسی میدونه چرا!؟
    البته یه توضیح هم بدم :
    در مورد سوال بالاتون
    شما تو settings که تو Installous تیک گزینه Itunes sync بزنید
    اگه نشد به وسیله ی ifunbox برید تو شاخه Installous بعد تو قسمت دانلود برنامه app هایی که دانلود کردید بردارید و به مسیر خود ایتونزتون ببرید
    اگه متوجه نشدی بگو دوباره توضیح بدم

---------- Post added at 06:55 PM ---------- Previous post was at 06:54 PM ----------

راستی دوستان من بخوام از المان ipod 4 بگیرم
    چند در میاد بیارم ایران؟

8. این کاربر از Mehrdad092000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز P A R S A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Dublin|Atlanta|New.York

پيش فرض

سلام خسته نباشید.
    کسی میدونه چرا!؟
    البته یه توضیح هم بدم :
    دوستان راهنمایی کردن ولی منم یه پیشنهاد دارم، وقتی آیپاد رو زدی به PC قبل از اینکه سینک بشه (سینک رو کنسل کن!) روی اونجایی که اسم دستگاهت رو نوشته تو آیتونز کلیک راست کن و گزینه Sync Purchases رو انتخاب کن، اول برنامه ها و کلا فایل هایی رو که توی آیپاد هستن و توی PC نیستن به PC اضافه و بعد میتونی با خیال راحت سینک کنی!

10. 2 کاربر از P A R S A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه sia abedi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آخرین قیمت، یکی از بچه ها تو همین تاپیک گذاشته بود به این ترتیب بود:
    8 گیگ: 315
    32 گیگ : 415
    64 گیگ : 515
    گارانتی رسمی برای محصولات اپـــل وجود نداره، پیشنهاد من بدون گارانتی هست! ولی ظاهرا نقــش ادعای گارانتی میکنه!
    خوشبختانه هنوز نـــه!
    قیمتاش پس خوبه نه؟
    برای چی گارانتی نگیرم؟راستی این قیمتا که گفتی با گارانتی بود؟

در آغاز فعالیت matin_tatu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

دوستان راهنمایی کردن ولی منم یه پیشنهاد دارم، وقتی آیپاد رو زدی به PC قبل از اینکه سینک بشه (سینک رو کنسل کن!) روی اونجایی که اسم دستگاهت رو نوشته تو آیتونز کلیک راست کن و گزینه Sync Purchases رو انتخاب کن، اول برنامه ها و کلا فایل هایی رو که توی آیپاد هستن و توی PC نیستن به PC اضافه و بعد میتونی با خیال راحت سینک کنی!
    مرسی ممنون , اینجوری درست میشه!
    ولی حالا کسی نمیدونه دلیله این کث یک دفعه اینجوری شده چیه!؟!؟!؟!؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •