فقط فایلهای pvcamera.RSC و pvcamera_loc.RSC رو از c>resource>apps پاک کن درست میشه
فقط فایلهای pvcamera.RSC و pvcamera_loc.RSC رو از c>resource>apps پاک کن درست میشه
درود
این فایل وجود نداشت
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ولی این فایل رو پاکش کردم.
سپاس.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
برای من بعضی وقتها از حالت دوربین بیرون نمیاد و اگه به زور سوییس منیجر یا چیز دیگه بیام بیرون صفحه گوشیم rotate میمونه.
کسی میتونه کمک کنه؟
بــــــه سلـــــــــــــــــام ، مجید جان
شما کجا اینجا کجا![]()
چرا كسي به من جواب نميده آخه ؟
هيشكي منو دوست نداره![]()
سلام دوستان !
ما رفتیم یه غلطی کردیم مجبور شدم گوشی G900 رو برای دوستم هک کنم و یه پک Xbox رو بریزم ! همه کارا رو درست انجام دادم اما یه مشکلی هست !
میخوام ایکن هاشم عوض شه ولی نمیدونم این پوشه ایکن رو کجا بریزم !؟ من دو ساله پیش P1i داشتم ! واسه همین همه چی رو فراموش کردم !
فقط یکم سریع ترممنون
Last edited by Khashayar King; 10-09-2009 at 13:55.
سلام فاطمی جان
دلم برای همه دوستان تنگیده بود . برگشتم در خدمتتون هستم.
کمک کن به جای این حرفا.. :دي
سلام من یه جی 700 دارم قبلا برنامهX-Plore روش نصب کردم قشنگ کار کرد مشکلی نداشتم
چند روز پیش بخاطر مشکلی ریست مستر کردم گوشی رو ولی نمیدونستم که نباید اینکارو کنم
الان هرورژنی از این برنامه رو میگیرم که نصب کنم نصب نمیشه اگه راه حلی یا ورژن خاصی از این برنامه سراغ دارید
خیلی ممنون میشم اگه بهم راهنمایی کنید برا هک کردن گوشی احتیاج زیادی بهش دارم
کسی نیست کمکم کنه؟
دوست عزیز به پی سی ورلد خوش اومدی !سلام من یه جی 700 دارم قبلا برنامهX-Plore روش نصب کردم قشنگ کار کرد مشکلی نداشتم
چند روز پیش بخاطر مشکلی ریست مستر کردم گوشی رو ولی نمیدونستم که نباید اینکارو کنم
الان هرورژنی از این برنامه رو میگیرم که نصب کنم نصب نمیشه اگه راه حلی یا ورژن خاصی از این برنامه سراغ دارید
خیلی ممنون میشم اگه بهم راهنمایی کنید برا هک کردن گوشی احتیاج زیادی بهش دارم
اول یکم توضیح بده ببینم : شما نصب میکنید اجرا نمیشه ؟ یا نصب نمیشه ؟ یا هنگام نصب ارور میده ؟
اگه ارور میده چه نوع اروری هست ؟ واسم بنویس !
اینم ورژنی هست که اجرا کردم روی G900 و روی همه ی uiq3 ها اجرا میشه :
لطفا توضیح بیشتری بدین !کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Khashayar King; 11-09-2009 at 22:41.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)