من می تونم.فقط
1.باید یاهو مسنجره طرف 7 به پایین باشه.
2.آنتی ویروس نداشته باشه.
!!!
من می تونم.فقط
1.باید یاهو مسنجره طرف 7 به پایین باشه.
2.آنتی ویروس نداشته باشه.
!!!
لینک برنامه های صفحه اول 1- عوض کردن ÷سورد یاهو 2- وب کم دزدی 3- dot id maker خراب هستش ممنون میشم برام بذارین.
من برنامه های خوبی داشتم سی دیش رو گم کردم یه برنامه داشتم مثل buddy check مسنجر مانند بودش و ای دی ها رو ادد میکردم چراغ آنلاین نشون میدادش زمان داشت خودش ریفرش میکردش اگه کسی داره ممنون میشم بزاره اسمش نمیدونم چی بود ولی ظاهرش شکل مسنجر 4 قدیمی های خود یاهو بودش
بهترين آنتي ويروس KasperSky 7 هستش ديوار آتشين آنتي ويروس همه چي داره من همه آنتي ويروس ها رو كار كردم تو شبكه بودم جواب نميدن فقط kaspersky همه چي رو ميكشه بيرون من بدترين ويروس رو با اين از بين بردم 2 نوع ويروس خطرناك كه منتشر ميشد تو همه جا و آلوده ميكرد وار سيستم هاي ديگه ميشد.
Macafee هم به علت تحريم آي پي ايران نميشه آپديت كرد مگر مثل من يه VPN داشته باشين شهروند امريكايي بشين تا بتونين كامل آپديت كنيد من ويندوز خودم رو كامل آپديت كردم از microsoft
كسي vpn خواستش بگه ماهي 1500 هستش كه فقط شهروند امريكايي ميشين و 3500 هم هستش كه local هم هستش يعني براي استفاده از torrnet , rapidshare خوبه آي پي عوض ميكنه
اگه خواستين به اين آي دي پيغام بدين بگين Mr-MostafA معرفي كرده درخواست بدين اگه نگين نميده فكر ميكنم هزينه اي هم نداره ولي الان ديگه همه بايد VPN داشته باشن با اين اوضاي
من ديروز yahoo messenger وصل ميشد ولي صفحات وب قطع بود يعني ديتا نداشتم زنگ زدم گفتن به خاطر تحريمات امريكا هستش دوست خودم تو كار اينترنت ماهواره اي هستش گفت همه جا كشور اينجوري شده چون محل كار ما هم اينجوري شده بعد با VPN وصل شدم صفحات وب هم باز ميشد پس ديگه به غير از بازكردن ***** كلا احتياج داريم هم براي آپديت نرم افزارها چون همه تحريم كردن
موفق باشين
با این شرایط که با یه بوتر ساده هم میشه هک کرد ؟ (الان اکثرا 8.11 دارن)![]()
سلام
ميخواستم بيبينم چه جوري ميشه هميشه از يه فونت خاص و يك سايز و يك رنگ براي نوشته هامون در روم استفاده كرد؟![]()
چون هر بار كه روم عوض بشه دوباره خودمون بايد براي نوشته مون فونت رو انتخاب كنيم رنگ بهش بديم و سايز براش بزاريم![]()
البته از طريق Preferences وبعد هم Appearance ميشه فونت و رنگ و سايز رو اننتخاب كرد ولي اين تغيير فقط
براي كساي هست كه باهاشون چت مي كنيم يعني فقط براي پنجره Instant Message هست و نه براي صفحه اصلي روم
اقا اداره ما هم وصل نميشدش تو قسمت internet options - advanced- ye tik proxy رو ميذاشتيم وصل ميشد البته تو كانكشن ياهو بايد حتما ------ اداره رو ميزديم حالا انگاري كاري كردن ديگه وصل نميشه كارو كاسبي همه خوابيده نميشه كاري كردش باز بشهع با هر ------ تست كردم نشدش چون سرور هستش نميشه پورتا بستست راهي نداره؟؟؟ در ضمن از اتاق شبكه ميتونن چك كنن كي داره با ياهوكار ميكنه اگه مانيتور نكنن چون يه پورت هست فقط
سلام........
متاسفانه راه حلی به ذهنم نمیاد........... اگه فقط واسه چت هست بهتره از همون سایتهایی که معرفی کردم استفاده کنید
موفق باشید![]()
اگه بخواهيم تو رو مهاي ياهو بريم چي با سايت هم ميشه ؟؟؟؟؟
دوستان من فکر کنم یاهوم (ورژن 8) ایراد داره! چون اصلا تو روم نمی ره (اصلا پیغام شلوغی نمی ده) بعد هم وقتی کسی Sign Out می شه بعد از حدود 10 دقیقه معلوم می شه که Sign Out شده
به نظر شما قابل حل هست؟
این هم جدیدترین ورژن Yahoo Messenger
Yahoo! Messenger 8.1.0.413
Size : 9.95کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)