تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 339 از 775 اولاول ... 239289329335336337338339340341342343349389439 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,381 به 3,390 از 7750

نام تاپيک: مباحث و مشکلات نرم افزار یاهو مسنجرYahoo Messenger

اگه نباشه جاش خالی می مونه maxoud's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    tehran

9

اقا تو اين سايت يه هكر واقعي نيست

واقعا حياتي

من می تونم.فقط
    1.باید یاهو مسنجره طرف 7 به پایین باشه.
    2.آنتی ویروس نداشته باشه.
    !!!

آخر فروم باز mrmostafa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

لینک برنامه های صفحه اول 1- عوض کردن ÷سورد یاهو 2- وب کم دزدی 3- dot id maker خراب هستش ممنون میشم برام بذارین.

من برنامه های خوبی داشتم سی دیش رو گم کردم یه برنامه داشتم مثل buddy check مسنجر مانند بودش و ای دی ها رو ادد میکردم چراغ آنلاین نشون میدادش زمان داشت خودش ریفرش میکردش اگه کسی داره ممنون میشم بزاره اسمش نمیدونم چی بود ولی ظاهرش شکل مسنجر 4 قدیمی های خود یاهو بودش

تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

بهترين آنتي ويروس KasperSky 7 هستش ديوار آتشين آنتي ويروس همه چي داره من همه آنتي ويروس ها رو كار كردم تو شبكه بودم جواب نميدن فقط kaspersky همه چي رو ميكشه بيرون من بدترين ويروس رو با اين از بين بردم 2 نوع ويروس خطرناك كه منتشر ميشد تو همه جا و آلوده ميكرد وار سيستم هاي ديگه ميشد.
    Macafee هم به علت تحريم آي پي ايران نميشه آپديت كرد مگر مثل من يه VPN داشته باشين شهروند امريكايي بشين تا بتونين كامل آپديت كنيد من ويندوز خودم رو كامل آپديت كردم از microsoft

كسي vpn خواستش بگه ماهي 1500 هستش كه فقط شهروند امريكايي ميشين و 3500 هم هستش كه local هم هستش يعني براي استفاده از torrnet , rapidshare خوبه آي پي عوض ميكنه
    اگه خواستين به اين آي دي پيغام بدين بگين Mr-MostafA معرفي كرده درخواست بدين اگه نگين نميده فكر ميكنم هزينه اي هم نداره ولي الان ديگه همه بايد VPN داشته باشن با اين اوضاي

من ديروز yahoo messenger وصل ميشد ولي صفحات وب قطع بود يعني ديتا نداشتم زنگ زدم گفتن به خاطر تحريمات امريكا هستش دوست خودم تو كار اينترنت ماهواره اي هستش گفت همه جا كشور اينجوري شده چون محل كار ما هم اينجوري شده بعد با VPN وصل شدم صفحات وب هم باز ميشد پس ديگه به غير از بازكردن ***** كلا احتياج داريم هم براي آپديت نرم افزارها چون همه تحريم كردن
    موفق باشين

حـــــرفـه ای FerineFast's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    IL

پيش فرض

من می تونم.فقط
    1.باید یاهو مسنجره طرف 7 به پایین باشه.
    2.آنتی ویروس نداشته باشه.
    !!!
    با این شرایط که با یه بوتر ساده هم میشه هک کرد ؟ (الان اکثرا 8.11 دارن)

آخر فروم باز shahin666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    البرز

پيش فرض

سلام
    ميخواستم بيبينم چه جوري ميشه هميشه از يه فونت خاص و يك سايز و يك رنگ براي نوشته هامون در روم استفاده كرد؟
    چون هر بار كه روم عوض بشه دوباره خودمون بايد براي نوشته مون فونت رو انتخاب كنيم رنگ بهش بديم و سايز براش بزاريم
    البته از طريق Preferences وبعد هم Appearance ميشه فونت و رنگ و سايز رو اننتخاب كرد ولي اين تغيير فقط
    براي كساي هست كه باهاشون چت مي كنيم يعني فقط براي پنجره Instant Message هست و نه براي صفحه اصلي روم

تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

سلام.......

یعنی اکانتی که ادارتون داره پورت یاهو رو بلاک کرده؟ همه ی اداره از یه اکانت استفاده میکنن؟ شما روی سیستمتون میتونید یاهو نصب کنید؟ اگه سوالات رو جواب بدین فکر میکنم بهتر بشه کمک کرد

به هر حال شما میتونید از سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] استفاده کنید....... احتیاجی به برنامه ی یاهو ندارین.........

موفق باشید
    اقا اداره ما هم وصل نميشدش تو قسمت internet options - advanced- ye tik proxy رو ميذاشتيم وصل ميشد البته تو كانكشن ياهو بايد حتما ------ اداره رو ميزديم حالا انگاري كاري كردن ديگه وصل نميشه كارو كاسبي همه خوابيده نميشه كاري كردش باز بشهع با هر ------ تست كردم نشدش چون سرور هستش نميشه پورتا بستست راهي نداره؟؟؟ در ضمن از اتاق شبكه ميتونن چك كنن كي داره با ياهوكار ميكنه اگه مانيتور نكنن چون يه پورت هست فقط

آخر فروم باز amintnt's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

اقا اداره ما هم وصل نميشدش تو قسمت internet options - advanced- ye tik proxy رو ميذاشتيم وصل ميشد البته تو كانكشن ياهو بايد حتما ------ اداره رو ميزديم حالا انگاري كاري كردن ديگه وصل نميشه كارو كاسبي همه خوابيده نميشه كاري كردش باز بشهع با هر ------ تست كردم نشدش چون سرور هستش نميشه پورتا بستست راهي نداره؟؟؟ در ضمن از اتاق شبكه ميتونن چك كنن كي داره با ياهوكار ميكنه اگه مانيتور نكنن چون يه پورت هست فقط
    سلام........

متاسفانه راه حلی به ذهنم نمیاد........... اگه فقط واسه چت هست بهتره از همون سایتهایی که معرفی کردم استفاده کنید

موفق باشید

تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

سلام........

متاسفانه راه حلی به ذهنم نمیاد........... اگه فقط واسه چت هست بهتره از همون سایتهایی که معرفی کردم استفاده کنید

موفق باشید
    اگه بخواهيم تو رو مهاي ياهو بريم چي با سايت هم ميشه ؟؟؟؟؟

کاربر فعال انجمن آموزش عالی MeMri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    T E H R A N

پيش فرض

دوستان من فکر کنم یاهوم (ورژن 8) ایراد داره! چون اصلا تو روم نمی ره (اصلا پیغام شلوغی نمی ده) بعد هم وقتی کسی Sign Out می شه بعد از حدود 10 دقیقه معلوم می شه که Sign Out شده

به نظر شما قابل حل هست؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه toadstool's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

این هم جدیدترین ورژن Yahoo Messenger

Yahoo! Messenger 8.1.0.413

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Size : 9.95

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •