بستگي به تم داره . معمولا تم هاي با آيكون هاي زيادمثل آلفا سرعت گوشي رو يكم كند ميكنن ولي در كل زياد محسوس نيست . تم هاي xavier رو با آيكون هاي default نصب كن ، حرف ندارن . سرعت گوشي رو هم پايين نميارن .![]()
بستگي به تم داره . معمولا تم هاي با آيكون هاي زيادمثل آلفا سرعت گوشي رو يكم كند ميكنن ولي در كل زياد محسوس نيست . تم هاي xavier رو با آيكون هاي default نصب كن ، حرف ندارن . سرعت گوشي رو هم پايين نميارن .![]()
اقا من بعد نصب چند تا برنامه ...وقتی گوشین رو ریستارت میکنم ... هی پیغام اینستال میاد ولی هچی نصب نمیشه
!!!
دوست من شما اگه گوشیتون هک هست از مسیر برید و فایلهای زیر رو پاک کنید تا دیگه اون ارور رو نبینید ...
.
گوشی رو در حالت هک قرار بدین با فایل منیجر به E:/Private/10202dce برید و هر چی فایل داخلش هست رو پاک کنید ...
که عمدتاً فایلهایی با پسوند sis هستند ...
اینا تکه هایی از فایلهای هستند که شما روی گوشیتون نصب کردین ...
آبدیت گوشی تموم شد فایل ها هم نصب شد و پیغام کامپیلیت داد ولی جالی اینجاست که تنظیمات گوشی بهم نخورد نمیدونم چرا؟نمیدونم آیا دوباره میشه هکش کرد؟ چون دوستان میگفتند گوشی از حالت هک در میاد و دیگه نمیشه هکش کرد.نظر شما چیه؟من n82 دارم که قبلا هکش کرده بودم و در حالت هم آبدیتش کردم. ورژن گوشی هم چک کردم ارتقا یافته.اگه میتونم هکش کنم لطفا کامل راهنماییم کنید.آیا برنامه hello را که قبلا برای هک نصب کرده بودم باید پاکش کنم؟
اگه میشه لینک هک کردن دوباره هم بدید البته اگه بشه دوباره هک کرد هم بدید
با همون HelloOX دوباره هکش کن دوست عزیز.
شاد باشی![]()
داداش دیدی رفیق نیمه راه شدی.آبدیت کردم ولی ای کاش این کارو نمیکردم چون دوستان میگن باید با روش hellox هک کنم ولی من اصلا تا حالا تو زندگیم فایلی را ساین نکردم هر چی هم مقالاتش را میخونم چیزی متوجه نمیشم.قبلا با روش hellocarbid هک کرده بودم
دوست من , من چند بار این قضیه رو بهتون توضیح دادم که ...
حتی لینک آموزش رو هم براتون قرار دادم ...
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام آقا يونس . ميشه بيشتر در مورد هك كردن گوشيتون توضيح بدين . منظورتون از هك آپديت گوشيه يا از برنامه ي خاصي استفاده كردين ؟ ممنون![]()
سلام
امروز بطور ناگهانی بدون اینکه به گوشی ضربه یا فشاری وارد بشه دیدم یه لکه قرمز رنگ روی ال سی دی ظاهر شده
آخه چرا اینطوری شد؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)