تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 339 از 458 اولاول ... 239289329335336337338339340341342343349389439 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,381 به 3,390 از 4574

نام تاپيک: Travian

آخر فروم باز DJ POLESTAR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

بستگی به اتحادش داره.باید باهاشون رفیق بشی.با یاهو و چت و این حرفا.
    اگه یارو که بهت حمله می کنه زیر 300 تا جمعیت داره می تونی به یکی از اون کله گنده ها که بالای 1000 تا جمعیت داره نامه بدیدی.یکم پاچه خواریش رو بکن تا به یارو نامه بده که دیگه بهت حمله نکنه.
    دوما جا خالی بده.اگه گول هستی تله بساز.یه مخفیگاه تا لول 10 به درد میخوره.اما تله خیلی جواب میده.وقتی یارو می فهمه که حمله کردن بهت سودی واسشون نداره دیگه حمله نمی کنن..دادن حتی یک خشت هم به دشمن باعث بدبختی میشه.
    یه راهم هست.اگه اونا خیلی قوی هستن یه پیغام دوستی بده ممکنه قبول کنن اما اگه قبول نکنن بی چاره میشی.
    بگو تو سرور چندی شاید تونستم بهت کمک کنم.(کوری عصا کش کور دگر شد)
    اگر هم اوضات خرابه حذف کن.یکی دیگه بساز.
    از راهنمایی جامع و کاملتون ممنون

من گول نیستم، رومی هستم.
    بابا یارو که 120 تا جمعیت داره و منم 85 تا! حالا نمیدونم این همه سرباز رو از کجا آورده! 60سرباز گول رو انداخته جون دهکدم...
    در ضمن اونی که بهم زیاد حمله میکنه خودش اصلا اتحاد نداره...

راستی یه جایی بمون تراوین دو راه میزاره برامون (اقتصادی - نظامی) من اقتصادی رو انتخاب کردم بنظرتون کدوم بهتر بود و هر کدوم مزایا و معایبشون تو چیه؟

میگم من تو سرور دو هستم طرفای جنوب غربی... (حالا یه وقت شما دیگه نیای حمله ها)

2. این کاربر از DJ POLESTAR بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز M A M M U T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

من گول نیستم، رومی هستم.
    بابا یارو که 120 تا جمعیت داره و منم 85 تا! حالا نمیدونم این همه سرباز رو از کجا آورده! 60سرباز گول رو انداخته جون دهکدم...

راستی یه جایی بمون تراوین دو راه میزاره برامون (اقتصادی - نظامی) من اقتصادی رو انتخاب کردم بنظرتون کدوم بهتر بود و هر کدوم مزایا و معایبشون تو چیه؟

در مورد رومی ها اطلاعاتی ندارم اما به نظرم زیاد خوب نیستن.اگه آدم بخواد حمله کنه که توتن میگیره اگه بخواد دفاع کنه خب گول میگیره دیگه نمی دونم این رومی از کجا میاد.من خودم همه فارم هام رو از بین رومی ها انتخاب می کنم.اما خب پیشرفت کردن با رومی ها آسون تر از گول هاست.گول صبر ایوب می خواد.
    120 تا جمعیت چیزی نیست.مخصوصا واسه گول.مگه تویه اتحاد نیستی تو؟خب به اون لیدرت بگو فارمش کنه.یا اگه خودت میتونی سرباز بسازی کانتر بزن.در کل جا خالی دادن خیلی بهتره.مخفیگاه هم گفتم
    من سرور 1 هستم متاسفانه.سرور هم آشغاله.من که زیاد قوی نیستم اما هیچکس هم بهم حمله نمیکنه.اصلا هیجان نداره.
    یه ressuration(تو همین مایه ها )هست خیلی قویه تو جنوب غرب.کلا همه ازش می ترسن.اتحاد rebel s
    جز تاپ 10 هم هست.خوش به حالش.
    راستی تو پروفایلت چیز تحریک کننده ای ننویسی ها.من یکی رو دیدم نوشته بود اینقدر بهش حمله کردم.این نشون میده که تو هم نباید بنویسی چون یکی مثل من پیدا میشه بهت حمله می کنه.

4. این کاربر از M A M M U T بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای alex_pk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2004
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوست عزیز شما بهتره سرباز لژیون بسازی خیلی سریع هر چند تا که میتونی....
    اصلا منابع نده و فقط باهاش سرباز بساز
    سعی کن محافظ رو هم تحقیق کن. نیازی به بالا بردن جمعیت بیخودی نیست.جمعیت سرباز نمیشه.
    سعی کن خبرچین رو هم تحقیق کنی.
    طرف وقتی اتک بده و ببینه سرباز هاش برنمیگیردن کم کم بیخیال میشه...و میتونی خودت هم به طرف اتک بدی.

ضمنا در رابطه با روم
    اگر راه بیفته نیروی هجومیش فوق العاده قویه.اوایلش یه مقداری سخته تا جا بیفته.
    ضمنا اگر اتحاد داری میتونی به لیدر بگی با بچه ها فارمش کنن.

پس اینکارهارو بکن:
    1-مخفیگاه رو به سطح 10 برسون
    2-لژیون بساز
    در کنارش میتونی بعضی منابع رو ارتقا بدی و شروع به غارت هم بکنی.

6. این کاربر از alex_pk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه ali-07's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    NoWhere

پيش فرض

من گول نیستم، رومی هستم.

سلام دوست عزیز
    بنظر من اصلا بازکردن وظایف کار اشتباهی هست اما اگر وظایف رو بازکردید بهتره که اقتصادی رو انتخاب کنید برای رومی بهتره(البته کلا به وضعیت اکانت و سبک بازی برمیگرده اما بنظرم اگر کسی وظایف رو باز نکنه خیلی بهتره)
    همونطور که الکس عزیز گفت باید سرباز بسازی و مخفیگاه وقتی چند بار بهت حمله بشه و سربازا دست خالی برگردن طرف بیخیال میشه شما هم فقط سرباز بساز و غارت کن منابعی که از غارت گیر میاری رو فقط برای ساخت سرباز بزار چنتا دوال خوب گیر بیار و حواست باشه اگر بخوای با رومی پیرفت کنی و فارم دیگرون نشی باید زیاد طلا خرج کنی
    تمام تلاشت رو بکن برای تحقیق شوالیه و قهرمان کردنش چون سریع میتونی لول آپش کنی و قدرتمند میشی
    البته سعی کن یه جورایی حتی با باج دادن هم که شده توتن های قدرتمند اطرافت رو همراه خودت داشته باش(باهاشون دوست بشو) یه موقعی لازم میشه
    Last edited by ali-07; 21-08-2010 at 22:45. دليل: غلط املایی

8. این کاربر از ali-07 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن موسیقی و تلویزیون Dark Shine's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    ایــ مشهــد ـران

پيش فرض

دوستان هرکی جانشین خواست من هستم!

آخر فروم باز DJ POLESTAR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

واقعا از کمک تک تکتون ممنونم
    خیلی کمکم کردین.

شرمنده، اما یه سوال دیگه هم دارم، امروز رییس اتحادمون اومد بهم گفت (دوست عزیز شما تا یکشنبه شب فرصت دارید جمعیت خود را به 90 برسونید در غیر اینصورت از اتحاد اخراج میشوید.)
    جمعیت من تا حالا 85 نفر هستش. حالا با چه طریق هایی میشه بیشتر جمعیت بیشتر بشه؟
    خواهــــــــش فــــــــــــــــــوری جـــــواب بـــدین، تـــــــــــــــا فـــــــردا فــــــــــــرست دارم!

آخر فروم باز M A M M U T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

واقعا از کمک تک تکتون ممنونم
    خیلی کمکم کردین.

شرمنده، اما یه سوال دیگه هم دارم، امروز رییس اتحادمون اومد بهم گفت (دوست عزیز شما تا یکشنبه شب فرصت دارید جمعیت خود را به 90 برسونید در غیر اینصورت از اتحاد اخراج میشوید.)
    جمعیت من تا حالا 85 نفر هستش. حالا با چه طریق هایی میشه بیشتر جمعیت بیشتر بشه؟
    خواهــــــــش فــــــــــــــــــوری جـــــواب بـــدین، تـــــــــــــــا فـــــــردا فــــــــــــرست دارم!
    فعلا سرباز نساز.زود برو منابعت رو ارتقاع بده
    خودت نگاه ببین.تو عکس اون فلشه.مثلا اگه نوشته باشه 2 یعنی دو نفر به جمعیتت اضافه میشه.اگه ساختمان هم بسازی همین اتفاق میافته اما پیشنهادم افزایش سطح منابع هست.تصمیم با خودت هست.دیگه اینکه سرباز نساز و چون سرباز جز جمعیت حساب نمیشه(فعلا نساز.)

12. این کاربر از M A M M U T بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2004
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

5 تا جمعیت چیزی نیست
    یه اسلحه سازی یا زره سازی بزن.
    یا اصطبل.... و اگر زدی ارتقاش بده.
    همین مخفیگاه هم اگر به سطح 10 برسونی خودش 5 تا جمعیت اضافه میکنه.
    میتونی منابع رو هم ارتقا بدی

14. این کاربر از alex_pk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز persian365's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اینترنت

پيش فرض

دوستان فوايد اتحاد چيه ؟

هر سرور مدت زماني داره ؟ يعني بعد از يه مدت بسته ميشه ؟چه مدتي ؟ نفرات داخل اون سرور چي ميشه؟
    سرور ها اعضاشونبهم ربط داره ؟ اوني كه تو 2 هست با1 ارتباط داره
    ميخوام بدونم نفر اول كه نشون ميده براي همه سرور ها هست ؟

براي شروع ادم نميتونه از افراد قوي غارت كنه . بايد از پايين شروع كنه . اونا هم كه پرنده صلح دارن . نامردي نيست ؟

سئوالاتم زياده اگه دوستان با تجربه جواب بدن ممنون ميشم

تاريخ عضويت
    Nov 2004
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اتحاد اگه خوبش رو پیدا کنی عالیه
    مثلا یه موقع یه چند نفر میخوان فارمت کنن ، لیدر اتحاد به همه پیغام میده برات دفاع بفرستن و....
    ولی یه بدی هایی هم داره دیگه.
    مخصوصا تو لول های بالا
    احتمال اینکه جاسوس تو اتحاد باشه زیاده. (که خیلی ضرر میبینن به همین دلیل...حالا بدا نیاز شد توضیح میدم)

سعی کن یه اتحاد مناسب پیدا کنی اطراف عضو بشی.
    به تعداد اعضاش نگان نکن سعی کن قدرت اون اتحاد رو بسنجی بعد عضو بشی.
    (یک تجربه:من تو سرور فیلیپین تو اتحادی عضو شدم که تعدا اعضاش از اتحاد رنک 1 نصف هم کمتر بود
    ولی جمعبت میانگین و قدرت هجومی و دفاعی خوبی داشت...همینطور شد که هفته بعد رنک 1 شد و تمامی مدال های طلای غارت و هجومی و بعضی از دفاعی ها و پیشرفت از همون هفته اول به بعد مال ما شد)

یکی دو هفته اول هم نیازی به عضو شدن نیست.
    اواخر هفته دوم مشخص میشه کدوم اتحاد مناسبه.

مدت زمان هم اصلا مشخص نیست بستگی به آخرای بازی داره...که کتیبه ها ازاد میشن و ناتار ها میان
    ممکنه بیش از حد طولانی بشه ولی بالاخره تموم میشه(تا اونجا که میدونم تاحالا فقط 2 تا سرور بوده که نیمه تموم موند و پایانش رو اعلام کردن - اونم بخاطر پیش از حد طولانی شدن و اینکه کسی ww رو نتونسته بود بالای 50 بیاره)
    ولی در حالت کلی برای سرور اسپید 120روز
    برای سرور عادی هم دقیق نمیدونم فکر کنم 10_11 ماه.

ممکنه یه شخصی که تو سرور 1 هست تو 2 هم باشه و با دو نفر متفاوت تو دو سرور مختلف با هم ارتباط داشته باشن (از طریق یاهو)
    اگه منظورت اینه که از سرور 1 برای 2 منابع یا نیرو ارسال بشه اصلا امکان پذیر نیست.

نفرات هر سرور با باقی سرور ها فرق میکنه.مثلا 10 نفر اول یه سرور برای همه سرور ها نیست فقط برای همون سروره.

====
    برای غارت
    اگر توتن هستی تا میتونی گرزدار بساز و شوالیه تحقیق کن.
    یعنی نیاز به ارتقا منابع نیست فقط بعضی ساختمان های ضروری رو ارتقا بده. اصطبل دارالفنون ساختمان اصلی یه مخفیگاه هم 10 کنی خوبه.

حالا اطرافت رو نگاه کن زیاد نیازی نیست به جمعیت اطرافیان نگاه کنی من همیشه گفتم جمعیت نیرو نمیشه اتفاقا کسایی که جمعیت بالایی دارن گاهی اوقات فارم توپی میشن! (مثلا یکی اطراف ده سوم من جمعیتش 200 بود فارمش کردیم ساعتی 2200 تا منابع میداد)

فقط سعی کن ابتدا رنک هجومی و دفاعیشون رو چک کنی.این مهمه.
    اگر نک بالایی داره فعلا بیخیالش شو بعدا که قدرتت رفت بالا فارمش میکنی.
    برای تازه وارد ها هم دقیق ببین چقدر تحت حمایتن تا دقیقا زمانی که داره تایمشون تموم میشه بهشون اتک بدی اینطوری حسابی منابع گیرت میاد.

کلا به هر کی میخوای اتک بدی رنک هحومی و دفاعیش رو چک کن

پس اینکار هارو بکن:

1-سربازخانه و اردوگاه بزن و گرزدار بساز تا میتونی!
    2 - وقتی منابع دوباره دستت اومد اصطبل و دارافنون رو بزن برای شوالیه نیازه.ساختمان اصلی رو هم کم و بیش ازتقا بده تا بعدها بتونی به 10 برسونی برای تالار و ده های بعدی نیازه.
    3-یه مخفیگاه رو تا 10 برسون.
    4-جاسوس بساز و اطراف رو چک کن و جاسوسی کن.(بیشتر خارج از 7*7) و اتک بده با مثلا 5 گرزدار

کلا سعی کن بیشتر منابع رو بذاری برای ساخت نیرو.
    با این تفاصیل اگر روزی 4_5 ساعت رو اکانت باشی و با 20 تا گرزدار استارت بزنی اوایل میتونی حداقل 20K معادل 20هزار تا منابع بگیری در روز که میتوین 80 گرزدار باهاش بسازی. با نصف این مقدار هم کارت پیش میره تقریبا.

5- تعداد سرباز هات که زیاد شد گندمزار ارتقا بده.
    6- عمارت قهرمان رو بزن و یک قهرمان بساز.

====
    اگر رومن هستی هم بهتره همینکارهارو بکنی با این تفاوت که نیازی نیست مداوم سرباز بسازی بخشی از منابع روبذار برای ارتقا منابع.و 1 مخفیگاه دیگه هم بزن.
    رومن در ابتدای بازی زیاد نمیتونه غارت کنه
    ولی یه مدت که بگذره قدرت هجومیش خیلی بالا میره.

====
    اگر گول هستی هم سعی کن سریعا رعد رو تحقیق کنی
    یکی از نیرو های خفن بازی همین رعده.
    اگر قهرمانش کنی قدرتش فوق العاده بالاست.

17. 4 کاربر از alex_pk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •