تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 339 از 506 اولاول ... 239289329335336337338339340341342343349389439 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,381 به 3,390 از 5052

نام تاپيک: ‌ پــــــژو 206 ( Peugeot )

ناظر انجمن اتومبیل mohamad skystar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Under SKY City

پيش فرض

سلام یه چنتایی سوال داشتم البته قبلا پرسیدم اون موقع فرصت نشد اقدام کنم ولی الان جدی میخوام برم دنبالش،
    من از روزی که ماشین رو گرفتم تا الان هیچ جیز فنیش رو تغییر ندادم و چون مشکلی ایجاد نشده بود برای چک کردن هم نبردم.
    نه روغن تعویض کردم و نه حتی رادیات رو چک کردم چون اصلا فنی بلد نیستم.ماشین هم حدود 12 هزار تا کارکرده و تحویل اردیبهشت 90

1 - جدیدا که ماشین رو روشن می کنم و اکثرا در هوای سرد اون چراغ زرد پشت آمپر روشن میشه (شبیه یه روغن چکونه)
    چنتا بوق میزنه و روی دیسپلی می نویسه ICE Alert و البته یه مقدار که رانندگی می کنم اون چراغ زرده خاموش میشه.
    چکار باید بکنم؟

2 - دقیقا چه مواردی رو باید تعویض کنم یا بررسی و چک کنم؟
    لطفا اسم ها رو دقیق بگید چون احتمالا تو این هفته که میاد میبرم نمیایندگی همه کارهاش رو بکنه.

3 - بهترین نمایندگی که میشناسید رو لطفا معرفی کنید که کلاه سرمون نذارن (تهران)
    الان اگر من ببرم برای چک کردن و احتمالا تعویض بعضی چیز ها پولی ازم میگیرن یا رایگانه؟
    دقیقا چه مواردی رایگان حساب میشه و چه مواردی پولی.
    بهتره همه چیز هایی که قراره تعویض بشه خودم از بیرون تهیه کنم یا از خودشون بگیرم؟

مرسی.

سلام دوست من.
    شما باید از روز اول سرویس هارو انجام میدادین.
    کارهای زیر رو باید الان انجام بدین:

تعویض روغن
    تعویض فیلتر روغن
    تعویض فیلتر هوا
    بازدید فیلتر بنزین و در صورت کثیف بودن عوض بشه.
    بازدید آب رادیاتور
    بازدید مخزن آب شیشه شور

اینا کارهای ضروری هستن که باید انجام بدی.
    موارد دیگه مثل بازدید زیر و بند - ریگلاژ درها و آچارکشی رو هم باید بگین تا انجام بدن برات.
    البته اینا شاید نیازی نباشه اما انجام بشه خوبه.
    اگر از روز اول تا الان طبق قوانین گارانتی ماشین رو برای سرویس نبردین احتمال هست
    که براتون رایگان انجان ندن.
    موفق باشید.
    Last edited by mohamad skystar; 04-02-2012 at 12:19.

2. 2 کاربر از mohamad skystar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای alex_pk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2004
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مرسی عزیز
    حالا اگر رایگان انجام بدن اون روغن موتور و... رو هم خودشون میدن؟یا هزینه اونا جدا محاسبه میشه؟
    روغن موتور توتال 7000 بگیرم یا 9000 ؟ سایر مواردی مثل فیلتر هوا و.. رو هم یه جنس خوب معرفی کنید بگیرم.
    همه چیز رو خود نمایندگی داره یا باید از بیرون بگیرم؟

ناظر انجمن اتومبیل mohamad skystar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Under SKY City

پيش فرض

مرسی عزیز
    حالا اگر رایگان انجام بدن اون روغن موتور و... رو هم خودشون میدن؟یا هزینه اونا جدا محاسبه میشه؟
    روغن موتور توتال 7000 بگیرم یا 9000 ؟ سایر مواردی مثل فیلتر هوا و.. رو هم یه جنس خوب معرفی کنید بگیرم.

اگر رایگان باشه تمام موارد انجام میشه و نیازی نیست شما روغن یا فیلتر و ... بخرید.
    اول برید نمایندگی و ببینید آیا قبول میکنن یا خیر.

5. این کاربر از mohamad skystar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه amir@sh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    PERSIAN GULF

پيش فرض

مرسی عزیز
    سرویس اولیه رایگانه ولی با توجه به اینکه از موعد سرویس اولیه گذشته شاید نمایندگی قبول نکنه در ضمن روغنی که نمایندگی میریزه ایرانیه و اگر توتال میخوای باید آزاد بگیری واسه 206 توتال 7000 جواب میده

7. 2 کاربر از amir@sh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hoomi_gta's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

یه سوال من هر چند وقت یکبار در حالی که درجه آب موتور تقریبا روی 70 هستش یهو شروع می کنه به آلارم دادن و چراغ stop روشن میشه و میچسبه به سقف! و تا وقتی خاموش نکنم و چند دقیقه صبر نکنم پایین نمیاد. چند وقت پیش عنوان کردم یکی از دوستان گفت ecu قاطی کرده. ممکنه دلیل خطرناک تری داشته باشه؟ یوقت موتور نپکه ؟ آخه کاپوت و هم بالا میزنم هیچ خبری از بخار و دود و این حرفا نیست!! نگران نباشم؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه amir@sh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    PERSIAN GULF

پيش فرض

یه سوال من هر چند وقت یکبار در حالی که درجه آب موتور تقریبا روی 70 هستش یهو شروع می کنه به آلارم دادن و چراغ stop روشن میشه و میچسبه به سقف! و تا وقتی خاموش نکنم و چند دقیقه صبر نکنم پایین نمیاد. چند وقت پیش عنوان کردم یکی از دوستان گفت ecu قاطی کرده. ممکنه دلیل خطرناک تری داشته باشه؟ یوقت موتور نپکه ؟ آخه کاپوت و هم بالا میزنم هیچ خبری از بخار و دود و این حرفا نیست!! نگران نباشم؟
    بده ecu رو یه چک بکنن ! اگر آب رادیاتور جوش نیست جای نگرانی نیست !

تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

بده ecu رو یه چک بکنن ! اگر آب رادیاتور جوش نیست جای نگرانی نیست !
    یه سوال آب رادیاتور جوش باشه کاپوت و بزنیم بالا حتما دود بلند میشه دیگه؟

کاربر فعال انجمن اتومبیل dash_mehdi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یه سوال آب رادیاتور جوش باشه کاپوت و بزنیم بالا حتما دود بلند میشه دیگه؟
    اگر اب رادیاتور جوش باشه بخار (حتی جزئی) میزنه و اگر بخاری نزنه اب جوش نیاورده.
    اما اگه اب رادیاتور هر چند وقت یک بار جوش میاره و البته با بخار واشر سوزوندین البته ECU 206 حساسی داره و باید ببرید براتون چک کنند.

12. این کاربر از dash_mehdi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

اگر اب رادیاتور جوش باشه بخار (حتی جزئی) میزنه و اگر بخاری نزنه اب جوش نیاورده.
    اما اگه اب رادیاتور هر چند وقت یک بار جوش میاره و البته با بخار واشر سوزوندین البته ECU 206 حساسی داره و باید ببرید براتون چک کنند.
    هیچ خبری از بخار نبوده! حتی یه ذره! جالبه که یکهو هم درجه میره بالا مثلا روی 70 درجس یهو پر میشه تا سقف! باید ماشین و خاموش کنم 5 دقیقه صبر کنم تا دوباره برگرده صفر بشه. البته یبار هم توجه نکنم کلی مسیر و رفتم همینطور آلارم استاپ میزد ولی اتفاقی نیفتاد!! پس همین ecu و چک می کنم. حالا حتما فوری باید چک بشه یا نیازی نیست؟
    Last edited by hoomi_gta; 04-02-2012 at 23:26.

داره خودمونی میشه kING ANSHAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    AHVAZ

پيش فرض

سلام دوستان.مدتی درخدمت نبودم.متاسفانه پدرم فوت کرد.بخاطرهمین نتونستم بیام.بگذریم.206اس دی من الان9900تاراه رفته.واقعا این مملکت بکجا داره میره من نمیدونم.ماشین8000تاراه نرفته بودکه یروزصبح دیدم انگارتوحیاط گوسفندسربریدن وتمام حیاط روغن ماشین بود.وقتی دنبالش گرفتم دیدم ازبغل فیلتره روغن داره میزنه بیرون.روزتعطیل بودوهمجابسته.ماشین بوکسل کردم وبردم تعویض روغنی.گفت در راستای ارزان سازی فیلترروغنوپلاستیکی کردن وبخاطرسردوگرم شدن بعدیه مدت ازابندی میفته.خلاصه مجبورشدم50تومن خرج کنم تادرست بشه.بایدببرمش نمایندگی.دوستان اگه کسی مشکلی مثل من پیداکرده راهنمایم کنه چکارکنم.ممنون وبدرود.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •