تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 339 از 649 اولاول ... 239289329335336337338339340341342343349389439 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,381 به 3,390 از 6490

نام تاپيک: کلوپ سونی اریکسون Xperia™ X1

داره خودمونی میشه kaveh.VB's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

فقط core player
    خيلي روون و با كيفيت نشون ميده
    خوب core player خوبیش اینکه بیشتر فرم ها رو نشون میده مخصوصا mkv چون من بیشتر فیلم ها رو با این فرمت دانلود میکنم. با کیفیت هم نشون میده بخاطر درایور هاشه
    اما معایبی هم داره مثلا اینکه توی دیکد کردنو با softwre انجام میده نه hardware به خاطر همین اولا مصرف سی پی یو میره بالا اگه توجه کنی مثلا اگه 2 ساعت باهاش فیلم نگاه کنی 60 -70 درصد باتری میپره بخاطر مصرف بالا اما با ویندوز مدیا پلیر اینجوری نیست / و بخاطر مصرف سی پی بالا بیشتر فرمت ها اگه فریم ریت فیلم 23 بالا تر باشه همین جوری تیک تیک میزنه /
    من فیلم های avi زیادی رو امتحان کردم اولا اگه اون avi رو ویندوز مدیا پلیر نشون میده با اون نگاه کنید و اگر نه اگه 23.97 فریم بیشتر باشه مثلا 25 و یا 30 فریم باشه فیلم تیک تیک میزنه / حتی بستگی به حجم فیلم هم نداره چون من فیلم های بالای 1/5 گیگ هم دیدم اگه 23.97 باشه روان نشون میده و مشکلی نداره اون برنامه HD ENcoder که معرفی کردی تنظیمات زیادی داره به غیر از تنظیم فریم ریت فیلم بخاطر همین فکر نکنم جواب گو باشه //
    شما هم امتحان کنید ببینید با 23.97 فریم در ثانیه مشکلتون حل میشه یا نه.

2. این کاربر از kaveh.VB بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز vahidsport's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    تو کامپیوتر-تهران

پيش فرض

سلام

این گوشی با این سی پی یو ای که داره فیلم های Divx رو بدونه تبدیل کردن میتونه بدونه گیر کردن پخش کنه یانه؟

من فیلم های avi زیادی رو امتحان کردم اولا اگه اون avi رو ویندوز مدیا پلیر نشون میده با اون نگاه کنید و اگر نه اگه 23.97 فریم بیشتر باشه مثلا 25 و یا 30 فریم باشه فیلم تیک تیک میزنه
    من قصد جسارت در کار شما رو ندارم ولی من این فیلم های Divx رو تبدیل میکنه و میریزم تو گوشیم(P990) و میبینم اگر این فیلم هایی که تبدیل میکنم Video Bitrate اون ها بشتر از 768Kbps باشه تو جای های شلوغ پلوغ فیلم تیک تیک میزنه اینم امتحان کنید
    در ضمن من با برنامه ی JetAudio کانورت میکنه و به پسوند AVI

یه سوال دیگه برنامه هست که بشه ویدیو و صدا رو ویرایش کرد ؟
    اخرین سوال برنامه هست که این Effect Reverb برنامه ی JetAudio رو بتونه رو صدا بندازه؟

4. این کاربر از vahidsport بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام

این گوشی با این سی پی یو ای که داره فیلم های Divx رو بدونه تبدیل کردن میتونه بدونه گیر کردن پخش کنه یانه؟

من قصد جسارت در کار شما رو ندارم ولی من این فیلم های Divx رو تبدیل میکنه و میریزم تو گوشیم(P990) و میبینم اگر این فیلم هایی که تبدیل میکنم Video Bitrate اون ها بشتر از 768Kbps باشه تو جای های شلوغ پلوغ فیلم تیک تیک میزنه اینم امتحان کنید
    در ضمن من با برنامه ی JetAudio کانورت میکنه و به پسوند AVI

یه سوال دیگه برنامه هست که بشه ویدیو و صدا رو ویرایش کرد ؟
    اخرین سوال برنامه هست که این Effect Reverb برنامه ی JetAudio رو بتونه رو صدا بندازه؟
    سلام اختیار دارید چه جسارتی . . . .

ببین توی پاکت پی سی خیلی ربط داره که شما با چه برنامه ای پلی کنی فیلمو
    متاسفانه مدیا پلیر خود ویندوز دیواکس رو پشتیبانی نمیکنه البته یکسری codec ها واسه پخش دیواکس و فایل های rm , ... وجود داره توی نت برای افزودن به مدیا پلیر اما من تست نکردم . کلا چون مدیا پلیر خود ویندوز اگه فیلمی رو اجرا کنه بدون هیچ مشکلی پخش میکنه و تیک تیک نمیزنه / این از مدیا پلیر

توی coreplayer هم همون طوری که گفتم ( البته این طور که من تست کردم ) تموم فیلم ها رو نشون میده اما همون طور که شخودتو هم گفتید اگه فیلم ها 25 فریم و یا بیشتر در ثانیه باشند توی صحنه های شلوغ گیر میکنه اما صدا پخش می شه تا یه چند ثانیه بعد تر که یک صحنه دیگه بیاد / اما در 23.97 فریم این مشکلو من مشاهده نکردم....
    این فیلم هایی که من گفتم بیشترشون دیواکس بود که امتحان کردم وگرنه avi بدون دیکد که حجم های خیلی بالایی داره
    در مورد بیت ریت من خودم امتحان نکردم اما چند تا بنچ مارک و ویدئو توی یوتوب دیدم که بالای 1500 تا امتحان کرده بودند مشکلی نداش و روان پخش شده بود
    آخ راستی الان دیدم چند تا کلیپ های پیش فرض گوشی که یکیشم تریلر فیلم جمیز باند هست خودش 1500 کیلو بایت هست پس فکر نکنم مشکلی داشته باشه / در ضمن برای تحلیل کارهای گرافیکی در اکسپریا تمام کارها روی سی پی یو نیست بلکه از شتاب دهنده گرافیکی هم استفاده میشه فکر کنم
    در مورد ویرایش صدا که هزار تا برنامه هست از تخصصی بگیر تا خونگی کدومشو میخواهی در چه حدی ( video Studio ) گزینه خوبی هست آسان و روان و با قدرت وافکت زیاد

6. این کاربر از kaveh.VB بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای AryanLand's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

پيش فرض

من این کیفو 20 تومن خریدم .
    آقا من جی پی اس می خوااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااام !!!
    یعنی همون نویگیتور . از کجا چه خوری دانلود کنم نقشه چه جوری بریزم روش و از کجا نقشه بیارم و چه جوری رجیسترش کنم و......... ؟؟؟؟
    ممنون میشم یکی ب هلپه !!

سلام.

از اینجا با تمام اون چیزی که میخوای.به مشکل خوردی تو همون تاپیک GPS مطرح کن یا پیغام خصوصی بده.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    یگانه شهر صاحب مقبره الشعرا

پيش فرض

OziExplorer بریز
    خیلی عالیه ! نقشه ایران هم براش هست
    اره بابا اين برنامه خيلي خفنه
    خوب core player خوبیش اینکه بیشتر فرم ها رو نشون میده مخصوصا mkv چون من بیشتر فیلم ها رو با این فرمت دانلود میکنم. با کیفیت هم نشون میده بخاطر درایور هاشه
    اما معایبی هم داره مثلا اینکه توی دیکد کردنو با softwre انجام میده نه hardware به خاطر همین اولا مصرف سی پی یو میره بالا اگه توجه کنی مثلا اگه 2 ساعت باهاش فیلم نگاه کنی 60 -70 درصد باتری میپره بخاطر مصرف بالا اما با ویندوز مدیا پلیر اینجوری نیست / و بخاطر مصرف سی پی بالا بیشتر فرمت ها اگه فریم ریت فیلم 23 بالا تر باشه همین جوری تیک تیک میزنه /
    من فیلم های avi زیادی رو امتحان کردم اولا اگه اون avi رو ویندوز مدیا پلیر نشون میده با اون نگاه کنید و اگر نه اگه 23.97 فریم بیشتر باشه مثلا 25 و یا 30 فریم باشه فیلم تیک تیک میزنه / حتی بستگی به حجم فیلم هم نداره چون من فیلم های بالای 1/5 گیگ هم دیدم اگه 23.97 باشه روان نشون میده و مشکلی نداره اون برنامه HD ENcoder که معرفی کردی تنظیمات زیادی داره به غیر از تنظیم فریم ریت فیلم بخاطر همین فکر نکنم جواب گو باشه //
    شما هم امتحان کنید ببینید با 23.97 فریم در ثانیه مشکلتون حل میشه یا نه.
    والا من با core player 2 ساعت فيلم نگاه نكردم
    ولي كيفيتش خوبه
    همچنين صداي خوبي داره هم تفكيكش خوبه و هم بلنده
    البته الان ديگه صداي گوشي را افزايش دادم و هيچ جا با مشكل صدا روبرو نميشوم
    من فيلمي را كه ان95 گرفته را ريختم تو x1 بعد core player ققط صداشو باز كرد
    فيلم avi و كدم xvid با 25 فريم را ميريزم خيلي روون باز ميكنه
    راستي ويندوز مديا پلير گوشي اپديت نداره؟
    اگه داشت خيلي خوب ميشد
    مديا پلير من الان يه مشكل پيدا كرده
    وقتي فايل amr باز ميكنم صدا نمياد و به جاش يه صداي ناهنجار پخش ميشه
    اين مشكل بخاطر چي هست؟

9. این کاربر از golmohammadi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اره بابا اين برنامه خيلي خفنه

والا من با core player 2 ساعت فيلم نگاه نكردم
    ولي كيفيتش خوبه
    همچنين صداي خوبي داره هم تفكيكش خوبه و هم بلنده
    البته الان ديگه صداي گوشي را افزايش دادم و هيچ جا با مشكل صدا روبرو نميشوم
    فيلم avi و كدم xvid با 25 فريم را ميريزم خيلي روون باز ميكنه
    راستي ويندوز مديا پلير گوشي اپديت نداره؟
    اگه داشت خيلي خوب ميشد
    مديا پلير من الان يه مشكل پيدا كرده
    وقتي فايل amr باز ميكنم صدا نمياد و به جاش يه صداي ناهنجار پخش ميشه
    اين مشكل بخاطر چي هست؟
    بله عزیز منم گفتم اونهایی که خودم امتحان کردم اینطوری بوده و نه بصورت کلی /

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض Gps

سلام دوستان
    در رابطه با GPS بعنوان یک نفر استفاده کننده و نه به بعنوان متخصص.
    یکی از کارهای من ، که بسیار به آن علاقه دارم مسیر یابی است . من سه عدد GPS دارم یکی حرفه ای که در کوهها و بیابانها از آن استفاده میکنم . یکی مخصوص ماشین است که در مسافرتهای بین شهری از آن استفاده میکنم و دیگری هم در اکسپریا .دوتای اولی گارمین هستند و سومی هم با برنامه گارمین ایکس – تی کار میکند. هرسه با برنامه map source کامپیوترم در ارتباط هستند و از این طریق قادرم اطلاعات را به همدیگر انتقال دهم.
    برنامه map source متعلق به گارمین است و از لحاظ کاربردهای way point,routes,tracks کاملا کار راه انداز است . ضمنا دستگاههای وابسته به خود را براحتی تشخیص میدهد و بسادگی اطلاعات را به آنها منتقل میکند. ارتباط آن با اکسپریا هم بدون اشکال است.
    و اما navigation
    این امر بسیار مرتبط به نقشه تهیه شده دارد. انواع و اقسام برنامه و نقشه های تهران را از اینترنت گرفتم و یا خریدم . همه آنها ضعف بسیار دارند و navigator خوبی ندارند. علت آن است که بسیار ناقص به بازار ارائه میشوند و زمان کافی برای تکمیل آن صرف نمیکنند. هر روز خیابانها از لحاظ عبور و مرور تغییر میکنند و بسیاری از دوربرگردانها و مسیرهای اتوبانها به پلهای عمود بر ان در نظر گرفته نشده است . اطلاعات رستورانها ، فروشگاهها ، پمپ بنزین ها و ... ناقص است و هزار مسئله دیگر که بدلیل عدم وجود یک متولی قوی وابسته به دولت میباشد. در ثانی دو بخش اصلی short time ,fast way کاملا بلااستفاده میباشد. دیگر از وضعیت ترافیکی تهران و عدم دسترسی به اطلاعات ترافیکی و راه بندانها چیزی نمیگویم.
    آیا بدرد نمیخورند ؟ چرا هنوز هم کاربرد دارند.
    ادامه دارد.
    Last edited by mhpz; 25-04-2009 at 14:37.

12. 3 کاربر از mhpz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه keyvan360's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام

متاسفانه فقط در Windows Media Player میشه از اون 128 مگابایت رم گرافیک استفاده کرد. فقط کافیه که شما با استفاده از برنامه Mp4ForHD v 2.4 استفاده کنید و فیلم هاتون رو به فرمت Mp4 قابل شناسایی توسط Windows Media Player گوشی دربیارید تا از 128 مگابایت رم گرافیکی نهایت لذت رو ببرید. و فرق گوشی X1 با گوشی های دیگه رو متوجه بشید.

14. 3 کاربر از keyvan360 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه shahpuffi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    TEHRAN - FALLAH

پيش فرض

in kifaro az koja kharidi mr , adresi shomare telli chizi bede please , mamnon

آخر فروم باز vahidsport's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    تو کامپیوتر-تهران

پيش فرض

در ضمن برای تحلیل کارهای گرافیکی در اکسپریا تمام کارها روی سی پی یو نیست بلکه از شتاب دهنده گرافیکی هم استفاده میشه فکر کنم
    این شتاب دهنده گرافیکی چیه؟ برنامه ای هست که باهاش یه تیکه از فیلم رو ببرم و یا صداش رو جدا کنم و کلا از این کاره ؟

این فیلم هایی که من کانورت میکنم پسوند خودشون هم AVI هست و جحمشون هم حدود 700MB و بعد از کانورت هم حجم شون با این که به ریزولوشن 320*240 کاهش پیدا میکنه ولی حجمشون تغییر نمیکنه و در ضمن من با برنامه ی CorePlayer فیلم میبینم

متاسفانه مدیا پلیر خود ویندوز دیواکس رو پشتیبانی نمیکنه البته یکسری codec ها واسه پخش دیواکس و فایل های rm , ... وجود داره توی نت برای افزودن به مدیا پلیر اما من تست نکردم . کلا چون مدیا پلیر خود ویندوز اگه فیلمی رو اجرا کنه بدون هیچ مشکلی پخش میکنه و تیک تیک نمیزنه / این از مدیا پلیر
    پس اگه میدیا گوشی با نصب اون کدک ها اگه فیلم های Divx رو پخش کنه تیک تیک نمیزنه(بدونه کانورت)؟

لبته الان ديگه صداي گوشي را افزايش دادم و هيچ جا با مشكل صدا روبرو نميشوم
    صداش بعد از افزایش چقدر شده با یه گوشی سونی میتونی مقایسه کنی؟

مشخصات دقیق(صدا رو با چه بیتریتی ضبط میکنه و اندازه دقیق رزولوشن فیلم برداری) فیلم برداری X1 رو می خوام ؟
    Last edited by vahidsport; 25-04-2009 at 17:30.

17. این کاربر از vahidsport بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •