نميدونم فكر كنم با چيت بشه ، ولي من هر تعداد كه ميخواستم مياوردم!![]()
-----------
مشكلي نيست منم براي هزارمين بار ميگم :
با simPE و بادي شاپ خود سيمز كمي هم فوتوشاپ و 3D max يا يك نرم افزار ديگه كه قبلا اسمشو نوشته بودم ولي الآن يادم نيست![]()
نميدونم فكر كنم با چيت بشه ، ولي من هر تعداد كه ميخواستم مياوردم!![]()
-----------
مشكلي نيست منم براي هزارمين بار ميگم :
با simPE و بادي شاپ خود سيمز كمي هم فوتوشاپ و 3D max يا يك نرم افزار ديگه كه قبلا اسمشو نوشته بودم ولي الآن يادم نيست![]()
ممنون.
کسی چیتی که بشه تعداد کارمند ها رو بالا برد نداره ؟؟؟؟
_____
Emachines T6532 w/ 17'' LCD Monitor
دانلود با حجم 218 کیلوبایت :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حالا منظورتون رو گرفتم:43:
هم اره و هم نه
هم آکنده از نور و هم غرق در ظلمات
چیزهایی عجیب در راه است
.
.
.
.
بلاخره میشه و نمیشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟![]()
بچه ها Apartmenlife واسه کنسولها میاد؟
مثل pets که اومد؟
ترینر The Sims 2 Glamour Life Stuff کسی داره؟
اينجا لطفا :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدآره مياد توي سايتش كه اينطور نوشته بود![]()
دوست عزيز لطفا اسپم ندين.شما يك بار درخواست كردين و maggy_p جواب شما رو هم دادن.![]()
شما توي اون تاپيك هم گفتين و جواب گرفتين.پس دليلي نداره دوباره درخواست بدين.:دي
يك سوال:
نميشه پنگوئن رو حيوون خونگي(pet)كرد؟
باتشكر...
امير
Last edited by gap; 17-08-2008 at 08:10.
سلام سلام سلام
ميدونيد من از وقتي كه چشم به اين جهان گشودم و تا جايي كه يادم مياد داشتم sims بازي ميكردم ...
خلاصه يه جورايي ته سيمز رو در آووردم ... هر چي سيمز بگيد بازي كردم... فقط vacation مونده كه اونم هر چي گشتم پيدا نكردم !!!!
شايد باورتون نشه ولي ميتونم اعتراف كنم كه خيلي از موقعيت هاي زندگيم رو سر اين بازي خراب كردم و از دست دادم ... مثلا" يكيش كنكورمه!!!
معتادي بد دردي !!! قبول داريد ؟!!! و من معتاد بازي سيمزم و از اين كه نتونستم هنوز پك vacation رو گير بيارم خيلي ناراحتم !!!! كسي نميدونه اين پك اومده يا نه؟ چه طوري و از كجا بخرم ؟!!!
مني كه 24 ساعته سيمز بازي مي كردم الان خيلي وقته ديگه بازي نميكنم و چون فضاي زيادي از كامپيوترم رو گرفته بود پاكش كردم ... چون ديگه چيز جديدي براي كشف كردن نداشت
اين اواخر هم كارم شده بود دانلود كردن آيتم از اينترنت و بعد ديدنشون توي بازي ...
ولي ميدونيد يه چيزاييش برام خيلي جالب بود... مني كه خودمو آخر بازي سيمز ميدونم تا همين اواخر هم بعضي وقت ها يه چيز هايي ميديدم كه تا حالا نديده بودم ... و به اين نتيجه رسيدم كه سازندگان sims واقعا" نابغه اند و اين كه چقدر روي اين بازي كار كردن!!!!
بعد از سيمز عاشق بازي harvest moon شدم والان دارم اين بازي رو كه كه مال ps1 هست رو رو pc بازي ميكنم
البته تا وقتي كه the sim3 يا يه پك جديد از the sim2 دستم بياد.
ببخشيد كه اين همه داستان تعريف كردم ولي دوست داشتم حرف هاي دلم رو راجع به سيمز بگم تا در اولين پستم دوستان يكم راجع به من و ارتباطم با سييمز بدونن...
خوب حالا بعد از اين همه حرف يكم هم اطلاعات بديم به دوستان
من از اين سايت ها آيتم دانلود ميكردم ... درياي وسيعي از آيتم ها كه هرچقدر هم كه دانلود كني تموم نميشه ...
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداولي خيلي وسيع تره ...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خيلي سايت هاي ديگه هم هست به راحتي با search ميتونيد پيدا كني ولي من از اين 2 تا سايت به خصوص اوليه خيلي راضي بودم و يه عالمه آيتم خوشگل دانلود كردم
اميدوارم كه به دردتون بخوره
(اول عذر خواهي مي كنم كه پست هام پشت سر هم شد)
منم خيلي دوست داشتم كه ميشد پنگوئن هم نگهداري كرد ولي در كمال تاسف بايد بگم كه نه نميشه... اين پنگوئن كوپولو فقط ميد از اونجا رد ميشه و فقط ميتوني باهاش بازي كني ونازش كني
![]()
به جمع هواداران sims2 خوش اومديسلام
ميدونيد من از وقتي كه چشم به اين جهان گشودم و تا جايي كه يادم مياد داشتم sims بازي ميكردم ...
خلاصه يه جورايي ته سيمز رو در آووردم ... هر چي سيمز بگيد بازي كردم... فقط vacation مونده كه اونم هر چي گشتم پيدا نكردم !!!!
شايد باورتون نشه ولي ميتونم اعتراف كنم كه خيلي از موقعيت هاي زندگيم رو سر اين بازي خراب كردم و از دست دادم ... مثلا" يكيش كنكورمه!!!
معتادي بد دردي !!! قبول داريد ؟!!! و من معتاد بازي سيمزم و از اين كه نتونستم هنوز پك vacation رو گير بيارم خيلي ناراحتم !!!! كسي نميدونه اين پك اومده يا نه؟ چه طوري و از كجا بخرم ؟!!!
ببخشيد كه اين همه داستان تعريف كردم ولي دوست داشتم حرف هاي دلم رو راجع به سيمز بگم تا در اولين پستم دوستان يكم راجع به من و ارتباطم با سييمز بدونن...![]()
![]()
![]()
ما كه معتاد اينترنتيم!![]()
اين پك اومده و اسشم اينه: bon voyage
تو كجا هستين شما؟
تهران-مشهد-اصفهان-اراك-ساري-علي آباد كچو؟؟؟؟
اين كه پرسيدم كجايين براي اينه كه بگم از كجا بخرين.
ولي راحت ترين راه اينه كه سفارش اينترنتي بدين
اون موقع بعد از چند روز شايدم بيشتر به دستتون ميرسه.من تاحالا شده با پست پيشتاز در عرض 2 هفته هم به دستم نرسيده بعضي وقت ها هم اصلا نيومده
سايت ها رو ميتونين سرچ كنين تو تاپيك هستش.
مگه همه آيتم هاي mohrd هم به درد ميخوره؟خوب حالا بعد از اين همه حرف يكم هم اطلاعات بديم به دوستان
من از اين سايت ها آيتم دانلود ميكردم ... درياي وسيعي از آيتم ها كه هرچقدر هم كه دانلود كني تموم نميشه ...
کد:
کد:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
.orgکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اولي خيلي وسيع تره ...
خيلي سايت هاي ديگه هم هست به راحتي با search ميتونيد پيدا كني ولي من از اين 2 تا سايت به خصوص اوليه خيلي راضي بودم و يه عالمه آيتم خوشگل دانلود كردم
اميدوارم كه به دردتون بخوره
تو هم بذار.
اشتباهه ديگه پيش مياد.(اول عذر خواهي مي كنم كه پست هام پشت سر هم شد)
منم خيلي دوست داشتم كه ميشد پنگوئن هم نگهداري كرد ولي در كمال تاسف بايد بگم كه نه نميشه... اين پنگوئن كوپولو فقط ميد از اونجا رد ميشه و فقط ميتوني باهاش بازي كني ونازش كني
مرسي از جوابتون.
باتشكر....
امير
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)