اطلاعات توش برام مهم نمی خوام پاک شه.مشکلش با لب تاب امروز دوباره با یک کامپیوتر چک کردم کار کرد !
عکس :![]()
اطلاعات توش برام مهم نمی خوام پاک شه.مشکلش با لب تاب امروز دوباره با یک کامپیوتر چک کردم کار کرد !
عکس :![]()
روی My Cmputerراست کلیک کن.
Propertisرو انتخاب کن.
در قسمت بعد Remote Setingرو انتخاب کن.
کادر زیر ظاهر میشه.
روی قسمت مشخص شده کلیک کنید.
کادر زیر ظاهر میشه.
کادر زیر ضاهر میشه.
در کادر زیر تیک قسمتهای مختلف رو بردارید.
به احتمال زیاد سیستم دیگه صفحه آبی نده.
با برداشتن تیک کادر آخر در شکل بالا،سیستم دیگه صفحه آبی نمیده!
با برداشتن تیک کادر دوم سیستم دیگه به صورت خودکار ریستارت نمیشه و می تونی از صفخ عکس بگیری.
دوست عزیز صفحه آبی ناشی از مشکل سخت افزاریه.
ظاهرا هارد رو کامپیوتر نشناخته.
هارد روی PCدیگه بالا میاد؟؟؟
سلام
روی سیستمم یه هارد 320 seagate داشتم چند روز پیش رفتم یه هارد 1 ترابایت Western Digital گرفتم امروز اومدم اینم وصل کنم که دیدم کابل برقی که از پاور میاد به این یکی نمیرسه
خودم ور داشتم از سیمهای اضافه همین پاور بریدم و بهش اضافه کردم هارد جدیدم هم وصل کردم و هر دوتا هارد اومد بالا و مشکلی پیش نیومد ، میخواستم ببینم این کاری که کردم مشکلی برای هارد پیش نمیاره؟
یه سوال دیگه اینکه روی کدوم ویندوز نصب کنم بهتره یعنی از کدومشون به عنوان اولیه یا اصلی استفاده کنم؟
لطفا راهنمایی کنید ، ممنون.
اسلات رم رو بشورید و زبانه رم را هم بشورید با تینر.
و کابل دیتا رو عوض کنید و هارد رو با نرم افزار hdd regenerator بدسکتور گیری کنید تا اط سلامت مدیا اطمینان حاصل فرمایید.
این مشکل عمده از رم و هارد میباشد.
در کمی موارد پیش میاد که از چیز دیگه باشه.
به نظر من 99.9% شناخته/ظاهرا هارد رو کامپیوتر نشناخته.
هارد روی PCدیگه بالا میاد؟؟؟
سلام گلم
اول اینکه شما نباید طول کابل پاور رو تغیییر میدادی. این کار اصلا به صلاح سلامتی سیستم نیست.
حالا که این کارو کردی و مشکلی پیش نیومده، کارو ادامه بده!!!
فرقی نمیکنه. فق حالت Slavr , Masterرو رعایت کن.
راستی هر دو تا هارد رو با یه کابل برق راه انداختی
یا
به هر کدوم یه کابل برق از پاور کشید؟؟؟
دوستان من به یک مشکل بر خوردم هارد اکسترنال Seagete دارم و مشکل اینه که هاردم شناسایی میشه ولی اطلاعات داخل رو نشون نمیده انگار که hideen شده ولی تو برنامه node 32 هنگام اسکن کردن و در پلی استیشن 3 هم تمام اطلاعات رو نشون میده ممنونم میشم راهنماییم کنید
سلام
دوستان یه هارد اکسترنال 500 دارم که سرعتش بدجوری پایین اومده
وقتی یه فایل رو کپی میکنم روش تا 5 6 ثانیه اول 100 مگ در ثانیه کپی میکنه ولی همین که بیشتر از 5 ثانیه شد شروع میکنه به کم شدن تا موقعی که به 5 مگ در ثانیه میرسه . بعدشم دقیقا آخر کپی حداقل 5 دقیقه ای قفل میکنه
مشکل از کجاست ؟
ممنون از پاسختون دوست عزیز
نه برای هر کدوم یه کابل برق جداگانه زدم .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)