تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 339 از 2403 اولاول ... 2392893293353363373383393403413423433493894398391339 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,381 به 3,390 از 24029

نام تاپيک: اینترنت استان گیلان

داره خودمونی میشه ebrahim_cid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    nomad

پيش فرض

البته پشتیبانی تلفنی پارس رقیب نداره.اندیشه تو این قسمت کاملا شکست خوردست
    بله چه پشتیبانی هم داره
    البته فک کنم شما خبر نداشته باشی اما بنده خودم برای یه مشکل که همش هم مشکل مخابراتی هست یا داخلی (نمیدونم چرا فقط همینو بلدن بگن) دقیقا 58 دقیقا پشت خط بودم _تهران زنگیده بودم ها-
    جالب هم این بود که از نفر 15 یهو شیفت شدم 45 ام بعدش 33 ام و بعد بین 57 و 10 بالا پایین شدم آخرش هم که یه نفر اومد پشت خط و گفتم مشکل دارم گفت چیزی نیست طبیعی اه
    اون از رشت که میگیم چرا برای هر بار کانکت شدن باید 20 دقیقه علاف شیم میگه داخلی اه
    اونم از تهران که باید یه ساعت وایسی آخرش هم بهت جواب ندن
    تازه میگم چرا سرعت شبا نصف شده میگه سرعت روزتون خوبه میگم آره ولی شب سرعتا پایین هست میگه زیر 16 که نمیاد پس مشکلی نیست
    به به پارس وی به به پشتیبانیش هورا همه کاربرای پارس خوشحالن
    راستی بیرک رفتم که از پارس بیام اندیشه بهم گفتن 10 تا 15 روز طول میکشه تغییر خط انجام بشه برید اندیشه
    الکی گفتن یا نه واقعا اینجوری از بچه ها کسایی که از پارس رفتن اندیشه چجوری بوده همینقد طول کشیده؟

پروفشنال T I G E R's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

بله چه پشتیبانی هم داره
    البته فک کنم شما خبر نداشته باشی اما بنده خودم برای یه مشکل که همش هم مشکل مخابراتی هست یا داخلی (نمیدونم چرا فقط همینو بلدن بگن) دقیقا 58 دقیقا پشت خط بودم _تهران زنگیده بودم ها-
    جالب هم این بود که از نفر 15 یهو شیفت شدم 45 ام بعدش 33 ام و بعد بین 57 و 10 بالا پایین شدم آخرش هم که یه نفر اومد پشت خط و گفتم مشکل دارم گفت چیزی نیست طبیعی اه
    اون از رشت که میگیم چرا برای هر بار کانکت شدن باید 20 دقیقه علاف شیم میگه داخلی اه
    تازه میگم چرا سرعت شبا نصف شده میگه سرعت روزتون خوبه میگم آره ولی شب سرعتا پایین هست میگه زیر 16 که نمیاد پس مشکلی نیست
    راستی بیرک رفتم که از پارس بیام اندیشه بهم گفتن 10 تا 15 روز طول میکشه تغییر خط انجام بشه برید اندیشه
    الکی گفتن یا نه واقعا اینجوری از بچه ها کسایی که از پارس رفتن اندیشه چجوری بوده همینقد طول کشیده؟
    من الان پارس آنلاین ندارم ولی قبلا وقتی با تهران تماس میگرفتم اگه میدیدم
    مثلا گفت نفرهشتم هستم قطع میکردم و بعدا مجددا تماس میگرفتم تا خلوت تر بشه چه برسه نفر 15 یا 33
    البته حق با شماست و در تمام شرکت های ایرانی پاسخگویی و پشتیبانی به کاربران بسیار ضعیفه
    اما موردی که سبب شد بگم که پارس آنلاین پشتیبانی بهتری از اندیشه داره شاید تجربه شخصی من بود
    اوایل که به اندیشه اومدم نمیدونستم پشتیبانی 24 ساعته نداره ...
    یه شب اینترنت من قطع شد و هرچی تماس میگرفتم خوب کسی نبود که گوشی رو برداره بالاخره تا صبح بدون اینترنت بودم
    (البته گوبا مشکل از مرکز مخابراتی بود و بهرحال تا صبح طول میکشید که مشکلش برطرف بشه و پشتیبانی هم نمیتونست زودتر کاری کنه)
    اما در پاس انلاین دو،سه موردساعات بامدادی اینترنتم قطع شد ، زنگ زدم تهران سریع مشکل رو برطرف کردند

منظور من اینه که اگه در هر ساعت شبانه روز مشکلی داشته باشیم یکی به ما بگه مشکل از خطوط مخابراتی هستش یا نه ، چقدر قطعی طول میکشه
    و یا اینکه شاید مشکل کانفیگ مودم باشه که باید مجددا کانفیگ بشه و ...

البته تنها مزیت پارس انلاین به اندیشه صرفا همین مورده و در سایر موارد اندیشه کاملا برتره
    الان سرعت شب و روز اندیشه کاملا بالاست و نسبت به پارس انلاین خیلی بهتره

در زمینه مدت زمان وصل کردن اینترنت برای من یک هفته طول کشید البته بستگی به شلوغی خط و تعداد متقاضی داره
    مثلا دو سال پیش که پارس آنلاین در رشت حرف اول رو میزد و اکثرا ازش سرویس میگرفتند و سرش شلوغ بود
    برخی خطوط رو 3 تا 5 هفته طول میداد تا آماده کنه (حال به هر دلیلی مثل خالی نبودن پورت و مسائل اینچنینی)
    Last edited by T I G E R; 14-04-2010 at 17:16.

3. 2 کاربر از T I G E R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

ADSl ام از کار افتاده این ارور رو میده ...

there is address conflict with another system on network

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    همین دور و برا

پيش فرض

بزرگترین خوبی ASK اینه که مثلا با پهنای باند 128 میتونی حتی گاهی تا 280 کیلو بایت در ثانیه دانلود کنی که تو بقیه همچین چیزی غیر ممکنه.
    شنیدم اندیشه سرعت و کیفیت بالایی داره ولی سرعت من بزور سر 16-17 کیلوبایته!

تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

از کدوم شرکت سرویس گرفتی؟ کدوم مرکز؟
    اگه از اندیشه داری و تو رشتی باید بگم نه اصلا سرعتت طبیعی نیست. به پشتیبانی زنگ بزن بگو سرعت پورتتو چک کنن ببینن اصلا چند کیلو وصلی؟ البته خودتم می تونی اینکارو بکنی. باید رو مودمت لاگین کنی که قبلا بچه ها توضیح دادن.
    Last edited by mailer; 14-04-2010 at 23:37.

داره خودمونی میشه ruzbe1313's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

جناب ebrahim_cid!
    داداش دلم نیومد نگم، امضای "ای روزگار" خیلی باحالی داری
    دمت گرم!
    Last edited by ruzbe1313; 14-04-2010 at 23:38.

پروفشنال karkan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    TeHraN

پيش فرض

اندیشه؟16-17 کیلو؟

حاجی اگه اینطوریه به نظرم برو شکایت کن ازشون...به خاطر تبعیض..سرت ماها اکثرا بالای 160-170 است

داره خودمونی میشه ebrahim_cid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    nomad

پيش فرض

جناب ebrahim_cid!
    داداش دلم نیومد نگم، امضای "ای روزگار" خیلی باحالی داری
    دمت گرم!
    قابل شما رو نداره
    -------
    البته mailer جان حق با شماست مثل اینکه می خواستن بازی در بیارن ولی اگه تازه 1 هفته هم طول بکشه زیاده من 1 هفته بی اینترنت نمیتونم بمونم
    باید ببینم کی یه مسافرت 1 هفته ای میرم همون موقع برم درخواست جمع آوری خط بدم

10. این کاربر از ebrahim_cid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

ADSl ام از کار افتاده این ارور رو میده ...

there is address conflict with another system on network
    یکی جوابه مارو بده...

اگه نباشه جاش خالی می مونه kavehmech's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

بله چه پشتیبانی هم داره
    این موضوع چیزی رو عوض نکرد.من فقط وجود پشتیبانی 24 ساعته رو گفتم.
    به هر حال من از پشتیبانی پارس راضی بودم

13. این کاربر از kavehmech بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •