دو ستان منتصمیم گرفتم یه دوربین نیمه حرفه ای نهیه کنم حالا پیشنهاد شما چیه اگه با کمی توضیح باشه که شرمنده کردید
دو ستان منتصمیم گرفتم یه دوربین نیمه حرفه ای نهیه کنم حالا پیشنهاد شما چیه اگه با کمی توضیح باشه که شرمنده کردید
بهترين اتنخاب :
225000 تومان - Panasonic fs7
356000 تومان - Panasonic fx35
البته يه مدل از اون چيزي كه مد نظر شماست پايين تره .
يكي از دوستان در همين تاپيك گفتن كه لنزش وايد نيست
نظرتون درباره Panasonic FX37 چيه ؟ اگه اظلاعاتي دربارش و همينطور قيمتش دارين ميشه بگين
مجبور نیستین حتما از نمایندگی بخرین. فروشگاه های دوربین عکاسی و پاساژها هم قیمتشون خوبه.
این دوستمون که راجع به برند صحبت کردن اتفاقا خودشون دوربین پاناسونیک دارن و از دوربینشون هم خیلی راضی هستن. و البته دوربین های سونی هم مطمئنا دوربین های خوبی هستند. منظورشون اینه که اگه به خاطر تعصب میخواین بین دو تا مارک انتخاب کنین ممکنه بعدا پشیمون شین. باید شایسته سالاری مد نظر باشه.
من تعصب خاصي روي اين برندها ندارم ولي خوب بنا به دلايلي امكان خريد اين برندها براي من بيشتره به همين دليله كه از شما ميخوام بين اين برندها و در رنج قيمتي 200 تا 300 هزار چندتا مدل خوب و كارآمد برام معرفي كنيد
قيمت FX37 را داريد؟
در ضمن فكر ميكنم FX35 لرزشگير تصوير نداشته باشه.
Last edited by setayesh_mj; 26-07-2009 at 21:58.
دوست من برای کارش میخواد دوربین دیجیتال بخره بودجشم حدود 400 الی نهایتا 430 هست اولویت کاریشم اول زوم بالا هست و میخواد دوربینشم ضد اب باشه (برای زیر اب نمیخواد - برای بارونو یا اگه بش اب پاشید طوری نشه) همچنین میخواد دوربینشم حدالامکان تاریخ ریلیزش جدید باشه مثلا برای سال 2007 یا2008 نباشه لطفا یه راهنمایی اگه میشه بکنید
با تشکر
Last edited by Fate2646; 26-07-2009 at 23:14.
كسي نيست جواب منو بده؟ اگه ميشه زودتر جواب منو بديد متشكرم
قيمت FX37 را داريد؟
Last edited by setayesh_mj; 26-07-2009 at 23:46.
FX37 مشخصات خوبی داره فاصله کانونی 25-125 و دیافراگم F2.8 - F5.9 و فیلمبرداری HD .قیمت دقیق این دوربین را در سایتها پیدا نکردم اما بنظرم با بودجه شما متناسبه
آشنایی در تهران ندارید که این دوربین یا zs1 را با قیمت مناسب برای شما تهیه کند؟
سایت dpreviewیک ریویو مشترک از FX37 و دوربین های این رده انتشار داده . در این ریویو این دوربین همانند zs1 امتیاز خوبی گرفته و جز Highly recommended قرار گرفته
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بنظرم Canon PowerShot D10 دوربین هوبی است اما رنج زوم کمی داره.اما چون صرفا برای زیر آب نمی خواهند اگر در نگهداری دوربین دقت کنند نیازی نیست حتما دوربین ضد اب بخرند چون دوربین ضد آب با رنج زوم بالا در این رده دورینها پیدا نمی کنیدfz28 با زوم 18 دوربین خوبی است. این دوربین ضد اب نیست اما اینطور هم نیست که با چند قطره آب از کار بیوفته.
Last edited by unforgiven2009; 27-07-2009 at 13:06.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)