يعني چي وقتي ميگيم مشكلي نداره خب نداره ديگه.الكي بگيم مشكل داره؟؟!!![]()
يعني چي وقتي ميگيم مشكلي نداره خب نداره ديگه.الكي بگيم مشكل داره؟؟!!![]()
دوستان یه خبر خیلی خوب و من الان جشن گرفتم .
داشتم توی سایت کپکام و سایت انحصاری اویل ول میچرخیدم ! متوجه شدم که کاپکام از نسخه های 2 و 3 و 1 میخواد یک Remake برای Ps3 بسازه .
شماره 2 هفت دسامبر میاد بیرون .
توی ویکی هم یه چیزایی در بارش نوشته :
برای اطلاعات بیشتر بردی به سایت انحصاری سری اویل :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بعدش اون گوشه روی ویکی اویل :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
و بعد از تویMain Series آمارش رو بخونید .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من چند تا اسکرین شات هم ازش گیر آوردم ولی آفیشال نیست ، با وجود این خیلی گرافیکش خداست .
این هم خوب خبری بود واسه خودش ، واسه من یکی که بهترین خبر سال بود .
Last edited by sonixax; 25-03-2010 at 01:58.
وای خدا بهترین خبری بود که شنیده بودم ( البته بعد از اومدن MGS:Rising)
آقا شاید باورت نشه ولی من دقیقا 5 سال پیش که با بچه ها Game میزدیم میگفتم که بازسازی Resident Evil 3 برای نسل جدید
میتونه فروشی معادل بازی های Top داشته باشه !!
الان هم که پیش بینیم درست درومد.
دستت درست میلاد جان.
سلام بچه ها ، من بعد از 6 ماه دوری از اینترنت دوباره برگشتم .
ببخشید یه سئوال داشتم ... من 29 اسفند یه ps3 گرفتم با یه متال گیر 4 که الان دارم بازی می کنم ... اما اون موقع که خریدم مغازه دار گفتش که این دستگاه تنها در صورتی خراب می شه که به اینترنت وصل بشه ...
1. مغازه دار راست می گفت ؟؟؟؟
2. یکی از دوستام که پی اس 3ش سوخته بود می گفت که وقتی آپدیت کرده صفحه قرمز شده و ... مشکلش کجا بوده ؟؟؟
خیلی ممنون
من یک راه حل ساده می خوام که بتوانم بازی ها را در ps3 slim 250 gb نصب کنم و بدون بلو ری این بازی را که در حافضه نصب شده می کنم اجرا کنم
یکی مبل میخره فرداش پس میبره میگه آقا این که شکست . یارو میگه : حتما روش نشستید.
به اون فروشنده بگو پس این ملتی که دارن تو psn آنلاین بازی میکنن از کجا اومدن
1. نه راست نمی گه
2- یکم بیشتر توضیح میدی چی شد ؟ تا حالا نشنیده بودم همچین چیزی رو
(شاید منظورش اینبوده وقتی داره از اینترنت آپدیت میشه دیسکانکت بشه که اونو نمیدونم , ولی آپدیت از دسک بازی و آفلاین هم باید انجام بشه)
نمیشه
معمولا فقط قسمتی از بازی روی هارد ریخته میشه و در هر حال به بلوری برای اجرای بازی احتیاج هست
سلام ، به من این جوری گفته بود که وقتی به اینترنت وصل شده گفته باید آپدیت بشه ... اونم یس رو زده ...
بعد یه دفعه صفحه قرمز شده و دیگه پی اس 3 ...
نصب نميشه
اينستال ميشه
بدون بلوري كه نميشه حتما بايد داخل دستگاه باشه تا بشه بازي كرد
اونوقت در عمل فرق این 2 کلمه چیه !!؟؟
فرق این دو در کلاسش هست .
یعنی اگه بگی نصب کردم کلا کلاس PS3 و تاپیک رو زیر سوال بردی .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)