تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 339 از 722 اولاول ... 239289329335336337338339340341342343349389439 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,381 به 3,390 از 7212

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محسن چاوشی

اگه نباشه جاش خالی می مونه amir_82111's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

این زنده موندنه....
    بازنده موندنه....
    بی دوست زندگی مرگ از تو بهتره.....

2. این کاربر از amir_82111 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز SIR MAMAD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    دیروز یه 120 مگ دانلود کردم نشستم به گوش کردن امروز هم تقریبا مدام گوش می دادم. اولش جا خوردم که چقدر تنوعش زیاد شده!!؟!

در کل البوم متوسطی بود نمی دونم شاید توقع من زیاد بالا بود

متن غالب ترانه ها خیلی خوب

اهنگ سازی و تنظیم خیلی خوب بود

متوسط هم به خاطر قیاس با ترک های البوم های قبل و لذتی که از البوم های قبلیش بردم.

من از البوم متاسفم و اغلب ترک هاش خیلی خوشم اومد مدام گوش می کردم عالی بود حسابی همش به دلم نشست

یه شاخه نیلوفر محسن هم خوب بود از 4 تا ترکش حسابی لذت بردم.

این البوم رو هم زیاد گوش کردم

از دو تاش خیلی خوشم اومد .یکیش اسیری بود

قبلا هم گفتم من اکثر اهنگ های شاد محسن رو دوست دارم اما اهنگ هایی مثل نفس بریده و عروس قصه و یه شاخه نیلوفرو هفته های تلخ و چرا.

و اسیری در این البوم که متن ترانه زیبا +سنگینی دارند

نه مثل این بندر خرمشهر که به سلیقه خودم خیلی مسخره وجلف بود!!!!

یک ترک دیگه هم دور اخر بود این یکی واقعا عالی بود

مخصوصا این تیکش: ...حتی اگه من از این عشق بگذرم ..قلب شکستم از حقش نمی گذره... دوران گیجی و سرگیجگیت گذشت.. محکم بشین دلم این دوره اخره

بقیه هم مثله حراج و خنده متن قشنگی داشتن ولی خوب چی کار کنم بقیش نچسبید دیگه!!

در کل خسته نباشید می گم به محسن چاووشی عزیز و امید به پیشرفت بیشترش

البوم هم خریداری وهدیه داده خواهد شد مثل سریهای قبلی تا زحماتش به هدر نره

4. 3 کاربر از SIR MAMAD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه amir_82111's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

میگم چرا همه به آهنگسازی گیر دادید.چرا راجع به صدای بی نظیر چاوشی حرف نمیزنید؟

کمکم کن ای دوست مردم از تنهایی......

6. 2 کاربر از amir_82111 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه sadegh2x's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    Tehran

12

خیلی دلم گرفته از خیلی ها ....

کجاست بگو اون همه آهنگای خوب ... اما تو کوه درد باش ... طاقت بیار و مرد باش

یادش به خیر خیانت ، متاسفم ، سه شنبه ها ، کفتر چاهی ، لنگه کفش ،

محسن چه ترانه هایی می خوندی ، نه ادا اصول داشت ، نه ترانه ها سحطی بود ، آخ صدات وای چه صدایی بود ، همون صدای زخم دار دوست داشتنی ، با صلابت میخوندی ، چیه ! ؟ چی شده مثل ترسو ها میخونی !

محسن دلم گرفته به خدا ، من کم تحملم ، اهل جنوب نیستم ، ولی وقتی تراک اول ژاکتت رو گوش دادم گریه کردم ، به خدا برای این همه پسرفت گریه کردم ، محسن چی شده ، ؟ این ترانه ضعیف چطور تونست نظرت رو به خودش جلب کنه ؟
    محسن جان ، یادته همه جا میگ فتی جنس صدای من واسه شاد خوندن نیست ؟ یادته می گفتی اهل شیش و هشت نیستی ، یادته می گفتی عاشق فرهادی ؟ پس چی شد ؟ فرهاد ترانه های شهیار قنبری و احمد شاملو رو میخوند ، ولی تو .. ؟

تو میخونی : دختره می پره ؟ ؟ یعنی باور کنم ؟ ای خدا اگر اهنگ دور آخر نبود باید کلا بی خیال میشدم و می رفتم سراغ همن آلبوم های قدیمی ، ... من دلم گرفته محسن /... من عاشق همون صلابت متاسفم هستم ، من بغضت توی ابرای پاییزی رو میخوام ، من عاشق شدنت رو با عروس قصه میخوام ، آخه به من بگو چرا ادا در میاری موقع خوندن ، همش صداتو یه جوری میکنی ، افکتهای الکی میدی به صدات ، ...

میدونم الان چه برخوردی میکنند بعضی از هوادرانت ولی فقط اومدم بگم دلم گرفته محسن ، یک سال و نیم منتظر معجزه ی صدات بودم و حالا ...

محسن جان هنوز هم آهنگات روزی ده بار ، صد بار .. گوش میدم امروز آلبومت رو شاید صد بار از صبح گوش داده باشم ولی ...

محسن به پشت سرت نگاه کن به قبل از یه شاخه نیلوفر ، من در جایگاهی نیستم که تعیین تکلیف کنم برات و حتی توصیه ، ولی خواهش میکنم نیم نگاهی به عقب داشته باشه ... ازت معذرت میخوام محسن عزیز ...

مرهم بزار با حرفات رو زخم عمیقم ...

دیروز متن بالا رو نوشتم ولی حالا حرفهای دیگه ای هم دارم اگر حوصله ای باشد برایتان :

نون مجنون و که آجر کردم ...من که دنیا رو ازت پر کردم ، کم نکن سایه تو از سرم ، یا تو که باشم از عالم به درم ...**

محسن جان ، این روزها نقدت میکنند ، ای کاش واقعا نقد بود ، ای کاش حرف حساب بود ، این روزها شاهد فحاشی به تو هستیم ، محسن جان مگر تو چه کردی با این آدم نماها که جز حرف مفت حرفی ندارند ، محسن جان ، روزهای سخت زیاد داشتی ، اما انگار دشمنانت میخواهند تو را به زانو دربیارند ، این روزها نقدهایی دیدم که مثلا در اونها فحاشی نبود بلکه بسیار مودبانه و دوستانه هم بود ، حتی از چند کلمه و جمله فنی هم در آن استفاده شده بود .مثلا حرفشان این بود که ارشاد نمیزاره تو اونجوری که میخوای بخونی ، من میدونم دردشون چیه ، همون آدمایی هستند که میخواستند تو از ایران بری ، نمیتونند ببینند که اینجا موندی و دو تا آلبوم بیرون دادی ، که موفق هم بوده ، پرو فروش هم بوده ، بعضیا ناجوانمردانه آهنگ هات رو به سخره گرفتند ، از یکی از این نامردها پرسیدم آهنگ سه شنبه ها رو تا حالا گوش دادی ؟ گفت مال کیه !
    این ها حتی چهارتا آهنگ معروف تو رو هم گوش ندادند و با یک بار گوش دادن آلبوم تو شروع به فحاشی کردند ، محسن جان اگر این آلبومت باب میل من و امثال من نبود ( گرچه صدایت هنوز دیوونه کننده اس ، از دیروز هزار بار آهنگهایت رو گوش دادم و لذت بردم ) البته به جز تراک یک بقیه آهنگ ها خوب هستند و من دوست دارمشون ولی ... با این حال عاشق صداتم محسن جان ، آلبومت رو دوست دارم ، ترانه هات هنوز دوست دارم ، محسن جان حقیقتی رو میخوام اعتراف کنم گرچه الان متهم میشم به زود قضاوت کردن اما تو این بار نه فقط برای من و هوادارنت بلکه فراتر ااز ما برای همه خواندی ، برای همه ، همه سلیقه ها ، بعضی از آهنگهایت بدجوری به دل من نشست و برخی دیگر به دل خیلیای دیگه من ترک ایکسو ایگرگ رو خیلی دوست دارم ، یکی دیگه چند تای دیگر رو ، .. محسن جان فقط میخواستم بگم این آلبومت از همه آلبوم های چند سال اخیر موسیقی ایران بهتر بود و ما هوادرانت مثل کوه پشتت ایستاده ایم و ازت حمایت میکنیم ...تا هستیم و تا دنیا هست و موسیقی صدات تو قلبمونه ...

** قسمتی از ترانه اسیری

8. 3 کاربر از sadegh2x بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز iman_s's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    کرجي يال

پيش فرض

آخه توزیع که دیروز صبح بود! تازه با تاخیر! احتمالاً کارگرای بخش توزیع برداشتن آپ کردن! : دی
    تو كرج من همون اول صبح رفتم پخش جوانه پويا.تازه مغازه رو باز كرده بود داشت بنرها رو ميچيد جلوي مغازه كه ديدم يك بنر چاوشي هم هست.ولي عمده ميداد.از شانسم يكي از رفيقام كه توكار پخش CD هست اومد و همونجا ازش يكي گرفتم.يك پوستر برگ هم ازش گرفتم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Kav3h's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

آلبوم بسیار خوبی شده... تنظیم‌های محسن هم قابل تحسینه...

11. این کاربر از Kav3h بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Hitman-Group's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

به نظر من فقط اهنگ حراج قشنگه!
    باقیش بدرد نمیخوره!

اما از اینا که بگذریم من صداش رو دوست دارم!
    خیلی توپه!

آخر فروم باز Alireza_SA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005

پيش فرض

به نظر من فقط اهنگ حراج قشنگه!
    باقیش بدرد نمیخوره!
    شما بذار دو هفته دیگه نظرتو اعلام کن
    مطمئن باش هر چی بیشتر گوش بدی زیبایی های بیشتری توش میبینی

14. 4 کاربر از Alireza_SA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Hitman-Group's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Shiraz

1 i do

شما بذار دو هفته دیگه نظرتو اعلام کن
    مطمئن باش هر چی بیشتر گوش بدی زیبایی های بیشتری توش میبینی
    چه میدونم!؟
    شاید همینطور شد که شما میگی!

اگه نباشه جاش خالی می مونه naseronline's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    بندر انزلي

پيش فرض

با اینکه به محسن چاووشی علاقه دارم اما سبک آهنگ ها تکراری و ترانه ها شدیداً تکراریه و چندان واسم جالب نبود.
    یه آلبوم کاملاً متوسط بود.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •