دوران چنج گذشته اما اگر سریال چنج باشه در هنگام آپدیت به سریال اصلی بر می گرده که برای منطقه ایران نیست و باید گوشیت رو فلش کنی تا سریال اصلی با منطقه ایران جواب بده که هزینه فلش هم 4 هزار تومانه اگه گوشیت سریال چنجه باید اول فلش کنی بعد آپدیت کنی
دوران چنج گذشته اما اگر سریال چنج باشه در هنگام آپدیت به سریال اصلی بر می گرده که برای منطقه ایران نیست و باید گوشیت رو فلش کنی تا سریال اصلی با منطقه ایران جواب بده که هزینه فلش هم 4 هزار تومانه اگه گوشیت سریال چنجه باید اول فلش کنی بعد آپدیت کنی
سلام
این تاپیک مرجع خیلی خوبیه و بحث های خیلی مفیدی توش هست ولی یـه نقطه ضعف داره و اونم عدم وجود فهرست برای تاپیک هست.
مثلاً توی تاپیک 10 بار روش استفاده از کارکترهای فارسی روی گوشی گفته شده ولی تا حالا 110 بار بعد از اون پرسیده شده و باز هم پرسیده میشه !
اگه به کمک مدیران این بخش توی صفحه اول یه فهرست از مطالبی که خیلی پرسیده میشه گذاشته بشه خیلی عالیه.
آخه جستجو بین این چند هزار تا پست هم با این سرعت بیت به بیت اینترنت صبر ایــــوب می خواد!!
ممنون میشم مدیران و افراد فعال تاپیک یـــه توجهی بفرماین.
پیشنهاد متین و خوبیه
من هم موافقم
ولی فکر میکنم سخت باشه ، نه ؟
شماره ایکه به روش بالا خود گوشی میده با زیر باتری و جعبه یکی است
ولیتوی اون سایته جواب نمیده بهم و میگه که به نظر میاد که درست باشه
حالا در کل بگین آپدیت کنم یا نه ؟
[quote=hmr007;1804015]
دوستان عزیز از راهنماییهای شما سپاسگذارم. Hamed1987 and HMR007
فقط من موقع تایپ فارسی چپ به راستم . چطوری حلش کنم؟ ببخشید سوالهام ---> level=0
بازم ممنونم
خواهش میکنم دوست عزیز
شما هم کم با مرام نیستیا![]()
[QUOTE=Adel1977;1811213]خوب کارش آسونه
قبل از شروع کردن به تایپ فقط یه بار space را بزنید
همین![]()
درباره این موضوع در حال کار هستیم با رامین (بعد از جریان آموزش آپدیت ،پیگیر این هستیم)
جز سوپرایز های بعدی ما هست
منتظر باشید...
اگه گارانتی داره ببر اونجا خودشون آپدیت میکنن
البته با هزینه
Last edited by hamed1987; 15-11-2007 at 00:06.
با سلام آیا از دوستان کسی برنامه منشی تلفنی برای p990 سراغ داره؟؟
ممنون می شوم راهنمایی کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)