تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3389 از 4105 اولاول ... 238928893289333933793385338633873388338933903391339233933399343934893889 ... آخرآخر
نمايش نتايج 33,881 به 33,890 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

داره خودمونی میشه Hunter Man's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

شما کی آموزشی رو تو ولیعصر تبریز گذروندین ؟ من یک دی باید آموزشی رو اونجا باشم . وضعش چه طوره ؟
    من سال 88 رفتم ، یک پادگان بسیار کوچیک وسط شهره ، این پادگان چون وسط شهره تو شهری گرفتن ارزش داره ، میری بیرون میچرخی خوب الیته فقط پادگان آموزشیه ، خیلی چیزا که تو پادگان های دیگه اجباریه اینجا نیست چون کوچیکه مثلاً همه توی نمازخانه جا نمیشن ، زمان ما یک سری مشکلات حمام و دستشویی داشت که واسه رفتن عذاب آور بود چون کوچیک بود و نمیشد هر وقت که میخاستی بری مثلاً حمام برای گروهان ما 2 بار در هفته بود که باید تو 2 ساعت همه گروهان میرفتن خودشون رو میشتن ولی کلاً سخت نمیگرن مثلاً صبحگاه اون قدر طولانی و سخت نیست چون دور بر خونه مردمه ممکنه شاکی بشن همه چیز هم اون دوربر هست مثل آرایشگاه و عکاسی و غیره اصلآ مثل پادگان های دیگه لازم نیست با ماشین اصلاح که 100 نفر سرشون رو زدن موهات رو بزنی البته ما که کچل کردیم شهر خودمون رفتیم اونجا

اینم میگم واسه بچه ها دیگه : صابون تیوپی حتماً ببرید که صابون قالبی دردسره خیس میشه همه جا رو هم کثیف میکنه ، پنبه با خودتون برای پوتین بردارید ، سنجاق واسه آنکادر تخت یک بسته هم پلاستیک فریزر ببرید لازم میشه
    Last edited by Hunter Man; 08-12-2015 at 14:31.

2. این کاربر از Hunter Man بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه MehranVB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

اگه ایدز دوس نداری
    مثل یه بچه خوب خودت موهات با 2 بزن
    وگرنه اونجا معلوم نیست ممکنه ماشینشون خراب باشه گاز بگیره سرتو یا بد بزنه یا ایدزی باشه
    یا ماشینو میدن دس یه خری که چیزی از اصلاح سرش نمیشه دهنتو سرویس میکنه
    توصیه میکنم خودت ترتیبشو بدی
    من خودمم 10 روز دیگه باس بزنم موهامو
    نمیدونم شوخی نوشتید یا جدی.
    اما چون ممکنه بعضیا ناچار باشن برن همونجا موهاشون رو بزنن و با خوندن این متن نگران شن، لازم دیدم بگم که ایدز از طریق ماشین اصلاح انتقال پیدا نمیکنه.

4. این کاربر از MehranVB بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

من سال 88 رفتم ، یک پادگان بسیار کوچیک وسط شهره ، این پادگان چون وسط شهره تو شهری گرفتن ارزش داره ، میری بیرون میچرخی خوب الیته فقط پادگان آموزشیه ، خیلی چیزا که تو پادگان های دیگه اجباریه اینجا نیست چون کوچیکه مثلاً همه توی نمازخانه جا نمیشن ، زمان ما یک سری مشکلات حمام و دستشویی داشت که واسه رفتن عذاب آور بود چون کوچیک بود و نمیشد هر وقت که میخاستی بری مثلاً حمام برای گروهان ما 2 بار در هفته بود که باید تو 2 ساعت همه گروهان میرفتن خودشون رو میشتن ولی کلاً سخت نمیگرن مثلاً صبحگاه اون قدر طولانی و سخت نیست چون دور بر خونه مردمه ممکنه شاکی بشن همه چیز هم اون دوربر هست مثل آرایشگاه و عکاسی و غیره اصلآ مثل پادگان های دیگه لازم نیست با ماشین اصلاح که 100 نفر سرشون رو زدن موهات رو بزنی البته ما که کچل کردیم شهر خودمون رفتیم اونجا

اینم میگم واسه بچه ها دیگه : صابون تیوپی حتماً ببرید که صابون قالبی دردسره خیس میشه همه جا رو هم کثیف میکنه ، پنبه با خودتون برای پوتین بردارید ، سنجاق واسه آنکادر تخت یک بسته هم پلاستیک فریزر ببرید لازم میشه
    ممنون . مبگن امسال محلش عوض شده و بردن پشت پمپ بنزین ائل گلی . تا زه تاسیسه . انشالله مشکلات قبلی رو نداشته باشه .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2015

پيش فرض

سلام دوستان من فرمانداری منطقه محروم دارم خدمت میکنم قانونی هست که بتونم بیام شهر خودم؟مثلا من معاف از رزمم انگار شنیدم کسانی که معاف از رزمن میتونن بیان شهر خودشون؟؟؟؟؟؟؟؟
    جواب این سؤال خیلی برام مهمه
    اگه پارتی نداری احتمالش خیلی کمه.
    سپاه یه قانون داره که اگه در منطقه محروم حداقل 9 ماه خدمت کنی و اضافه خدمت و اینا هم نداشته باشی می تونی درخواست انتقالی به مناطق عادی بدی. این رو ته برگه تقسیم ما زده بودن. حالا ببین تو برگه خودت چیزی نزدن؟
    در کل جواب اینجور سؤالها رو از بخش نیرو انسانی پادگان خودتون بپرسی بهتره چون هر جا قانون خودش رو داره

میشه توضیح بدین چطوری کوتاه بودن موی سر میتونه توی سربازی موثر باشه

توی سربازی چیکار باید بکنیم ؟
    توی آموزشی بهتره همیشه موهات کوتاه باشه!
    به نفع خودت هست؛ چون هر روز صبح و عصر فعالیت سنگین بدنی داری زیاد عرق می کنی و مدام هم تو خاک و ... هستی. امکان هر روز حموم رفتن هم نیست، بهتره موهات کوتاه باشه که آت آشغال توش گیر نکنه چرب نشه اذیت نکنه
    بعدشم بهتره آموزشی خیلی تو چشم نباشی!
    بعد از آموزشی هم هر کسی با توجه به درجه اش باید با یه شماره موهاش رو کوتاه کنه. مسئول قضایی یا دژبان ها هر از گاهی چک می کنن.
    من با وجودی که فوق لیسانس بودم و 30 سالم بود تو آموزشی 4 بار موهام رو با شماره 2 زدم. بعد از آموزشی هم سعی می کردم موهام حداکثر شماره 20 باشه.

آدم همینجوری بابت دو سال عمرش که به فنا میره استرس و اعصاب خردی داره، نمیارزه بخوای دردسر الکی بتراشی و التماس چارتا حیف نون بکنی که بهت مهلت بدن بری بیرون اصلاح کنی!

استعلاجی نیروی انتظامی کلا چند روزه؟
    کلا سربازها 30 روز استعلاجی دارن. اگه بیماری یا مشکلی برات پیش اومد که نتونستی بری پادگان حتما مثل مدرسه گواهی پزشکی بگیر. البته این گواهی رو باید مسئول بهداری تأیید کنه که تو پادگان ما معمولا یه مدتش رو کم می کرد و آدم یا غیبت می خورد یا از استحقاقیش کم میشد!

دوستان من یه توده مانند برآمدگی پشتم تو ناحیه تقریبا زیر کمر اندازه توپ پینگ پنگ هست که پانسمان هست چند سالیه و خونریزی داره هر روز تقریبا و دکتر گفت باید عمل بکنی و اینا و من فعلا جور نشده عمل بکنم تا حالا هم تحمل کردم...
    این احتمال داره براش معافیت بدن؟
    و انگشت اشاره دست راستم (دست راستی هم هستم) در کودکی شدید سوخته و پوستش جمع شده کامل باز و بسته نمیشه مشکل داره.این چه طور؟
    ماشالا هر چی مشکل هست خدا ریخته سر ما (میگرن - تنگی نفس - تو رفتگی قفسه سینه کمی - آب تند بخورم نزدیک گلوم تیر میکشه داغونم کلا)

ممنون

نه این کیست ها رو فکر نکنم معافیت بدن. یه عمل ساده بیشتر نمیخواد فکر نکنم حتی بیهوشی هم استفاده بشه و با همون بی حسی موضعی انجام میشه. یه نفر تو پادگانمون همچین کیستی داشت و 7 روز مرخصی استعلاجی بهش دادن
    با انگشت اشاره دست راستت هم ممکنه بتونی معاف از اسلجه بگیری که اونم بعد از اینکه اعزام شدی (روزای اول آموزشی) بهتون میگن هر کسی مشکل پزشکی داره بیاد بیرون و بعد بهتون مرخصی میدن برین کمیسیون پزشکی

سلام ب دوستان.
    چند تا سوال دارم.اگ بتونید راهنمایی کنید ممنون میشم.
    اول اینک برای امریه با رشته تعمیر و نگه داری هواپیما تو سایت دگ دیدم گفته بودن سازمان هواپیمایی کشوری و هواناجا و نیروی هوایی سپاه و وزارت دفاع میگیره.اگ کسی اطلاعی داره بگه. کدومشون بهتره؟ و بهتر امریه میگیرن.
    دوم اینک داشتن کارت سبز ( دوره تکمیلی) چقد برای گرفتن امریه مهم و لازمه؟
    نهایتا من امروز اقدام کردم برای ارسال مشخصات ( پست کردن دفترچه سربازی) و بهم گفتم حدود اوایل شهریور سال 95 اعزامت میخوره.چجوری میشه هماهنگ کرد واسه گرفتن امریه؟
    باتشکر
    یه توصیه عمومی: اول یه پارتی درست حسابی پیدا کن بعد فکر سربازی باش!!
    امریه هم یه سری شرایط داره (خانواده شهید، متأهلی، تحت پوشش کمیته امداد و ...) ولی شرط اصلیش که از همه مهتره و بهت نمیگن همون داشتن پارتی هست!

7. این کاربر از mgh345 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2015

پيش فرض

ما ک تا الان بیداریم چطور خوابمونو تنظیم کنیم
    لازم نیست شما تنظیم کنی، خودشون برات تنظیم می کنن
    صبح ساعت 5 فرمانده اتون همچین با لگد میکوبه تو در آسایشگاه و عربده میکشه که آدم مرده رو هم زنده می کنه تا شب هم همچین ازت کار میکشن که ساعت 8 کلا بیهوش میشی

هفته دیگه باید برم دارم از استرس میرینم تو شلوارم خواب کیلو چنده!
    2 سال از زندگیمون میره واسه چی ، یه کارت پایان خدمت کوفتی
    استرس نداشته باش! هر چی بیشتر به خودت استرس وارد کنی بدتره! هیچ فایده ای هم نداره. به اون سختی ها هم که فکر می کنی نیست. هر جایی بیفتی حداقل 100 نفر دیگه هم همرات هستن که ازت ضعیفتر و بدتر نباشن، مسلما قویتر و بهتر نیستن! هر بلایی هم قرار باشه سرتون بیاد با هم هستین! خدمت دو سه روز اولش واقعا سخته بعد کم کم عادت می کنی. روزای آخر آموزشی اونقدر بهمون خوش میگذشت که نمی خواستیم تموم بشه.
    سعی کن تو خدمت چند تا رفیق درست و حسابی پیدا کنی و یه جوری از وقتت استفاده کنی
    هر وقت بهت خیلی سخت گذشت به این فکر کن که این نیز بگذرد ...

یه چیزی هم بگم تو خدمت بخصوص تو آموزشی به هیچ شایعه ای توجه نکن! اینکه کی قراره مرخصی بدن، قراره چه بلایی سرتون بیارن، قراره یه هفته ببرن اردو، قراره ببرن میدون موانع، اتاق گاز و ... اینا فقط اعصابت رو خراب می کنن و اکثرا واقعیت ندارن. هر طور بخواد بشه فرمانده اتون به همه میگه نه فقط به یکی دو نفر.
    ما تو آموزشی یه نفر داشتیم بهش میگفتیم ارشد شایعه کارش این بود که روزی دو سه تا شایعه پخش کنه

خدمت رو هر چی آسونتر بگیری آسون هم میگذره، بخوای سخت بگیری سخت میگذره. خودت رو بزن به بیخیالی!
    یه رفیقی داشتیم میگفت خدمت مثل فرو کردن دسته تلفن تو یه جای آدمه اول و آخرش دردش بیشتره و هر چی خودت رو سفت تر بگیری دردشم بیشتره

دوستان میشه واسه این ده بیست ساعت مسیر با اتوبوس یه mp3 پلیر برد ؟؟موبایل ک نمیشه برد؟
    یا اینم ک گفتم چون رم داره مشکل دارن؟؟؟
    کلا وسایل الکترونیکی تو پادگان ممنوعه.
    اینا به هر کی بیاد رفیقش رو لو بده دو روز مرخصی تشویقی میدن! تو خدمت بخصوص روزهای اول ملت حاضرن داداششون رو هم لو بدن واسه اون دو روز مرخصی! جالبه بدونی این مرخصی رو به کادری ها هم میدن!

یکی بود با همین لو دادن ها یه ماه مرخصی تشویقی پر کرده بود و دیگه جا برای ثبت مرخصی تشویق نداشت! یارو دژبان بود موقع ملاقات با خانواده میومد پیشت میگفت ازت خوشم اومده و اینا برای همینم بهت اجازه میدم گوشی ببری داخل! گوشی بردن داخل همانا و دو دقیقه بعد لو رفتن همان!

یه چیز بدرد نخور با خودت ببر و همون دم در بندازش دور یا تحویل دژبانی بده
    Last edited by mgh345; 08-12-2015 at 20:33.

9. 2 کاربر از mgh345 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه ahmadsolid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

توی آموزشی ارتش 05کرمان میشه ماشین موزر برد؟؟؟
    من فوق لیسانسم با چند کوتاه کنم؟؟

11. این کاربر از ahmadsolid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه ahmadsolid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

میگم واسه ی ما ک آموزشی کرمانیم و الانم اونجا اوضاع آنفولانزای خوکی داره وخیم میشه
    واکسن این آنفولانزا هست قبل اعزام بزنیم؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه Doctor Splinter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

توی آموزشی ارتش 05کرمان میشه ماشین موزر برد؟؟؟
    من فوق لیسانسم با چند کوتاه کنم؟؟
    نبری خیلی بهتره،هم امکان سرقت هست هم برای خروجش فرمانده باید نوشته به شما بده که برای خودته
    در آموزشی همه باید نمره 4 بزنن به نظرم روز قبلش با نمره 0 بزن و برو و وسط دوره هم یه بار دیگه با نمره 0 !
    این طوری تا پایان دوره راحتی و پایان دوره هم که میای مرخصی موهات به اندازه کافی بلند شده

داره خودمونی میشه eng2010a&p's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2015

پيش فرض

امریه هم یه سری شرایط داره (خانواده شهید، متأهلی، تحت پوشش کمیته امداد و ...) ولی شرط اصلیش که از همه مهتره و بهت نمیگن همون داشتن پارتی هست!
    مرسی. با این توصیف من به اف رفتم.چون ن پارتی دارم ن شرایط دیگ رو. بعدشم اینجاها چون همشون تهرانن منم ادرسم رو تهران زدم ک شاید راحت تر بتونم امریه بگیرم ولی فک کنم دو سال ویلون شدم.

داره خودمونی میشه eng2010a&p's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2015

پيش فرض

اگه پارتی نداری احتمالش خیلی کمه.
    سپاه یه قانون داره که اگه در منطقه محروم حداقل 9 ماه خدمت کنی و اضافه خدمت و اینا هم نداشته باشی می تونی درخواست انتقالی به مناطق عادی بدی. این رو ته برگه تقسیم ما زده بودن. حالا ببین تو برگه خودت چیزی نزدن؟
    در کل جواب اینجور سؤالها رو از بخش نیرو انسانی پادگان خودتون بپرسی بهتره چون هر جا قانون خودش رو داره

توی آموزشی بهتره همیشه موهات کوتاه باشه!
    به نفع خودت هست؛ چون هر روز صبح و عصر فعالیت سنگین بدنی داری زیاد عرق می کنی و مدام هم تو خاک و ... هستی. امکان هر روز حموم رفتن هم نیست، بهتره موهات کوتاه باشه که آت آشغال توش گیر نکنه چرب نشه اذیت نکنه
    بعدشم بهتره آموزشی خیلی تو چشم نباشی!
    بعد از آموزشی هم هر کسی با توجه به درجه اش باید با یه شماره موهاش رو کوتاه کنه. مسئول قضایی یا دژبان ها هر از گاهی چک می کنن.
    من با وجودی که فوق لیسانس بودم و 30 سالم بود تو آموزشی 4 بار موهام رو با شماره 2 زدم. بعد از آموزشی هم سعی می کردم موهام حداکثر شماره 20 باشه.

آدم همینجوری بابت دو سال عمرش که به فنا میره استرس و اعصاب خردی داره، نمیارزه بخوای دردسر الکی بتراشی و التماس چارتا حیف نون بکنی که بهت مهلت بدن بری بیرون اصلاح کنی!

کلا سربازها 30 روز استعلاجی دارن. اگه بیماری یا مشکلی برات پیش اومد که نتونستی بری پادگان حتما مثل مدرسه گواهی پزشکی بگیر. البته این گواهی رو باید مسئول بهداری تأیید کنه که تو پادگان ما معمولا یه مدتش رو کم می کرد و آدم یا غیبت می خورد یا از استحقاقیش کم میشد!

نه این کیست ها رو فکر نکنم معافیت بدن. یه عمل ساده بیشتر نمیخواد فکر نکنم حتی بیهوشی هم استفاده بشه و با همون بی حسی موضعی انجام میشه. یه نفر تو پادگانمون همچین کیستی داشت و 7 روز مرخصی استعلاجی بهش دادن
    با انگشت اشاره دست راستت هم ممکنه بتونی معاف از اسلجه بگیری که اونم بعد از اینکه اعزام شدی (روزای اول آموزشی) بهتون میگن هر کسی مشکل پزشکی داره بیاد بیرون و بعد بهتون مرخصی میدن برین کمیسیون پزشکی

مرسی. با این توصیف من به اف رفتم.چون ن پارتی دارم ن شرایط دیگ رو. بعدشم اینجاها چون همشون تهرانن منم ادرسم رو تهران زدم ک شاید راحت تر بتونم امریه بگیرم ولی فک کنم دو سال ویلون شدم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 15 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 15 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •