تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 3389 از 4751 اولاول ... 2389288932893339337933853386338733883389339033913392339333993439348938894389 ... آخرآخر
نمايش نتايج 33,881 به 33,890 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

پروفشنال parisa6628's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام در شاتل میشه از یوزر و پاس کسیه دیگه استفاده کرد منظورم اینه که با یوزر پاس دوستم که 512 شاتل داره دانلود شبانه کنم آیا میسره تا یوزرشو بگیرم>

لطفا جواب بدید زودتر
    زنگ زدم پشتیبانی گفت فقط یوز و پاسی که خودمون دادیم میتونید استفاده کنید ولی بنظرم میخواست منو بپیچونه
    تا جاییکه من میدونم یوزرنیم پسورد فقط برای موقعی هست که حساب کاربریتون رو چک میکنید ، اینترنت رو شارژ میکنید و... پشتیبان درست گفته نمیشه .

آخر فروم باز davood-d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

ديگه تمام شد! اين برنامه ادامه داره و ما ايراني ها دوباره خيلي سريع به همه چيز عادت مي كنيم.

حـــــرفـه ای milad_gta's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

زنگ زدم پشتیبانی گفت فقط یوز و پاسی که خودمون دادیم میتونید استفاده کنید ولی بنظرم میخواست منو بپیچونه
    بله ، ایشون دست خودشون نیست عادت به دروغگویی دارن این کار امکان پذیر هست ... یوزر پس رو رو مودم ست میکنید و ...

4. این کاربر از milad_gta بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز siamak_mu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

من نمیدونم توهمه یا هر چیز دیگه! ولی پینگ خیلی پایین اومده . نسبت به یکی دو ماه پیش که پینگ سیستم من با دستور ping yahoo.com در کامند 1400 بود ، الان شده 290...

خیلی بهتر شده.. ا من فکر نمیکنم اضافه شدن سرور تهران بی تاثیر باشه روی سرعت! حالا الان بیشتر سرچ میکنم ببینم چی به چیه. بعدش این سرور تهران فقط توی اسپید تست اضافه نشده توی سایتهای دیگه تست سرعت هم هست.
    با کمال احترام ولی بازم مطمئن هستم اشتباه میکنید هیچ ربطی به هم ندارن اینا. مثلاً ایرانت و شبدیز چه ربطی به شاتل دارن؟! اون 1400 هم خیلی غیر طبیعی بوده و احتمالاً دانلودی چیزی موقع پینگ گرفتن میشده. فکر کنم اطلاعتتون توی این زمینه ناصحیح هست دوست عزیز کمی تحقیق کنید اگر به جایی نرسیدید من میتونم مجدد براتون توضیح بدم. مثلاً سایت خود من روی یه هاست در آمریکا هست و پینگش هم هیچ تغییر نکرده. آخه من سایتم رو باز میکنم به سرور هاستم در آمریکا وصل میشم یا سرور ایرانت یا شبدیز؟ اصلاً باز کردن سایت من چه ربطی داره به اسپید تست؟!

6. 2 کاربر از siamak_mu بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

من صفحه قبل نوشتم که قانع شدم دیگه!

8. این کاربر از parisa6628 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mhv_kntu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

چهار ساعت تا خداحافظی با شاتل
    اعصاب ندارم برم سمتشون برای فسخ قرارداد
    چه قد طول میکشه خط رو از رانژه دربیارن؟؟
    بهتره پاشی بری . اینجوری ممکنه خیلی لفتش بدن.

بهتره یک یا دو بار بری و هرجور شده نامه تخلیه رو ازشون بگیری تا با خیال راحت نامه رو ببری ISP دیگه و از اونجا سریع بتونی دوباره سرویس بگیری.

10. این کاربر از mhv_kntu بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال LOVEFORLOVE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

دمت گرم آخه چقد اینا ...تشریف دارند من سرویسم 128 اکو لایته بستند رو 1 مگ تا فرت فرت ترافیکه تمومه شه این ماه 3 گیگ ترافیک خریدم چرا ترافیکم مثه کره آب میشه

صبر کن منم با این یوزر پاس اینقد دانلود شبانه کنم ...... اگه دانلوده زیره 10 نکنند

میبایست شبانه 60 تا دانلود بدند راستی تو چه ساعاتی از شبانه دانلود کنم بهتره ساعت 3 تا 7 خوبه؟

سوال دیگه من مودمم تی پی لینکه 8811 هست تنظیمات پی پی او ای مودم اینجاست دیگه یوزر و پاس و سرویس نام را شاتل بنویسم یا نیازی نیست

PPP Username: PPP Password: PPPoE Service Name: Authentication Method:
    MTU [512-1500] :

---------- Post added at 11:21 PM ---------- Previous post was at 11:18 PM ----------

تا جاییکه من میدونم یوزرنیم پسورد فقط برای موقعی هست که حساب کاربریتون رو چک میکنید ، اینترنت رو شارژ میکنید و... پشتیبان درست گفته نمیشه .
    آقایون ایشون صحیح میگن؟
    Last edited by Babak; 07-10-2011 at 22:00. دليل: لحن نامناسب

حـــــرفـه ای milad_gta's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

دمت گرم آخه چقد اینا ...تشریف دارند من سرویسم 128 اکو لایته بستند رو 1 مگ تا فرت فرت ترافیکه تمومه شه این ماه 3 گیگ ترافیک خریدم چرا ترافیکم مثه کره آب میشه
    آره دیگه البته برا یک عده خوبه ...

صبر کن منم با این یوزر پاس اینقد دانلود شبانه کنم ...... اگه دانلوده زیره 10 نکنند
    سعی کن مدیریت کنی شبی بیش از 300 نره ، من اوایل سرویسم یادمه آخرش 200 بود همیشه سرعتم رو 60 بود بعدا که یکم بیشتر دانلود کردم صفر شد سرعتم .

میبایست شبانه 60 تا دانلود بدند راستی تو چه ساعاتی از شبانه دانلود کنم بهتره ساعت 3 تا 7 خوبه؟
    هر وقت دیدی بالا 50 هست شروع کن

با مودمت کار نکردم ، ولی باید فیکس تنظیماتی که برا دوستت انجام شده رو انجام بدی ، البته قراردادتون رو نگاه کنید که بعدا بهتون گیر ندن .

آقایون ایشون صحیح میگن؟
    خیر همونطور که گفتم این یوزر و پس برا اتصال هم هست ، شما برید تو پنلتون رمز رو عوض کنید ببینید کانکت میشه مودم ! ( میبینید نمیشه )

13. این کاربر از milad_gta بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

با کمال احترام ولی بازم مطمئن هستم اشتباه میکنید هیچ ربطی به هم ندارن اینا. مثلاً ایرانت و شبدیز چه ربطی به شاتل دارن؟! اون 1400 هم خیلی غیر طبیعی بوده و احتمالاً دانلودی چیزی موقع پینگ گرفتن میشده. فکر کنم اطلاعتتون توی این زمینه ناصحیح هست دوست عزیز کمی تحقیق کنید اگر به جایی نرسیدید من میتونم مجدد براتون توضیح بدم. مثلاً سایت خود من روی یه هاست در آمریکا هست و پینگش هم هیچ تغییر نکرده. آخه من سایتم رو باز میکنم به سرور هاستم در آمریکا وصل میشم یا سرور ایرانت یا شبدیز؟ اصلاً باز کردن سایت من چه ربطی داره به اسپید تست؟!

من تقریبا قانع شدم.. فقط یه سوالی برام مونده که ربطی به این بحث هم نداره زیاد..

شما از طریق یک isp به سایتتون که روی یک هاست در امریکاست وصل میشید، این isp که مثلا شاتله ، مستقیم به امریکا و اروپا وصل میشه یا بین راه به یک سرور دیگه وصل میشه بعد به امریکا و اروپا؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

این هم کل دانلود ها از اول امسال تا الان

نسبت به سرعتی که گرفتی خیلی دانلود نکردی که ...
    من 128 اکو دارم ماهیانه خودم رو که نگاه کردم 26 - 27 گیگ دانلود کردم
    حالا شما که 2 مگ داری چیزی به نسبت دانلود نکردی که

16. این کاربر از sadeghrenjer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 79 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 79 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •