تا جاییکه من میدونم یوزرنیم پسورد فقط برای موقعی هست که حساب کاربریتون رو چک میکنید ، اینترنت رو شارژ میکنید و... پشتیبان درست گفته نمیشه .
با احترام
تیم مدیریت انجمن
تا جاییکه من میدونم یوزرنیم پسورد فقط برای موقعی هست که حساب کاربریتون رو چک میکنید ، اینترنت رو شارژ میکنید و... پشتیبان درست گفته نمیشه .
ديگه تمام شد! اين برنامه ادامه داره و ما ايراني ها دوباره خيلي سريع به همه چيز عادت مي كنيم.
بله ، ایشون دست خودشون نیست عادت به دروغگویی دارن این کار امکان پذیر هست ... یوزر پس رو رو مودم ست میکنید و ...زنگ زدم پشتیبانی گفت فقط یوز و پاسی که خودمون دادیم میتونید استفاده کنید ولی بنظرم میخواست منو بپیچونه![]()
با کمال احترام ولی بازم مطمئن هستم اشتباه میکنید هیچ ربطی به هم ندارن اینا. مثلاً ایرانت و شبدیز چه ربطی به شاتل دارن؟! اون 1400 هم خیلی غیر طبیعی بوده و احتمالاً دانلودی چیزی موقع پینگ گرفتن میشده. فکر کنم اطلاعتتون توی این زمینه ناصحیح هست دوست عزیز کمی تحقیق کنید اگر به جایی نرسیدید من میتونم مجدد براتون توضیح بدم. مثلاً سایت خود من روی یه هاست در آمریکا هست و پینگش هم هیچ تغییر نکرده. آخه من سایتم رو باز میکنم به سرور هاستم در آمریکا وصل میشم یا سرور ایرانت یا شبدیز؟ اصلاً باز کردن سایت من چه ربطی داره به اسپید تست؟!
![]()
بهتره پاشی بری . اینجوری ممکنه خیلی لفتش بدن.
بهتره یک یا دو بار بری و هرجور شده نامه تخلیه رو ازشون بگیری تا با خیال راحت نامه رو ببری ISP دیگه و از اونجا سریع بتونی دوباره سرویس بگیری.
دمت گرم آخه چقد اینا ...تشریف دارند من سرویسم 128 اکو لایته بستند رو 1 مگ تا فرت فرت ترافیکه تمومه شه این ماه 3 گیگ ترافیک خریدم چرا ترافیکم مثه کره آب میشه
صبر کن منم با این یوزر پاس اینقد دانلود شبانه کنم ...... اگه دانلوده زیره 10 نکنند
میبایست شبانه 60 تا دانلود بدند راستی تو چه ساعاتی از شبانه دانلود کنم بهتره ساعت 3 تا 7 خوبه؟
سوال دیگه من مودمم تی پی لینکه 8811 هست تنظیمات پی پی او ای مودم اینجاست دیگه یوزر و پاس و سرویس نام را شاتل بنویسم یا نیازی نیست
PPP Username: PPP Password: PPPoE Service Name: Authentication Method:
MTU [512-1500] :
---------- Post added at 11:21 PM ---------- Previous post was at 11:18 PM ----------
آقایون ایشون صحیح میگن؟
Last edited by Babak; 07-10-2011 at 22:00. دليل: لحن نامناسب
آره دیگه البته برا یک عده خوبه ...دمت گرم آخه چقد اینا ...تشریف دارند من سرویسم 128 اکو لایته بستند رو 1 مگ تا فرت فرت ترافیکه تمومه شه این ماه 3 گیگ ترافیک خریدم چرا ترافیکم مثه کره آب میشه![]()
سعی کن مدیریت کنی شبی بیش از 300 نره ، من اوایل سرویسم یادمه آخرش 200 بود همیشه سرعتم رو 60 بود بعدا که یکم بیشتر دانلود کردم صفر شد سرعتم .صبر کن منم با این یوزر پاس اینقد دانلود شبانه کنم ...... اگه دانلوده زیره 10 نکنند![]()
هر وقت دیدی بالا 50 هست شروع کنمیبایست شبانه 60 تا دانلود بدند راستی تو چه ساعاتی از شبانه دانلود کنم بهتره ساعت 3 تا 7 خوبه؟
با مودمت کار نکردم ، ولی باید فیکس تنظیماتی که برا دوستت انجام شده رو انجام بدی ، البته قراردادتون رو نگاه کنید که بعدا بهتون گیر ندن .
خیر همونطور که گفتم این یوزر و پس برا اتصال هم هست ، شما برید تو پنلتون رمز رو عوض کنید ببینید کانکت میشه مودم ! ( میبینید نمیشه )آقایون ایشون صحیح میگن؟
من تقریبا قانع شدم.. فقط یه سوالی برام مونده که ربطی به این بحث هم نداره زیاد..
شما از طریق یک isp به سایتتون که روی یک هاست در امریکاست وصل میشید، این isp که مثلا شاتله ، مستقیم به امریکا و اروپا وصل میشه یا بین راه به یک سرور دیگه وصل میشه بعد به امریکا و اروپا؟
نسبت به سرعتی که گرفتی خیلی دانلود نکردی که ...
من 128 اکو دارم ماهیانه خودم رو که نگاه کردم 26 - 27 گیگ دانلود کردم
حالا شما که 2 مگ داری چیزی به نسبت دانلود نکردی که
هم اکنون 79 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 79 مهمان)