تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 3389 از 3745 اولاول ... 23892889328933393379338533863387338833893390339133923393339934393489 ... آخرآخر
نمايش نتايج 33,881 به 33,890 از 37450

نام تاپيک: ADSL Asiatech / شركت آسياتك

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2015

پيش فرض

انترنت تو ایران جای خودش، یک مشت شرکتهای انترنت سود جو از وضعیت سیاسی کشور سو استفاده میکنن. شرکتهای خودرو هم جای خودشون. تمام شرکتهای خودرو آلمان در یک کلاه برداری بین المللی دست دارن، سر میلیونها مشتری کلاه زدن ماشینهای غیر استاندارد تقلبی فروختن. تنها شرکت فولکس باید 10 میلیارد دلار جریمه پرداخت کنه، بقیه شرکتها هم به نوبت. من اینجا چند سال یه پراید دارم خیلی ازش راضی ام، خارج بودم همه نو ماشین داشتم ولی این غاری رو بیشتر دوست دارم..

آخر فروم باز italodance's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Copyright

پيش فرض

انترنت تو ایران جای خودش، یک مشت شرکتهای انترنت سود جو از وضعیت سیاسی کشور سو استفاده میکنن. شرکتهای خودرو هم جای خودشون. تمام شرکتهای خودرو آلمان در یک کلاه برداری بین المللی دست دارن، سر میلیونها مشتری کلاه زدن ماشینهای غیر استاندارد تقلبی فروختن. تنها شرکت فولکس باید 10 میلیارد دلار جریمه پرداخت کنه، بقیه شرکتها هم به نوبت. من اینجا چند سال یه پراید دارم خیلی ازش راضی ام، خارج بودم همه نو ماشین داشتم ولی این غاری رو بیشتر دوست دارم..
    فرق دارند عزیز میدونی فرقشون چیه؟

انجا تقلب پنهان می کنند یعنی هیشکی نمیدونه بعد مشخص میشه و بلافاصله باش برخورد میشه و اصلاح صورت می پذیره تا کیفیت بهتره بشه

اینجا تقلب اشکار دارند می کنند همه هم میدونند و میبینند و هیچ برخوردی هم باش نمیشه تازه بدتر و بی کیفیتر تر هم میشه

این فرقش بود

3. این کاربر از italodance بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2015

پيش فرض

بچه بودیم با قوطی حلبی روغن قو ماشین بازی میکردیم، الان قوطی حلبی سوار میشیم.
    به، اینه زندگی

آخر فروم باز ArashMiniStar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    IR/MASHHAD

پيش فرض

بسیجی عزیز!! شما شرکتای خودرو سازی المانی انصافا با ایران فرغون و سایپا چجور دلت اومده یکی کنی!! چرت پرت گفتنم خدایی حدی داره
    فولکس واگن بخاطر یه مسئله الایندگی جریمه شد! ایا فرغون سازی های ایران فقط در مسئله الایندگی مشکل دارن؟ اون پرایدی که امثال پدر شما تحویل مردم بدبخت مبدن که نه راه میره نه امنیت داره به قیمت خون به مردم میندازید هنوز هم طلبکارید؟
    جمع کن بساطتتو عزیز.المان که سهله افغانستانم نرفتی
    کسی که میگ از پرایت راضیم ماشینای المانی بدن رو دیگه فقط باید براش دعا کرد

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
    Last edited by ArashMiniStar; 06-08-2017 at 11:04.

6. 4 کاربر از ArashMiniStar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2015

پيش فرض

بسیجی عزیز!! شما شرکتای خودرو سازی المانی انصافا با ایران فرغون و سایپا چجور دلت اومده یکی کنی!! چرت پرت گفتنم خدایی حدی داره
    فولکس واگن بخاطر یه مسئله الایندگی جریمه شد! ایا فرغون سازی های ایران فقط در مسئله الایندگی مشکل دارن؟ اون پرایدی که امثال پدر شما تحویل مردم بدبخت مبدن که نه راه میره نه امنیت داره به قیمت خون به مردم میندازید هنوز هم طلبکارید؟
    جمع کن بساطتتو عزیز.المان که سهله افغانستانم نرفتی
    کسی که میگ از پرایت راضیم ماشینای المانی بدن رو دیگه فقط باید براش دعا کرد
    قربونت هم سنگر عزیز، دلمون با این پیچ و خم های زندگی یه طوری باید شاد نگری کنیم

آخر فروم باز ArashMiniStar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    IR/MASHHAD

پيش فرض

خوش باشی [emoji1]

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

آخر فروم باز italodance's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Copyright

پيش فرض

ببین امید من فقط به عربستان هست گرفتی؟ ما رو نجات بده عربستان

کاربر فعال اینترنت آسیاتک android500's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

شما چیزی مصرف میکنی؟؟؟ یا آقازاده هستی؟؟ اونجا اشتباهی نمیکنن که به ضرر مشتری تموم شه اشتباه فولکس فقط برای خودش منفعت داشت که به خاطر همین اشتباه کوچیک این همه جریمه شد ولی اینجا چی دولت از این اشتباهات و اشتباهات خیلی خیلی بزرگتر حمایت هم میکنه وام میده ملت بدبخت نوه‎ش که به دنبا اومد تازه قسط پراید بی کیفیت رو میده!!!
    میبنین چی میگه!؟ میگه پراید خیلی بهتره نسبت به خودرو های بنز و بی ام دبلیو و فولکس و ... شک ندارم چیزی میزنی!!! اگه نمیزنی که وضعت بدتره بزنی بهتر میشی
    Last edited by android500; 06-08-2017 at 16:27.

11. 4 کاربر از android500 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال اینترنت آسیاتک
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

شما چیزی مصرف میکنی؟؟؟ یا آقازاده هستی؟؟
    میبنین چی میگه!؟ میگه پراید خیلی بهتره نسبت به خودرو های بنز و بی ام دبلیو و فولکس و ... شک ندارم چیزی میزنی!!! اگه نمیزنی که وضعت بدتره بزنی بهتر میشی
    ..........حذف
    Last edited by amin885; 15-05-2018 at 16:03.

کاربر فعال اینترنت آسیاتک
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

باور کن همه جای دنیا مردم مثل هم اند، دزدی و جنایت، فقر و گرسنگی، کلاه برداری و خشونت. آمریکا برای پولدارها خوبه، الان بچه های ایرونی که اونجا مایه ندارن مثل تو ایران شب و روز دنبال کارند. لیسانسه اونجا باید تاکسی برونه، قول اون فیلمهای ایرانجلس نخورین!
    خودم سالها اروپا کار کردم، یک واحد تو آلمان پیش فروش خریدم سرم کلاه رفت واحد را گرفتن. وکیل آلمانی گرفتم اون هم از طرف باج گرفت کارم را امدا خراب تر کرد، سالها گرفتار بودم غریبه.
    آخر اونجا را ترک کردم، جم کردم برگشتم ایران یه واحد خریدم. الان هر شب فسنجون میخورم، هم زبان و هم فرهنگ دارم، همسایه های خوبی دارم، دیگه غریبه نیستم.
    هیچ جا مثل وطن خودمون نیست، هیج جا رفا ما رو نداره. اینجا مشکل داریم میخندیم، زندگی رو با دار و ندارمون راحت تر از خارج میگزرونیم.
    حذف شود .......
    Last edited by amin885; 15-05-2018 at 16:01.

14. 2 کاربر از amin885 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •