ارزش المثنی به اندازه اصل هست ؟
اگه المثنی بگیرم اصل رو هم برام پست میکنن ؟
برگ سبز المثنی رو میتونم برای پذیرش امریه ارائه بدم ؟
ارزش المثنی به اندازه اصل هست ؟
اگه المثنی بگیرم اصل رو هم برام پست میکنن ؟
برگ سبز المثنی رو میتونم برای پذیرش امریه ارائه بدم ؟
دوستان اون شماره ای که کد ملی میفرستن براش وضعیت خدمتی رو اعلام میکنه چی بود دقیقا ؟!
برا کسانی مه منتظر کارت هستن هم جوابگو هست ؟!
دوستان من یه توده مانند برآمدگی پشتم تو ناحیه تقریبا زیر کمر اندازه توپ پینگ پنگ هست که پانسمان هست چند سالیه و خونریزی داره هر روز تقریبا و دکتر گفت باید عمل بکنی و اینا و من فعلا جور نشده عمل بکنم تا حالا هم تحمل کردم...
این احتمال داره براش معافیت بدن؟
و انگشت اشاره دست راستم (دست راستی هم هستم) در کودکی شدید سوخته و پوستش جمع شده کامل باز و بسته نمیشه مشکل داره.این چه طور؟
ماشالا هر چی مشکل هست خدا ریخته سر ما (میگرن - تنگی نفس - تو رفتگی قفسه سینه کمی - آب تند بخورم نزدیک گلوم تیر میکشه داغونم کلا)
ممنون
سلام ب دوستان.
چند تا سوال دارم.اگ بتونید راهنمایی کنید ممنون میشم.
اول اینک برای امریه با رشته تعمیر و نگه داری هواپیما تو سایت دگ دیدم گفته بودن سازمان هواپیمایی کشوری و هواناجا و نیروی هوایی سپاه و وزارت دفاع میگیره.اگ کسی اطلاعی داره بگه. کدومشون بهتره؟ و بهتر امریه میگیرن.
دوم اینک داشتن کارت سبز ( دوره تکمیلی) چقد برای گرفتن امریه مهم و لازمه؟
نهایتا من امروز اقدام کردم برای ارسال مشخصات ( پست کردن دفترچه سربازی) و بهم گفتم حدود اوایل شهریور سال 95 اعزامت میخوره.چجوری میشه هماهنگ کرد واسه گرفتن امریه؟
باتشکر![]()
سلام ب دوستان.
چند تا سوال دارم.اگ بتونید راهنمایی کنید ممنون میشم.
اول اینک برای امریه با رشته تعمیر و نگه داری هواپیما تو سایت دگ دیدم گفته بودن سازمان هواپیمایی کشوری و هواناجا و نیروی هوایی سپاه و وزارت دفاع میگیره.اگ کسی اطلاعی داره بگه. کدومشون بهتره؟ و بهتر امریه میگیرن.
دوم اینک داشتن کارت سبز ( دوره تکمیلی) چقد برای گرفتن امریه مهم و لازمه؟
نهایتا من امروز اقدام کردم برای ارسال مشخصات ( پست کردن دفترچه سربازی) و بهم گفتم حدود اوایل شهریور سال 95 اعزامت میخوره.چجوری میشه هماهنگ کرد واسه گرفتن امریه؟
باتشکر
اگه ایدز دوس نداری
مثل یه بچه خوب خودت موهات با 2 بزن
وگرنه اونجا معلوم نیست ممکنه ماشینشون خراب باشه گاز بگیره سرتو یا بد بزنه یا ایدزی باشه
یا ماشینو میدن دس یه خری که چیزی از اصلاح سرش نمیشه دهنتو سرویس میکنه
توصیه میکنم خودت ترتیبشو بدی
من خودمم 10 روز دیگه باس بزنم موهامو![]()
Last edited by لنگرود1371; 08-12-2015 at 00:54.
بعضی بیمازی ها اگر با جراحی معالجه و بهبود یابند معافیتی ندارند.مانند زحم کمر شما . اما در مورد پوست دست باید معاینه شوید معمولا نقص عضو ها چه شامل قطع عضو یا ناتوانی حرکتی در بخش از اعضا بدن شامل معافیت است اما باز هم مربوط میشه به نظر پزشکان کمیسیون.
ممنون میشم رفقا جواب بدن...
شما در مجموع میتونید 30 روز مرخصی استعلاجی بگیرید.نوشته شده توسط sasan.69 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] استعلاجی نیروی انتظامی کلا چند روزه؟
ممنون..پس 45روز نیس
هم اکنون 24 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 24 مهمان)