این وضعیت منه. میتونم روی 9 مگ برم ؟ تا چند وقت پیش 9 مگ بود. الان شده 7 مگ !!!
سرعت دانلود شبانه هم بیشتر از 60 یا 70 نمیشه
![]()
این وضعیت منه. میتونم روی 9 مگ برم ؟ تا چند وقت پیش 9 مگ بود. الان شده 7 مگ !!!
سرعت دانلود شبانه هم بیشتر از 60 یا 70 نمیشه
![]()
خوبه مشکلی نباید داشته باشی از نظر پرش لینک
پرش لینک ندارم اما سرعت دانلودم در روز و تایم رایگان خیلی افتضاحه![]()
داداش نویز خوب فقط باعث داشتن خط بهترین نسبت به قطعی موثر هست... ولی وقتی شما نویزت عالی هم باشه ولی پهنای باندی وجود نداشته باشه تا بهت برسه هیچچ کاربردی نداره.... زیر 7 یا 6 که بیاد قطعی وصلی داره ولی معمولا بالای 11 12 دیگه مشکلی نیست... سرعت شبانه هم فعلا وضعیت برا خیلی ها خرابه... باید دید چی میشه....اگه سرعت شبانه کم وارد سیاست پارس شده باشه دیگه واستادن پای این دزد خریت هست... بذارید 2 3 روز از ماه رمضون بره ببینیم این وضعیت ادامه داره یا نه.. من که خودم 7 روز بعد از ماه رمضان سرویسم تمومه و اگه وضعیت درست نشه میرم و تمدیدی در کار نیست.
Last edited by hasanoooooooo; 21-07-2014 at 16:27.
این کم بودن سرعت ربطی به نویز نداره الان خطت روی 9مگ بسته شده .درصورتی که پارس آنلاین بذاره باید سرعت دانلودت 1مگ باشه که البته نمیذاره![]()
رفیق این کارشناساشون هیچی حالیشون نیست.. مگه های وب خره که از پارس تهیه کنه؟ خود سازمان زیر ساخت بهش با قیمت کمتری پهنای باند میده... به صحبتای این کارشناسا فقط باید نیشخند زد و البته انگشت اشاررو بسمتشون گرفت... من که اینکارو میکنم و روحم رو تسکین میده در اون لحظه.
به یارو میگم فلون فلون شده من رفیقم تو همین مرکز مخابراتیه از فن اوا سرویس گرفته شبی 700 کیلو دانلود داره میگه خوب این شرکتا تازه کارن بعد یه مدتی محدودش میکنن.. میگم پس شما هم محدود کردید دیگه... میگه نه مرکز مخابراتیت مشکل داره ولی هنوزم 20 درصد پهنای باند تو مرکزت بدون استفادست.....
اینا هیچی حالیشون نیست... چه میشه کرد؟
Last edited by hasanoooooooo; 21-07-2014 at 16:36.
انگشت اشاره رو چرا؟ اشتباه تسکین میدادی. روحتو با انگشت وسط تسکین بده از این به بعد
راست میگی انگشت سوم رو به اسم اشاره اشتباه ربط دادم... ولی روحم تسکین پیدا نمیکنه با این انگشت!!! تو اون لحظه فقط جواب میده...........که این همینجور حرف بزنه منم با حالت نیشخند انگشت سوم رو ببرم بالا به نشانه اعتراض...
شما که درک نمیکنی... سرعتت ماشا الله بالاست و تا حالا سرعت 30 کیلو رو تجربه نکردی با سرویس 2 مگ... وگرنه الان انگشت اخر رو با انگشت اول اشتباه میگرفتی![]()
خداییش حیف که صدا ضبط میشه وگرنه فحش خارمادری بهشون می کشیدم که خودشون خجالت بکشن با این سرویس دادنشون !
والا ما هر جایی می تونیم فحش بکشیم غیر از این جور جاها !
ولی خداییش یه چند وقت پیش جوری داد میزدم ، نمی زاشتم طرف حرف بزنه یه ذره کارم بدون تاخیر انجام شد
بنظرم اگر بخواین کاملا مودبانه صحبت کنی باعث میشه که طرف هم تو رو مودبانه بپیچونه ولی اگر قاطی کنی طرف حساب کار خودشو می کنه !
سرعت شبانه منم داغونه
سرویسم 128 حجمی
سرعت دانلود شبانه 10 kb
پاس انلاین الان شده مثل چند سال پیش شاتل که تازه شروع کرده بود به محدودیت
احتمالا پارس انلاین هم میخواد اینجوری بشه
به نظرم کسی به امید سرعت بیشتر شبانه بیشتر هزینه نکنه بره سرعت بالاتر بگیره چون فعلا سرعت اکثر کاربرا داغونه
سرعت بالاتر بگیری خودت ضرر کردی
تو ایران فقط دزدی بلدن
کمترین سرعت تو دنیا همراهه بالاترین قیمت اینترنت
اون از وضعیت خودرو بی کیفیت و قیمت بالا این از اینترنت داغون قیمت بالا سرعت لاک پشتی اینجا ایران است
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)