چهار ساعت تا خداحافظی با شاتل
اعصاب ندارم برم سمتشون برای فسخ قرارداد
چه قد طول میکشه خط رو از رانژه دربیارن؟؟
با احترام
تیم مدیریت انجمن
چهار ساعت تا خداحافظی با شاتل
اعصاب ندارم برم سمتشون برای فسخ قرارداد
چه قد طول میکشه خط رو از رانژه دربیارن؟؟
من نمیدونم توهمه یا هر چیز دیگه!ولی پینگ خیلی پایین اومده . نسبت به یکی دو ماه پیش که پینگ سیستم من با دستور ping yahoo.com در کامند 1400 بود ، الان شده 290...
خیلی بهتر شده.. امن فکر نمیکنم اضافه شدن سرور تهران بی تاثیر باشه روی سرعت! حالا الان بیشتر سرچ میکنم ببینم چی به چیه. بعدش این سرور تهران فقط توی اسپید تست اضافه نشده توی سایتهای دیگه تست سرعت هم هست.
سپس هر سرويس دهنده اينترنت (ISP) محلي به يك سرويس دهنده اينترنت بزرگتر متصل ميشود و به همين ترتيب سرويس دهندهاي منطقهاي كه يك يا چند كشور را در بر ميگيرند به سرويس دهندههاي اصلي جهاني متصل ميشوند. به اين ترتيب هر كامپيوتري كه به يكي از اين ISP ها متصل است به تمام كامپيوترهاي متصل به ISPهاي ديگر نيز متصل ميشود.
مثلا من تصورم این بود که قبلا یک isp مثل شاتل به سرور کشورهای همسایه متصل میشد ولی الان ابتدا به سرور ایران و بعد به اروپا و امریکا متصل میشه؟!
Last edited by parisa6628; 07-10-2011 at 20:32.
با سلام
من فردا با پشتيباني صحبت مي كنم . احتمالا سرويسمو با سرويس جديد عوض مي كنم .
سلام در شاتل میشه از یوزر و پاس کسیه دیگه استفاده کرد منظورم اینه که با یوزر پاس دوستم که 512 شاتل داره دانلود شبانه کنم آیا میسره تا یوزرشو بگیرم>
بستگی به مرکز مخابراتی داره ،اما حداقل یک هفته ای طول میکشه
سرور تهران ربطی به این چیزا نداره ، هرکس هم تست میگیره با سرور های اطراف ایران بگیره ، متوجه میشید فرقی نکرده شاید بدترم شده ... خوب این کاملا معلومه سروری که تو ایران هست و احتمالا پورت هاش توسط شاتل تهیه شده پینگ پایین داره ، اینو دقیق تحقیق نکردم ( پورت ها منظورمه ) .
ببینید یک چیزی کاملا مشخصه : شاتل دروغ میگه ،این دیگه بحث نداره !
وقتی سر ساعت 12:55 هر شب سرعت میاد رو صفر تا سه و سر ساعت سه سرعت میره بالاتر کاملا مشخصه یک برنامه داره سرعت رو مدیریت میکنه ، ناسلامتی من خودم کارم پیاده سازی سیستمای مبتنی بر وب و اینترنت هست ، اصلا این به کنار هر بچه ای این موضوع رو میتونه درک کنه ، اینا نمیدونم چطور فکر میکنند ( احتمالا چون خودشون ...... بقیه رو مثل خودشون میبینند ) .
امروز که تعطیل بود ( منم یادم نبود ) دیگه زنگ نزدم فردا میتلم چرت بگن میرم پی فسخ اونم یک جور آبروشون رو میبرم که خودشون کف کنند .
اینو بدونید حتی 1 نفر هم از مشترکینشون فسخ کنه کلی از اعتبار و پرستیژ کاذبشون کاسته میشه ... برا همینه که عین .... میچسبن به آدم که فسخ نکن ، درست میشه حالا
آره .. من الان چند تا سایت رو خوندم که نوشته بود اتصال به این سرور ( تهران) روی سایتهایی که از وب سرورهای داخلی استفاده میکنند مثلا persianweb.com تاثیر داره...
بعدش در مورد صفر شدن سرعت ساعت یک به بعد ... سرعت ما هم صفر میشه .. ساعت سه تازه یه کم میره بالا..خیلی زشته کارشون.
کرج هم اضافه شد.. پس معلومه صحبت دوستان درسته و فقط این سرورها رو در اختیار این سایتها قرار دادند
![]()
Last edited by parisa6628; 07-10-2011 at 20:48.
سلام در شاتل میشه از یوزر و پاس کسیه دیگه استفاده کرد منظورم اینه که با یوزر پاس دوستم که 512 شاتل داره دانلود شبانه کنم آیا میسره تا یوزرشو بگیرم>
لطفا جواب بدید زودتر
زنگ زدم پشتیبانی گفت فقط یوز و پاسی که خودمون دادیم میتونید استفاده کنید ولی بنظرم میخواست منو بپیچونه![]()
ساعت 3 درست نميشه! اين برنامه دو هفته پيش بود. الان تا ساعت هشت صبح همون 3 هست.
هم اکنون 101 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 101 مهمان)