تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 3388 از 4751 اولاول ... 2388288832883338337833843385338633873388338933903391339233983438348838884388 ... آخرآخر
نمايش نتايج 33,871 به 33,880 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

داره خودمونی میشه yeg86naz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Sun City

پيش فرض

چهار ساعت تا خداحافظی با شاتل
    اعصاب ندارم برم سمتشون برای فسخ قرارداد
    چه قد طول میکشه خط رو از رانژه دربیارن؟؟

پروفشنال parisa6628's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

نه ربطی نداره دوست عزیز فقط ایرانت قبول کرده سرور تهران برای تست اسپید تست باشه.

دوست عزیز این چه ربطی به سرعت صفحه داره. شما وقتی درخواست باز کردن یه سایت رو میدید با سروری که میزبانی اون وبسایت رو داره در ارتباط هستید (معمولاً آمریکا و اروپا) و پینگتون با اون ارتباط داره. مثلاً یاهو رو باز کنید چه ربطی داره به سرور تهران اسپید تست داره؟! اگه مثلاً توی cmd بنویسید ping yahoo.com اون میشه زمان پینگ شما نه اون پینگ زیر صدی که اسپید تست به شما میده با سرور تهران میده. اگه توی اسپید تست هم سرور یه کشور دیگه رو وارد کنید چون فاصله مکانی زیاد پس زمان رفت برگشت اطلاعات هم چند میلی ثانیه افزایش پیدا میکنه که میشه همون پینگی که سابق با اسپید تست داشتید. به خودتون تلقین نکنین سرعت صفحه باز شدن مثل سابق هست
    من نمیدونم توهمه یا هر چیز دیگه! ولی پینگ خیلی پایین اومده . نسبت به یکی دو ماه پیش که پینگ سیستم من با دستور ping yahoo.com در کامند 1400 بود ، الان شده 290...

خیلی بهتر شده.. ا من فکر نمیکنم اضافه شدن سرور تهران بی تاثیر باشه روی سرعت! حالا الان بیشتر سرچ میکنم ببینم چی به چیه. بعدش این سرور تهران فقط توی اسپید تست اضافه نشده توی سایتهای دیگه تست سرعت هم هست.

سپس هر سرويس دهنده اينترنت (ISP) محلي به يك سرويس دهنده اينترنت بزرگتر متصل مي‌شود و به همين ترتيب سرويس دهند‌هاي منطقه‌اي كه يك يا چند كشور را در بر مي‌‌گيرند به سرويس دهنده‌هاي اصلي جهاني متصل مي‌شوند. به اين ترتيب هر كامپيوتري كه به يكي از اين ISP ها متصل است به تمام كامپيوتر‌هاي متصل به ISPهاي ديگر نيز متصل مي‌شود.

مثلا من تصورم این بود که قبلا یک isp مثل شاتل به سرور کشورهای همسایه متصل میشد ولی الان ابتدا به سرور ایران و بعد به اروپا و امریکا متصل میشه؟!
    Last edited by parisa6628; 07-10-2011 at 20:32.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

یکی جان فشانی کنه بره از سرویس های جدید بگیره خبر بده دیگه
    با سلام

من فردا با پشتيباني صحبت مي كنم . احتمالا سرويسمو با سرويس جديد عوض مي كنم .

4. این کاربر از Pooryia_khan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال LOVEFORLOVE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

سلام در شاتل میشه از یوزر و پاس کسیه دیگه استفاده کرد منظورم اینه که با یوزر پاس دوستم که 512 شاتل داره دانلود شبانه کنم آیا میسره تا یوزرشو بگیرم>

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

چهار ساعت تا خداحافظی با شاتل
    اعصاب ندارم برم سمتشون برای فسخ قرارداد
    چه قد طول میکشه خط رو از رانژه دربیارن؟؟
    بستگی به مرکز مخابراتی داره ،اما حداقل یک هفته ای طول میکشه

حـــــرفـه ای milad_gta's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سرور تهران ربطی به این چیزا نداره ، هرکس هم تست میگیره با سرور های اطراف ایران بگیره ، متوجه میشید فرقی نکرده شاید بدترم شده ... خوب این کاملا معلومه سروری که تو ایران هست و احتمالا پورت هاش توسط شاتل تهیه شده پینگ پایین داره ، اینو دقیق تحقیق نکردم ( پورت ها منظورمه ) .

ببینید یک چیزی کاملا مشخصه : شاتل دروغ میگه ،این دیگه بحث نداره !

وقتی سر ساعت 12:55 هر شب سرعت میاد رو صفر تا سه و سر ساعت سه سرعت میره بالاتر کاملا مشخصه یک برنامه داره سرعت رو مدیریت میکنه ، ناسلامتی من خودم کارم پیاده سازی سیستمای مبتنی بر وب و اینترنت هست ، اصلا این به کنار هر بچه ای این موضوع رو میتونه درک کنه ، اینا نمیدونم چطور فکر میکنند ( احتمالا چون خودشون ...... بقیه رو مثل خودشون میبینند ) .

امروز که تعطیل بود ( منم یادم نبود ) دیگه زنگ نزدم فردا میتلم چرت بگن میرم پی فسخ اونم یک جور آبروشون رو میبرم که خودشون کف کنند .

اینو بدونید حتی 1 نفر هم از مشترکینشون فسخ کنه کلی از اعتبار و پرستیژ کاذبشون کاسته میشه ... برا همینه که عین .... میچسبن به آدم که فسخ نکن ، درست میشه حالا

8. 2 کاربر از milad_gta بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سرور تهران ربطی به این چیزا نداره ، هرکس هم تست میگیره با سرور های اطراف ایران بگیره ، متوجه میشید فرقی نکرده شاید بدترم شده ... خوب این کاملا معلومه سروری که تو ایران هست و احتمالا پورت هاش توسط شاتل تهیه شده پینگ پایین داره ، اینو دقیق تحقیق نکردم ( پورت ها منظورمه ) .

ببینید یک چیزی کاملا مشخصه : شاتل دروغ میگه ،این دیگه بحث نداره !

وقتی سر ساعت 12:55 هر شب سرعت میاد رو صفر تا سه و سر ساعت سه سرعت میره بالاتر کاملا مشخصه یک برنامه داره سرعت رو مدیریت میکنه ، ناسلامتی من خودم کارم پیاده سازی سیستمای مبتنی بر وب و اینترنت هست ، اصلا این به کنار هر بچه ای این موضوع رو میتونه درک کنه ، اینا نمیدونم چطور فکر میکنند ( احتمالا چون خودشون ...... بقیه رو مثل خودشون میبینند ) .

امروز که تعطیل بود ( منم یادم نبود ) دیگه زنگ نزدم فردا میتلم چرت بگن میرم پی فسخ اونم یک جور آبروشون رو میبرم که خودشون کف کنند .

اینو بدونید حتی 1 نفر هم از مشترکینشون فسخ کنه کلی از اعتبار و پرستیژ کاذبشون کاسته میشه ... برا همینه که عین .... میچسبن به آدم که فسخ نکن ، درست میشه حالا
    آره .. من الان چند تا سایت رو خوندم که نوشته بود اتصال به این سرور ( تهران) روی سایتهایی که از وب سرورهای داخلی استفاده میکنند مثلا persianweb.com تاثیر داره...

بعدش در مورد صفر شدن سرعت ساعت یک به بعد ... سرعت ما هم صفر میشه .. ساعت سه تازه یه کم میره بالا..خیلی زشته کارشون.

تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

کرج هم اضافه شد.. پس معلومه صحبت دوستان درسته و فقط این سرورها رو در اختیار این سایتها قرار دادند

Last edited by parisa6628; 07-10-2011 at 20:48.

پروفشنال LOVEFORLOVE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

سلام در شاتل میشه از یوزر و پاس کسیه دیگه استفاده کرد منظورم اینه که با یوزر پاس دوستم که 512 شاتل داره دانلود شبانه کنم آیا میسره تا یوزرشو بگیرم>

لطفا جواب بدید زودتر
    زنگ زدم پشتیبانی گفت فقط یوز و پاسی که خودمون دادیم میتونید استفاده کنید ولی بنظرم میخواست منو بپیچونه

آخر فروم باز davood-d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

آره .. من الان چند تا سایت رو خوندم که نوشته بود اتصال به این سرور ( تهران) روی سایتهایی که از وب سرورهای داخلی استفاده میکنند مثلا persianweb.com تاثیر داره...

بعدش در مورد صفر شدن سرعت ساعت یک به بعد ... سرعت ما هم صفر میشه .. ساعت سه تازه یه کم میره بالا..خیلی زشته کارشون.
    ساعت 3 درست نميشه! اين برنامه دو هفته پيش بود. الان تا ساعت هشت صبح همون 3 هست.

13. 2 کاربر از davood-d بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 101 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 101 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •