شما کی آموزشی رو تو ولیعصر تبریز گذروندین ؟ من یک دی باید آموزشی رو اونجا باشم . وضعش چه طوره ؟
شما کی آموزشی رو تو ولیعصر تبریز گذروندین ؟ من یک دی باید آموزشی رو اونجا باشم . وضعش چه طوره ؟
الان شما از هر کی که ترخیص میشه برید بپرسید چی یاد گرفتهتو این 2 سال تنها توصیه من به شما اینکه هر اتفاقی افتاد تو خدمت از سیستم داورتینگ استفاده کنید چون هر واکنشی به صررتون تموم میشه به خصوص اگه جدید باشید
![]()
دوستان میشه واسه این ده بیست ساعت مسیر با اتوبوس یه mp3 پلیر برد ؟؟موبایل ک نمیشه برد؟(از این پلیر ریزه پیزه ها(
یا اینم ک گفتم چون رم داره مشکل دارن؟؟؟
آقا من یه سوال بزرگ دارم
روز اول میریم پادگان ...توجیهی داریم..بعدش وسایل میدن و سه روز مرخصی برای درست کردن لباس ها
بعد سه روز میشه روز رسمی ....میخوام بدونم اولین باری که دارم میرم چیا با خودم ببرم؟!!!!!
یک لحظه ،
تمامی خاطرات 5 . 6 سال پیش از جلوی چشمم رد شد.
این قافله ی عمر عجب میگذرد ..
شما تشریف میبرید آموزشی ؟
اگر آره ،
عزیز .. وقتی وارد پادگان شدید ، از یک ساعت تا یک هفته ممکنه طول بکشه تا ملزومات و پوشاک نظامی رو از ساتر تحویل هر فرد بدن . و معمولا برنامه ی آموزش دیدن شما از بامداد روز بعدش شروع میشه.
اینکه چی ببرید تصمیم با خود شماست.همه چیز به سرباز میدن! حوله . مسواک خمیر دندون گرمکن . زیر پوش جوراب.. .و.و...هر کدوم 2 دست بهتون میدن.
توصیه : حتما تمامی مدارکی که مربوط به هویت خودتون میشه رو همراه با کپی داخل یک کاور ببرید. چون اگر تا منزل راه زیادی باشه ، به مشکل میخورید سر مدارک اوردن.
توصیه 2: اگر سرباز وظیفه هستید ، حتما قبل از اینکه سرتون رو با ماشین دژبانی کوتاه کنن( با اون وضعیت وخیم پوستی سرباز های مختلف از شهر های مختلف) ، یه فکری بکنین در موردش.
موفق باشید.
تو اتوبوس که کاری ندارن.
اما
دوست خوبم بهتره هیچ تراشه و قطعه ی الکترونیکی ای نبرید . چون دژبانی ازتون میگیره ..و میذاره تو صندوق امانات . بعد چند ماه میخواید تحویل بگیرید ، معمولا نیست تو صندوق !
مگر اینکه براتون مهم نباشه .. وقتی به مقصد رسیدید بندازید سطل زباله.
تجربه-توصیه: فکر نکنید که من زرنگم ..فلان ؛ میبرمش تو ..کسی نمیفهمه جاساز میکنم و اینطور مسائل.
معمولا در صورتی که بتونید مخفیانه به داخل پادگان ببرید ، به طرز شگفت انگیزی چند ساعت بعد میبینید که میان سراغتون از دژبانی.
موفق باشید ..
Last edited by ДŁI; 07-12-2015 at 01:38.
سلام
نزدیک به 20 روز هست از کمیسیون کفالت رد شدم و تاریخ اعزام خوردم هنوز برگ سبزم نیومده !
نمیشه خودم برم از جایی بگیرم ؟
به مدرکم نیاز دارم و دانشگاه مدرکم رو فقط در صورتی میده که برگ سبز ارائه بدم![]()
سلام دوستان من فرمانداری منطقه محروم دارم خدمت میکنم قانونی هست که بتونم بیام شهر خودم؟مثلا من معاف از رزمم انگار شنیدم کسانی که معاف از رزمن میتونن بیان شهر خودشون؟؟؟؟؟؟؟؟
جواب این سؤال خیلی برام مهمه
به پليس +١٠ مراجعه كنيد و درخواست برگه المثنى سبز دهيد
Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk
میشه توضیح بدین چطوری کوتاه بودن موی سر میتونه توی سربازی موثر باشه
توی سربازی چیکار باید بکنیم ؟
هم اکنون 17 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 17 مهمان)