تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3387 از 4105 اولاول ... 238728873287333733773383338433853386338733883389339033913397343734873887 ... آخرآخر
نمايش نتايج 33,861 به 33,870 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

یادش بخیر ولیعصر تبریز چه زود گذشت انگار همین دیروز بود که داشتیم نظافت حیاط رو میپیچوندیم
    توصیه به دوستان در حال خدمت اینه که یک شغل رو از همین الان انتخاب کنید تا آخر خدمت چند تا کتاب در موردش بخونید مثلاً الان بازار شبکه خوبه شروع کنید به مطلاعه من که فقط جدول حل میکردم
    شما کی آموزشی رو تو ولیعصر تبریز گذروندین ؟ من یک دی باید آموزشی رو اونجا باشم . وضعش چه طوره ؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2015

پيش فرض

الان شما از هر کی که ترخیص میشه برید بپرسید چی یاد گرفته تو این 2 سال تنها توصیه من به شما اینکه هر اتفاقی افتاد تو خدمت از سیستم داورتینگ استفاده کنید چون هر واکنشی به صررتون تموم میشه به خصوص اگه جدید باشید

3. این کاربر از PureMan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه ahmadsolid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

دوستان میشه واسه این ده بیست ساعت مسیر با اتوبوس یه mp3 پلیر برد ؟؟موبایل ک نمیشه برد؟(از این پلیر ریزه پیزه ها(

یا اینم ک گفتم چون رم داره مشکل دارن؟؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

آقا من یه سوال بزرگ دارم
    روز اول میریم پادگان ...توجیهی داریم..بعدش وسایل میدن و سه روز مرخصی برای درست کردن لباس ها
    بعد سه روز میشه روز رسمی ....میخوام بدونم اولین باری که دارم میرم چیا با خودم ببرم؟!!!!!

داره خودمونی میشه ДŁI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    کـــــــرج

پيش فرض

یک لحظه ،
    تمامی خاطرات 5 . 6 سال پیش از جلوی چشمم رد شد.
    این قافله ی عمر عجب میگذرد ..

آقا من یه سوال بزرگ دارم
    روز اول میریم پادگان ...توجیهی داریم..بعدش وسایل میدن و سه روز مرخصی برای درست کردن لباس ها
    بعد سه روز میشه روز رسمی ....میخوام بدونم اولین باری که دارم میرم چیا با خودم ببرم؟!!!!!
    شما تشریف میبرید آموزشی ؟
    اگر آره ،
    عزیز .. وقتی وارد پادگان شدید ، از یک ساعت تا یک هفته ممکنه طول بکشه تا ملزومات و پوشاک نظامی رو از ساتر تحویل هر فرد بدن . و معمولا برنامه ی آموزش دیدن شما از بامداد روز بعدش شروع میشه.
    اینکه چی ببرید تصمیم با خود شماست.همه چیز به سرباز میدن! حوله . مسواک خمیر دندون گرمکن . زیر پوش جوراب.. .و.و...هر کدوم 2 دست بهتون میدن.
    توصیه : حتما تمامی مدارکی که مربوط به هویت خودتون میشه رو همراه با کپی داخل یک کاور ببرید. چون اگر تا منزل راه زیادی باشه ، به مشکل میخورید سر مدارک اوردن.
    توصیه 2: اگر سرباز وظیفه هستید ، حتما قبل از اینکه سرتون رو با ماشین دژبانی کوتاه کنن( با اون وضعیت وخیم پوستی سرباز های مختلف از شهر های مختلف) ، یه فکری بکنین در موردش.

موفق باشید.

دوستان میشه واسه این ده بیست ساعت مسیر با اتوبوس یه mp3 پلیر برد ؟؟موبایل ک نمیشه برد؟(از این پلیر ریزه پیزه ها(

یا اینم ک گفتم چون رم داره مشکل دارن؟؟؟
    تو اتوبوس که کاری ندارن.
    اما
    دوست خوبم بهتره هیچ تراشه و قطعه ی الکترونیکی ای نبرید . چون دژبانی ازتون میگیره ..و میذاره تو صندوق امانات . بعد چند ماه میخواید تحویل بگیرید ، معمولا نیست تو صندوق !
    مگر اینکه براتون مهم نباشه .. وقتی به مقصد رسیدید بندازید سطل زباله.
    تجربه-توصیه: فکر نکنید که من زرنگم ..فلان ؛ میبرمش تو ..کسی نمیفهمه جاساز میکنم و اینطور مسائل.
    معمولا در صورتی که بتونید مخفیانه به داخل پادگان ببرید ، به طرز شگفت انگیزی چند ساعت بعد میبینید که میان سراغتون از دژبانی.

موفق باشید ..
    Last edited by ДŁI; 07-12-2015 at 01:38.

7. 4 کاربر از ДŁI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز lamp23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

سلام
    نزدیک به 20 روز هست از کمیسیون کفالت رد شدم و تاریخ اعزام خوردم هنوز برگ سبزم نیومده !
    نمیشه خودم برم از جایی بگیرم ؟
    به مدرکم نیاز دارم و دانشگاه مدرکم رو فقط در صورتی میده که برگ سبز ارائه بدم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

سلام دوستان من فرمانداری منطقه محروم دارم خدمت میکنم قانونی هست که بتونم بیام شهر خودم؟مثلا من معاف از رزمم انگار شنیدم کسانی که معاف از رزمن میتونن بیان شهر خودشون؟؟؟؟؟؟؟؟
    جواب این سؤال خیلی برام مهمه

مشاور خدمت سربازی mani6606's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

سلام
    نزدیک به 20 روز هست از کمیسیون کفالت رد شدم و تاریخ اعزام خوردم هنوز برگ سبزم نیومده !
    نمیشه خودم برم از جایی بگیرم ؟
    به مدرکم نیاز دارم و دانشگاه مدرکم رو فقط در صورتی میده که برگ سبز ارائه بدم
    به پليس +١٠ مراجعه كنيد و درخواست برگه المثنى سبز دهيد

Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk

11. این کاربر از mani6606 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2015

پيش فرض

هرچقدر کمتر بهتر..اینجوری خودت راحتتری
    میشه توضیح بدین چطوری کوتاه بودن موی سر میتونه توی سربازی موثر باشه

توی سربازی چیکار باید بکنیم ؟

آخر فروم باز sasan.69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

استعلاجی نیروی انتظامی کلا چند روزه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 17 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 17 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •