تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 3386 از 4751 اولاول ... 2386288632863336337633823383338433853386338733883389339033963436348638864386 ... آخرآخر
نمايش نتايج 33,851 به 33,860 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

به نظر شما چرا من شبی 5.5 گیگ دانلود می کنم و محدود نمیشم اما پسر عمم با سرعت 512 ! فورا محدود شد؟ کسی اینجا هست که به نام یک سازمان ثبت نام کرده باشه؟؟؟؟ منکه می گم اینا فقط به جون شماها افتادن به بقیه مشترکین کاری ندارن من اصلا تا به حال محدود نشدم یک هارد 300 گیگ رو کامل پر کردم
    شما فکر کنم از اون مشترکهایی هستین که مدت اشتراکتون به سال نرسیده است،انشاا... یک مدت که با برادران دزد شرکت شاتل حشر ونشر کردی و15 روز سرعت شبانه شما در حد دیال آپ آوردند آن وقت است که متوجه میشی که این شاتل چه موجود نازنینی است!به هر حال اگر سرویس شما 2 مگابیت هم باشه بعید است با سرویس شبانه 5.5 گیگا بایت هر شب دانلود کرده باشید،ما که بخیل نیستیم انشاا... هیچ وقت سرعت اینترنت شبانه شما کم نشه،خود من مشترک چندین ساله شاتل هستم و15 روز قبل از این شاید طی 10 شب دانلود شبی 1 گیگا بایت داشتم(با سرویس اکو 512) و آن قدر هم دانلود نکردم که محدود بشم.نمی دانم حالا چرا 15 روز است که سرعت شبانه در حد دیال آپ است،قربون پشتیبانی شاتل هم برم که تا باشون مطرح میکنی یک سری جواب مزخرف را copyوPaste می کنند!آخر هم حوالت میکنند که اگر ثبات سرعت میخواهید خط اختصاصی بگیرید!فقط یک چیز را خوب بلده این شاتل و اون اینکه سر موعد فاکتور صورت حساب را صادر میکنه که پول من و شما را بگیره وسرویس مزخرف ارائه کنه.به هر حال شاید چون شما در یک شهر کوچک هستید آنچنان ترافیکی ندارید در مرکز مخابراتی خود که این قدر دانلود می کنید وگرنه شاتل پدر سوخته تر از این حرفاست که محدود نکنه!

2. 4 کاربر از mea2002 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام بچه ها

من زیاد از شبکه و این چیزا سر در نمی یارم. ولی یه مطلبی رو چند روزه بهش برخوردم می گم اونایی که متخصص این کارن بگن ماجرا چیه؟

سایت اسپید تست هست که سرعت رو اونجا چک می کنیم

من همیشه وقتی مراجعه می کردم مرکز اینترنت رو توی بحرین نشون می داد

اما چند روزه مرکز اینترنت رو تهران نشون می ده! جالبه که قبلن اصلن این مرکز توی نقشه سایت هم نبود!

به نظر شما این مطلب با نوسانات سرعت این چند روزه و ملی شدن اینترنت ارتباط داره؟

پروفشنال ELDORAMO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    Birjand

پيش فرض

شما فکر کنم از اون مشترکهایی هستین که مدت اشتراکتون به سال نرسیده است،انشاا... یک مدت که با برادران دزد شرکت شاتل حشر ونشر کردی و15 روز سرعت شبانه شما در حد دیال آپ آوردند آن وقت است که متوجه میشی که این شاتل چه موجود نازنینی است!به هر حال اگر سرویس شما 2 مگابیت هم باشه بعید است با سرویس شبانه 5.5 گیگا بایت هر شب دانلود کرده باشید،ما که بخیل نیستیم انشاا... هیچ وقت سرعت اینترنت شبانه شما کم نشه،خود من مشترک چندین ساله شاتل هستم و15 روز قبل از این شاید طی 10 شب دانلود شبی 1 گیگا بایت داشتم(با سرویس اکو 512) و آن قدر هم دانلود نکردم که محدود بشم.نمی دانم حالا چرا 15 روز است که سرعت شبانه در حد دیال آپ است،قربون پشتیبانی شاتل هم برم که تا باشون مطرح میکنی یک سری جواب مزخرف را copyوPaste می کنند!آخر هم حوالت میکنند که اگر ثبات سرعت میخواهید خط اختصاصی بگیرید!فقط یک چیز را خوب بلده این شاتل و اون اینکه سر موعد فاکتور صورت حساب را صادر میکنه که پول من و شما را بگیره وسرویس مزخرف ارائه کنه.به هر حال شاید چون شما در یک شهر کوچک هستید آنچنان ترافیکی ندارید در مرکز مخابراتی خود که این قدر دانلود می کنید وگرنه شاتل پدر سوخته تر از این حرفاست که محدود نکنه!
    من چند سالی میشه اشتراک 512 دارم و یک سالی میشه که هر شب دانلود می کنم اشتراک 2 مگ رو هم حدود یک سال میشه گرفتم ولی اصلا به اینا کاری نداره الان پسر عمه خودم محدود شده حدس زدم شاید واسه اینکه من به نام یک سازمان گرفتم سراغم نیومدن
    کسی هست شرایط منو داشته باشه؟

آخر فروم باز parsa5564's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    هرجا که هوا هست

پيش فرض

من چند سالی میشه اشتراک 512 دارم و یک سالی میشه که هر شب دانلود می کنم اشتراک 2 مگ رو هم حدود یک سال میشه گرفتم ولی اصلا به اینا کاری نداره الان پسر عمه خودم محدود شده حدس زدم شاید واسه اینکه من به نام یک سازمان گرفتم سراغم نیومدن
    از پنل مصرف ترافیکتون چند اسکرین شات بزارید که تا 3 ماه گذشته رو نشون بده.برای این کار باید هر 20 روز رو جدا اسکرین بگیرید.اینطوری میشه فهمید ایا شما واقعا درست میگید که اینهمه دانلود می کنید و محدود نمیشید یا ...

6. این کاربر از parsa5564 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

با سلام

من تازه ديشب بعد از يك هفته از محدود بودن در اومدم .
    مي خواستم بدونم شبي چقدر دانلود كنم كه دوباره محدود نشم ؟

پروفشنال amirkalak6's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

[QUOTE=parsa5564;6529770]از پنل مصرف ترافیکتون چند اسکرین شات بزارید که تا 3 ماه گذشته رو نشون بده.برای این کار باید هر 20 روز رو جدا اسکرین بگیرید.اینطوری میشه فهمید ایا شما واقعا درست میگید که اینهمه دانلود می کنید و محدود نمیشید یا ...[/QUOTE]

منم موافقم

9. این کاربر از amirkalak6 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت saeidnooran's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

من چند بار با چت انلاین این مطلب رو که چه مقدار دانلود شبانه داشته باشم تا محدود نشم رو پرسیدم اما کسی جوابگو نیست در ضمن برای فسخ قرارداد باید به شرکت مراجعه کنم یا تلفنی هم میشه؟

پروفشنال Glad Boy's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

یه چیزی که من از حرف هایی پشتیبانی فروش شنیدم البته مستقیم نگفت ولی یه اشاره ای کرد اینه که این محدودیت
    ها اکثرا واسه کاربرای 512 هستش. سرویس های یک مگ و دو مگ خیلی کمتر محدود میشن. که اون ها هم شاتل
    میگه دانلود شبانه دیگه ندارن و تا آخر تابستون بوده ! یعنی الان یکی بخواد 2 مگ بگیره شاتل بهش میگه دانلود شبانه
    نداره مگر اینکه دوباره واسه سه ماه تمدید بشه...
    یه چیزی دیگه ای هم که هست این محدودیت ها بیشتر مال شهرهای بزرگ و پرجمعیت هستش. نمی دونم اینجا گفتم
    یا نه، من خودم شهرستان دانشجو بودم و همین سرویس اکو 512 سه ماهه داشتم، بدون استثنا هرشب بیشتر از 1800 مگ دانلود داشتم
    اصلا سرعتش اونجا فوق العاده بود ! یه ثباتی داشت که نگو ! یعنی از ساعت یک شروع میکرد به دانلود سرعت میرفت
    روی 82 کیلوبایت قفل میشد تا ساعت 8 که دیگه دانلود اتوماتیک قطع میشد !
    متاسفانه این شاتل اصلا کارهاش عادلانه نیست و باید قبول کنیم که به بعضی ها شاتل خیلی حال میده !
    Last edited by Glad Boy; 07-10-2011 at 15:20.

12. 2 کاربر از Glad Boy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال urcu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

صبانت رو پسر عموم داره
    اولش 128 داشت بعد رفت 512 گرفت
    جالب اینجا بود که 512 سرعت دانلودش با 128 فرقی نمیکرد وچون دید فرقی نداره فقط باید اسکن بیشتر بده برگشت به همون 128
    مرکز مدرس شیراز هست
    جدیدا هم رفته وایراس گرفته که این دیگه خیلی افتضاح هست
    چسبیده به صبانت ول بکن هم نیست
    علت اینکه شرکت رو عوض نمیکنه هم اینه که خیلی کم شبانه دانلود میکنه مثلا شاید در یک ماه 4 گیگ شبانه دانلود کنه

اگر بخوای که دانلود کنی صبانت بدرد نمیخوره
    شاتل عالی بود ولی تا وقتی که شبانه رو محدود نمیکرد
    سلام
    منم مرکز مدرس هستم
    پیش شمارش72X هست یا740؟
    سرعت دانلود روزانه اش چنده؟ سرعت شبانه چنده؟از بقیه isp ها توی این مرکز خبری نداره؟
    اره شاتل واقعا افتضاح شده من قبلا داشتم. الان از اسیاتک دارم
    میخوام ببینم وضع صبا چطوره توی مدرس؟ شبانهش هم 3تا7 هست صبا هنوز؟
    به نظر شما چرا من شبی 5.5 گیگ دانلود می کنم و محدود نمیشم اما پسر عمم با سرعت 512 ! فورا محدود شد؟ کسی اینجا هست که به نام یک سازمان ثبت نام کرده باشه؟؟؟؟ منکه می گم اینا فقط به جون شماها افتادن به بقیه مشترکین کاری ندارن من اصلا تا به حال محدود نشدم یک هارد 300 گیگ رو کامل پر کردم
    چه سازمانی؟

پروفشنال parisa6628's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام بچه ها

من زیاد از شبکه و این چیزا سر در نمی یارم. ولی یه مطلبی رو چند روزه بهش برخوردم می گم اونایی که متخصص این کارن بگن ماجرا چیه؟

سایت اسپید تست هست که سرعت رو اونجا چک می کنیم

من همیشه وقتی مراجعه می کردم مرکز اینترنت رو توی بحرین نشون می داد

اما چند روزه مرکز اینترنت رو تهران نشون می ده! جالبه که قبلن اصلن این مرکز توی نقشه سایت هم نبود!

به نظر شما این مطلب با نوسانات سرعت این چند روزه و ملی شدن اینترنت ارتباط داره؟

سرور تهران به مابقی سرورها اضافه شده . شما با سرور تهران پینگ بگیرید میبنید که چقدر پینگ اومده پایین ، این چند روز اخیر که سرعت باز کردن صفحات "یه کم " بالاتر رفته به همین خاطره..

فکر نمیکنم به بحث اینترنت ملی و.. ربطی داشته باشه... اینترنت ملی یک شبکه اینترانت داخلیه که برای ارتباط مدارس و شرکتها و.. استفاده قراره بشه و موضوعش اصلا با اینترنت و اینترنت به قول خودشون پاک فرق میکنه!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 48 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 48 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •