امرو 2 روز از دوره جدیدم میگذره ، فردا صبح زنگ میزنم پشتیبانی رک میگم اوضاع اینطوری اگه میمونه بیام برا فسخ ...
با احترام
تیم مدیریت انجمن
امرو 2 روز از دوره جدیدم میگذره ، فردا صبح زنگ میزنم پشتیبانی رک میگم اوضاع اینطوری اگه میمونه بیام برا فسخ ...
واقعاً فکر کردید اونا هم رک جوابتون رو میدن؟ نه قربونت یه جوابی میدن بدتر کفری میشی.![]()
والا پشتیبان های منطقه ما تقریبا آدمای منطقی هستند تو چند باری که باهاشون صحبت کردم ، من بیشتر از دست پشتیبان های آنلای شاکیم که ما رو احمق فرض میکنند ، حالا یا فردا میاد چرند ببافه که یک جور دندون شکن جوابشو میدم که خودشو خراب کنه ...
اینا نمیدونن من چه بلایی میتونم سرشون بیارم ، فعلا صبر کردم ! دلیلشم فقط این بخش پشتیبانای منطقه خودمونه که یکم براشون احترام قائلم .
من که دیگه طاقتم سر اومده ! اگه این Turbo اپرا نبود همین الان هم نمی تونستم بیان اینجا پست بدم !
منم فردا یا شنبه به احتمال زیاد میرم دنبال فسخ قرار داد ! البته الان یه کم جوگیر شدم ولی مطمئنا این کار رو می کنم ولی شاید اولش
یه کم شاتل رو تهدید کردم ! بعد فسخ کنم ! فسخ هم بکنم دست از سر این شاتل برنمی دارم !
شاتل تازه 2 هفتست به شهر ما اومده
سرعت دانلود روزانش 90 هست با سرویس آرت 4
شبانشو نمی دونم
منو به عنوان پشتیبان نصب استخدام کردن
قراره بفرستن تهران واسه گرفتن مدرک شاتل
ولی اینا میخوان من قرار دادم رو با صبانت فسخ کنم و از اونا سرویس بگیرم
این تست رو الان گرفتم ساعت 3 صبانت شبانه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من که راضی نمیشم این پینگ و سرعت دانلود شبانه رو عوض کنم
سلام
چاره ای ندارم.
مخابرات که داره به ما حجم محدود میده.(قم). واسه شارژ کردن باید پاشم برم از اینور شهر به اونور شهر واسه پرداخت! پرداخت اینترنتی هم نداره.
مبین نت هم خبردار شدم می خواد منطقه ما رو هم "به زودی" پشتیبانی کنه. ولی قیمتاش بالاس.
حالا 6 ماهه که نمی خوام بخرم. یک 1 ماهه می خرم واسه تست.
تو این ماه اول حسابی بهت حال میدن ( احتمال قوی ) تا میتونی استفاده کن ، انتقام ما رو هم بگیر![]()
به نظر شما چرا من شبی 5.5 گیگ دانلود می کنم و محدود نمیشم اما پسر عمم با سرعت 512 ! فورا محدود شد؟ کسی اینجا هست که به نام یک سازمان ثبت نام کرده باشه؟؟؟؟ منکه می گم اینا فقط به جون شماها افتادن به بقیه مشترکین کاری ندارن من اصلا تا به حال محدود نشدم یک هارد 300 گیگ رو کامل پر کردم
شمام انگار ناراحتیو محدود نمیشی
شاتل هم سرویس نامحدود ارائه کرده آیا کسی گرفته یا خبری داره ؟
توی لیست تعرفه ها هست
توی این صفحه هم هستتوی پنل کاربری در قسمت تغییر سرویس هم اضافه شدهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 81 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 81 مهمان)