تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3383 از 4105 اولاول ... 238328833283333333733379338033813382338333843385338633873393343334833883 ... آخرآخر
نمايش نتايج 33,821 به 33,830 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

دوستان من الان قصد ارسال دفترچه دارم و می خوام حتما بیفتم پدافند. (اینجا پارتی دارم می تونه منتقلم کنه پیش خودش)
    ایا راهی هست متوجه شد پدافند کی نیرو میگیره؟ و در کل چکار باید کنم تا حتما بیفتم پدافند؟

کاربر فعال آنتی‎ویروس و نرم‎افزارهای امنیتی Hidden-Hunter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام دوستان

بنده فردا کمسیون پزشکی دارم و حدش میزنم دو پزشک بیماری من رو دو قطبی نوع دوم یا همون اختلال خلقی نوع دو زده باشن.

این بند مال بیماری من هست : ج)انواع اختلال خلقی افسردگی خفیف (دیس تایمی و سایکلوتایمی)،اختلال خلقی نوع دوم (هیپومانیا)درصورتیکه با دارو تحت کنترل بوده و یاتهدید کننده خود و اطرافیان نباشد معاف ازرزم

فردا چطوری ثابت بکنم که من هنوز با دارو و تحت کنترل بودن دکتر بیماریم بهبود پیدا نکرده؟ دارو و مدارک پزشکی بیمارستان و دکتر معاجم هم باید ببرم؟

پروفشنال jamal9's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    گنبد کاووس

پيش فرض

بله خودمم متوجه شدن معافیت پزشکی هستش! کلن تو قانون جدید یه سری سخت گیری های شدید اعمال میشه کسایی هم بودن کارتشون اومده بعد از چند ماه از بازرسی فراخوانده شدن باسه بررسی مجدد و ابطال شده کارتشون . اگه شمارشونو دارید تماس بگیرید وگر نه بهترین راه مراجعه حضوریه

Sent from my HTC D816h using Tapatalk
    من منظورم این بود که منو دوباره به کمیسیون فرا میخونن یا نه؟ چون یکی از بچه ها گفت که رفته مرکز استان و اونجا هم کمیسیون نظر داده! البته برای اون شکستگی بود که چون شدید بود معاف شد! برای من معاف صد درصد هست ،سوالم اینه که بنظرتون کمیسیون تشکیل میدن باز یا نه؟
    امیدوارم که تشکیل نشه چون از کلاس و دانشگاه موندم توی این دوماهی که دنبال معافیت هستم،مخصوصا سه شنبه هارو که کمیسیون تشکیل میشه!

پروفشنال استاد شیفو's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2015

پيش فرض

سلام

دوستان وقتی مرخصی میای باید با وسایل که ازشت پایان دوره میگیرن چی کار کنی ؟ داخل کمد بزاری ؟ یا با خود بیاری ؟

کلا وسایل خودت چی باید با خودت بیاری یا میتونی همونجا بزاریشون ؟

آخر فروم باز ahwazp30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

کامل بپوش خودت سرما نخوری. ولی منظور اوورکته
    اره میدونم .بحث مریض شدن نیست .فقط میخام بدونم پوشیدن کدوما اجباریه ؟ یعنی منظور از لباس کامل زمستانی فقط اورکته ؟

مشاور خدمت سربازی mani6606's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

سلام .دوستان من توی نیروی زمینی ارتش هستم .گفتن از پنجشنبه لباس زمستانه کامل بپوشید وگرنه دژبان اجازه نمیده بریم توی پادگان. کسی میدونه لباس کامل زمستانی چیه ؟ یعنی اورکت اجباریه ؟ باید با دستکش و کلاه پشمی وارد پادگان شیم ؟ اگه کسی میتونه راهنمایی کنه . ممنون
    بايد اوركت و بلوز رو به تن داشته باشيد ،دستكش و كلاه اجبارى نيست اما اگر بخواهيد دستكش و كلاه استفاده كنيد بايد ختما از لباس فرم استفاده شود به طور كلى دستور پرشيدن و لغو لباس زمستان يعنى اوركت با دستور مستقيم امير است بيشتر پادگان هاى ارتش تا برج ٢ افراد اوركت به تن دارند
    دوستان من الان قصد ارسال دفترچه دارم و می خوام حتما بیفتم پدافند. (اینجا پارتی دارم می تونه منتقلم کنه پیش خودش)
    ایا راهی هست متوجه شد پدافند کی نیرو میگیره؟ و در کل چکار باید کنم تا حتما بیفتم پدافند؟
    براى افتادن در پدافند بايد پارتى شما در نظام وظيفه نفوذ داشته باشد
    سلام دوستان

بنده فردا کمسیون پزشکی دارم و حدش میزنم دو پزشک بیماری من رو دو قطبی نوع دوم یا همون اختلال خلقی نوع دو زده باشن.

این بند مال بیماری من هست : ج)انواع اختلال خلقی افسردگی خفیف (دیس تایمی و سایکلوتایمی)،اختلال خلقی نوع دوم (هیپومانیا)درصورتیکه با دارو تحت کنترل بوده و یاتهدید کننده خود و اطرافیان نباشد معاف ازرزم

فردا چطوری ثابت بکنم که من هنوز با دارو و تحت کنترل بودن دکتر بیماریم بهبود پیدا نکرده؟ دارو و مدارک پزشکی بیمارستان و دکتر معاجم هم باید ببرم؟
    همه مدارك رو به همراه داشته باشيد اما بدانيد كه پزشكان كميسيون با تحربه تر هستند و از علائم متوجه ميزان شدت بيمارى رو تشخيص مى دهند ، از طرفى فراموش نكنيد كه معافيت كامل بيمارى هاى اعصاب و روان محدوديت هاى زيادى در اينده براى فرد دارد
    سلام

دوستان وقتی مرخصی میای باید با وسایل که ازشت پایان دوره میگیرن چی کار کنی ؟ داخل کمد بزاری ؟ یا با خود بیاری ؟

کلا وسایل خودت چی باید با خودت بیاری یا میتونی همونجا بزاریشون ؟
    لوازم و وسايلى كه امانت گرفتيد را در كمد قرار دهيد

Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk

7. 2 کاربر از mani6606 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال لنگرود1371's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012
    محل سكونت
    لنگرود

پيش فرض

برو بچ من اول دی اعزامم میتونم تو این چند روز باقی مونده معاف از رزممو بگیرم یا طول میکشه؟
    دیسک کمر دارم ارتش نیرو دریایی افتادم رژه نمیتونم برم اصلا

تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

برو بچ من اول دی اعزامم میتونم تو این چند روز باقی مونده معاف از رزممو بگیرم یا طول میکشه؟
    دیسک کمر دارم ارتش نیرو دریایی افتادم رژه نمیتونم برم اصلا
    ممكنه تاريخ اعزام شما عوض شود بهتر است در اموزشى اقدام كنيد

10. این کاربر از mani6606 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال لنگرود1371's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012
    محل سكونت
    لنگرود

پيش فرض

ممكنه تاريخ اعزام شما عوض شود بهتر است در اموزشى اقدام كنيد

تو اموزشی مرخصی میدن که برم دکتر معاینه کنه یا mri بدم؟فکر نکنم ولم کنن

تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

تو اموزشی مرخصی میدن که برم دکتر معاینه کنه یا mri بدم؟فکر نکنم ولم کنن
    در همان بيمارستان ارتش از شما mri مى گيرند

13. این کاربر از mani6606 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 10 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 10 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •