دوستان من الان قصد ارسال دفترچه دارم و می خوام حتما بیفتم پدافند. (اینجا پارتی دارم می تونه منتقلم کنه پیش خودش)
ایا راهی هست متوجه شد پدافند کی نیرو میگیره؟ و در کل چکار باید کنم تا حتما بیفتم پدافند؟
دوستان من الان قصد ارسال دفترچه دارم و می خوام حتما بیفتم پدافند. (اینجا پارتی دارم می تونه منتقلم کنه پیش خودش)
ایا راهی هست متوجه شد پدافند کی نیرو میگیره؟ و در کل چکار باید کنم تا حتما بیفتم پدافند؟
سلام دوستان
بنده فردا کمسیون پزشکی دارم و حدش میزنم دو پزشک بیماری من رو دو قطبی نوع دوم یا همون اختلال خلقی نوع دو زده باشن.
این بند مال بیماری من هست : ج)انواع اختلال خلقی افسردگی خفیف (دیس تایمی و سایکلوتایمی)،اختلال خلقی نوع دوم (هیپومانیا)درصورتیکه با دارو تحت کنترل بوده و یاتهدید کننده خود و اطرافیان نباشد معاف ازرزم
فردا چطوری ثابت بکنم که من هنوز با دارو و تحت کنترل بودن دکتر بیماریم بهبود پیدا نکرده؟ دارو و مدارک پزشکی بیمارستان و دکتر معاجم هم باید ببرم؟
من منظورم این بود که منو دوباره به کمیسیون فرا میخونن یا نه؟ چون یکی از بچه ها گفت که رفته مرکز استان و اونجا هم کمیسیون نظر داده! البته برای اون شکستگی بود که چون شدید بود معاف شد! برای من معاف صد درصد هست ،سوالم اینه که بنظرتون کمیسیون تشکیل میدن باز یا نه؟
امیدوارم که تشکیل نشه چون از کلاس و دانشگاه موندم توی این دوماهی که دنبال معافیت هستم،مخصوصا سه شنبه هارو که کمیسیون تشکیل میشه!
سلام
دوستان وقتی مرخصی میای باید با وسایل که ازشت پایان دوره میگیرن چی کار کنی ؟ داخل کمد بزاری ؟ یا با خود بیاری ؟
کلا وسایل خودت چی باید با خودت بیاری یا میتونی همونجا بزاریشون ؟
اره میدونم .بحث مریض شدن نیست .فقط میخام بدونم پوشیدن کدوما اجباریه ؟ یعنی منظور از لباس کامل زمستانی فقط اورکته ؟
بايد اوركت و بلوز رو به تن داشته باشيد ،دستكش و كلاه اجبارى نيست اما اگر بخواهيد دستكش و كلاه استفاده كنيد بايد ختما از لباس فرم استفاده شود به طور كلى دستور پرشيدن و لغو لباس زمستان يعنى اوركت با دستور مستقيم امير است بيشتر پادگان هاى ارتش تا برج ٢ افراد اوركت به تن دارند
براى افتادن در پدافند بايد پارتى شما در نظام وظيفه نفوذ داشته باشد
همه مدارك رو به همراه داشته باشيد اما بدانيد كه پزشكان كميسيون با تحربه تر هستند و از علائم متوجه ميزان شدت بيمارى رو تشخيص مى دهند ، از طرفى فراموش نكنيد كه معافيت كامل بيمارى هاى اعصاب و روان محدوديت هاى زيادى در اينده براى فرد دارد
لوازم و وسايلى كه امانت گرفتيد را در كمد قرار دهيد
Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk
برو بچ من اول دی اعزامم میتونم تو این چند روز باقی مونده معاف از رزممو بگیرم یا طول میکشه؟
دیسک کمر دارم ارتش نیرو دریایی افتادم رژه نمیتونم برم اصلا![]()
ممكنه تاريخ اعزام شما عوض شود بهتر است در اموزشى اقدام كنيد
تو اموزشی مرخصی میدن که برم دکتر معاینه کنه یا mri بدم؟فکر نکنم ولم کنن
در همان بيمارستان ارتش از شما mri مى گيرند
هم اکنون 10 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 10 مهمان)