تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 3383 از 3745 اولاول ... 23832883328333333373337933803381338233833384338533863387339334333483 ... آخرآخر
نمايش نتايج 33,821 به 33,830 از 37450

نام تاپيک: ADSL Asiatech / شركت آسياتك

کاربر فعال اینترنت آسیاتک android500's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

یعنی کسی تا الان پینگ بین 100 تا 120 نگرفته از آسیاتک(نه از طریق سایت speedtest ،با استفاده از cmd و آیپی 4.2.2.4 یا 8.8.8.8)؟اگه اینطور باشه که باید پارس بمونم بخاطر پینگش ایرانسل رو خودم هم دارم زیاد نوسان داره بین 160 تا 250 هست.
    چرا من گرفتم ولی خیلی خیلی کم اتفاق میفته تو ساعات خلوت و ... معمولا بالای 150 هست حتی بالای 200 هم میره
    اینا همش یه سری اعداد و ارقام هستن و طبق اونچیزی که من دارم تجربه میکنم هم نت آسیاتک داریم هم پارس و هم ایرانسل و همراه اول اون حس کیفیتی که با بقیه اپراتورا احساس میکنم هیچ وقت تو آسیاتک نمیبینم کلا اعصاب باست بزاری نتش خیلی بی کیفیته مهمترین ضعفش هم سرعت تک کانکشنه که اکثر اوقات مخصوصا شبا افت میکنه زیر 50 کیلوبایت و یدونه ویدیو 2 مگابایتی باید کلی وقت بزاری باطری گوشیتم بپوکونی اعصابتم خورد شه ولی همون ویدیو با پارس و ایرانسل خیلی خیلی روانتر و تو کمتر از 5-6 ثانیه حاضره امتحان کردم که میگم. لود شدن سایتا اصل حس خوبی به آدم نمیده و قطعی و ... هم که به کنار تو همین خونه رو خط دیگه پارس داریم از زمانی که ازش سرویس گرفتیم یکبار نشد که قطع بشه ولی این آسیاتک هر روز چند بار قطعی داره. سرویسهایی مثل صبحانه و عصرانه نبود من عمرا میومدم سمتش.
    Last edited by android500; 26-07-2017 at 14:03.

2. این کاربر از android500 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

چرا من گرفتم ولی خیلی خیلی کم اتفاق میفته تو ساعات خلوت و ... معمولا بالای 150 هست حتی بالای 200 هم میره
    اینا همش یه سری اعداد و ارقام هستن و طبق اونچیزی که من دارم تجربه میکنم هم نت آسیاتک داریم هم پارس و هم ایرانسل و همراه اول اون حس کیفیتی که با بقیه اپراتورا احساس میکنم هیچ وقت تو آسیاتک نمیبینم کلا اعصاب باست بزاری نتش خیلی بی کیفیته مهمترین ضعفش هم سرعت تک کانکشنه که اکثر اوقات مخصوصا شبا افت میکنه زیر 50 کیلوبایت و یدونه ویدیو 2 مگابایتی باید کلی وقت بزاری باطری گوشیتم بپوکونی اعصابتم خورد شه ولی همون ویدیو با پارس و ایرانسل خیلی خیلی روانتر و تو کمتر از 5-6 ثانیه حاضره امتحان کردم که میگم. لود شدن سایتا اصل حس خوبی به آدم نمیده و قطعی و ... هم که به کنار تو همین خونه رو خط دیگه پارس داریم از زمانی که ازش سرویس گرفتیم یکبار نشد که قطع بشه ولی این آسیاتک هر روز چند بار قطعی داره. سرویسهایی مثل صبحانه و عصرانه نبود من عمرا میومدم سمتش.
    والا پارس هم یه دو سه ماهی هست اینطور شده قطع و وصل زیاد و پینگ بالا رو خیلی از آیپی ها 4-5 ماه پیش کلا اینترنت بهشت بود برا من!پینگ بین 100 تا 110،سرعت 16مگابیت و 1 مگابیت آپلود.قطع و وصل به هیچ عنوان!نمیدونم چیشده بود متحول شده بودن، این همه مدت پارس آنلاین بودم همچین اینترنتی نداشتم. ولی بازم به فنا رفت .باز باید امید داشته باشم دوباره متحول شن یه دوماهی حال کنیم.
    به هر حال ممنون از جوابگوییتون.

4. این کاربر از حسن110 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

بعد قضیه این سرویسای صبحانه و عصرانه چیه؟ اگه میشه یه توضیح مختصر یا یه لینک بدید.تو سایت آسیاتک که چیزی ندیدم.

کاربر فعال اینترنت آسیاتک android500's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

بعد قضیه این سرویسای صبحانه و عصرانه چیه؟ اگه میشه یه توضیح مختصر یا یه لینک بدید.تو سایت آسیاتک که چیزی ندیدم.
    سرویسهایی بودن که کلا فراموش نمیشن و همین سرویسا باعث شده این همه کاربر جذب اسیاتک بشه وگرنه کیفیتش که افتضاحه سرویس صبحانه 25 تومن یکساله با 12 گیگ و 6-10 صبح 1395 گیگ هدیه و سرویس عصرانه که الآن من دارم 18 ماهه 100 گیگ 100 تومن و 4-8 بعد از ظهر 265 گیگ هدیه که برای خیلیا نمونش برای خودم این حجم حساب نمیشه و کلا مثل اینکه رایگانه.
    الآن سرویس به صرفه ای نداره فقط حجم داره 80 گیگ 80 تومن مگر اینکه مشترک جدید باشین و از dsl box استفاده کنین.

7. این کاربر از android500 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه rahman0158's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

سلام دوستان . دی اس ال باکس اسیاتک مد نظرمه ولی تو عنوانش گفته تا ۱۰ مگ امکان داره خط رو بیشتر ببندن مثلا ۱۶ مگ یا رو همون ۱۰ مگ میبندن و اجباریه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان فکر کنم، این تغییر 2 تا 8 رایگان با 2 تا 8 با بسته ویژه در حد اسم نباشه
    چون وقتی تو سایت آسیاتک برین، قسمت تعرفه ها و سرویس حجمی، پایینش چنین چیزی نوشته:

سرویس حجمی چیست؟
    سرویس هایی که دارای حجم مشخص در سرعت و مدت زمان معین باشند سرویس حجمی نامیده میشوند. چنانچه مشترک بر روی سرویس های حجمی قرار داشته باشد سرعت سرویس ایشان بسته به کشش خط تلفن ممکن است کمتر از سرعت اسمی سرویس باشد.
    سرویس هایی که دارای بسته ویژه می باشند، از حداقل ۵ گیگ ترافیک بین الملل و ۱۰ گیگ ترافیک داخلی در هر ماه با توجه به مدت زمان سرویس برخوردار خواهند شد.

یه چیز به درد بخور داشت این آسیاتک، فک کنم اونم حذفش کردن!!!!
    اگر کسی مطمئن شد از اینکه تغییری توو حجم نامحدود شبانه حاصل نشده، خبر بده لطفا
    Last edited by pedram1991; 26-07-2017 at 16:19.

آخر فروم باز Vahid67's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    پاي كامپيوتر

پيش فرض

دوستان من مصرف میانگینم روزانه حدود 1200 مگابایت هستش ... طرح با قیمت مناسب داره برای این حجم داره آسیاتک ؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2015
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

دوستان فکر کنم، این تغییر 2 تا 8 رایگان با 2 تا 8 با بسته ویژه در حد اسم نباشه
    چون وقتی تو سایت آسیاتک برین، قسمت تعرفه ها و سرویس حجمی، پایینش چنین چیزی نوشته:

سرویس حجمی چیست؟
    سرویس هایی که دارای حجم مشخص در سرعت و مدت زمان معین باشند سرویس حجمی نامیده میشوند. چنانچه مشترک بر روی سرویس های حجمی قرار داشته باشد سرعت سرویس ایشان بسته به کشش خط تلفن ممکن است کمتر از سرعت اسمی سرویس باشد.
    سرویس هایی که دارای بسته ویژه می باشند، از حداقل ۵ گیگ ترافیک بین الملل و ۱۰ گیگ ترافیک داخلی در هر ماه با توجه به مدت زمان سرویس برخوردار خواهند شد.

یه چیز به درد بخور داشت این آسیاتک، فک کنم اونم حذفش کردن!!!!
    اگر کسی مطمئن شد از اینکه تغییری توو حجم نامحدود شبانه حاصل نشده، خبر بده لطفا
    اخه میدونی مشکل اینجاست که قیمت همونه و همچنین شما فرض کن این ۱۰ گیگ داخلی و ۵ گیگ بین الملل تموم بشه.چه اتفاقی میفته؟از حجم روزانت کم میشه؟به نظرم قبلا هم همینطور بوده.شما مثلا میومدی یه ۱۰۰ گیگ دانلود میکردی بعد سرعت دانلودت مثلا میومد رو ۶۰ کیلوبیت.از نظر من از نظر اسمی فرق کرده.

12. این کاربر از omidhichkas بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز IVAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

دوستان من مصرف میانگینم روزانه حدود 1200 مگابایت هستش ... طرح با قیمت مناسب داره برای این حجم داره آسیاتک ؟

روزا سرعتا معمولا بازه فقط تایم رایگانه که محدود میشه. الان 80 گیگ میده 88 تومن و بدون تاریخ مصرفه ( البته تا پابان سرویس فعلیه که میتونی چند ماهه تمدید کنی و از این بسته ها بگیری)

14. این کاربر از IVAN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض

روزا سرعتا معمولا بازه فقط تایم رایگانه که محدود میشه. الان 80 گیگ میده 88 تومن و بدون تاریخ مصرفه ( البته تا پابان سرویس فعلیه که میتونی چند ماهه تمدید کنی و از این بسته ها بگیری)
    این ۸۰ گیگ ۸۸ هزار تومن از کدوم بخش قابل خریده ؟

Sent from my SM-A710F using Tapatalk

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •