تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3382 از 4105 اولاول ... 238228823282333233723378337933803381338233833384338533863392343234823882 ... آخرآخر
نمايش نتايج 33,811 به 33,820 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

آخر فروم باز EhsanCPU's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    IRN-ISF

پيش فرض

سلام
    یه سئوالی داشتم... ارزش و اعتبار مدرک تحصیلی توی ارتش بیشتره یا سپاه؟ الان من با مدرک فوق لیسانس، پذیرش سپاه بگیرم بهتره یا همون ارتش بیفتم؟ کدومشون برای فوق لیسانس ارزش بیشتری قائل میشن؟ ( از نظر برخورد و احترام و تقسیم وظایف و اینا... )
    سلام اگه براتون راحتی در خدمت اولویت داره اولویت با سپاه هست ...

آخر فروم باز EhsanCPU's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    IRN-ISF

پيش فرض

درجه فوق لیسانس توی ارتش چیه؟افسری میدن؟
    بله... قبلا مثل دکترا ستوانیکمی میدادن
    ولی ظاهرا در حال حاضر ستواندومی میدن **
    Last edited by EhsanCPU; 06-12-2015 at 00:24.

داره خودمونی میشه asroma08's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

بله منظورم بیشتر همون راحتی بود. اخه شایعه زیاده. شنیدم سپاه خیلی کم فوق لیسانس میگیره و از طرفی خیلی فرقی بین فوق لیسانس و مثلا دیپلم نمیذاره! برعکس ارتش احترام فوق لیسانس نگه میداره و بیشتر اهمیت میده!

داره خودمونی میشه 9306915's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

بله منظورم بیشتر همون راحتی بود. اخه شایعه زیاده. شنیدم سپاه خیلی کم فوق لیسانس میگیره و از طرفی خیلی فرقی بین فوق لیسانس و مثلا دیپلم نمیذاره! برعکس ارتش احترام فوق لیسانس نگه میداره و بیشتر اهمیت میده!
    فعلا که هرجحایی میری سپاه. برا پذیرش از شانس ما دیپلم وزیر دیپلم میخاد انگاری قتل کردیم. درس خواندیم در واقع. کلا احترام نمیزارن بهت چه. سیکل باشی چه دکتر

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

با سلام دوستان هر کس هر اطلاعاتی راجع به این مرکز داره لطفا بگه . مرکز آموزش 04 امام رضا (ع) بیرجند

اگه نباشه جاش خالی می مونه DJ_EBI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

اها ممنون
    نه از بابت اینکه معاف هستم نگرانی ندارم چون معافیت پزشکی هستش و معاف دائم!
    بعد لازمه که خودمم برم یا نه میتونم ازهمون نظام وظیفه خبر بگیرم فقط؟ گفت دوشنبه خبر بگیر ....
    بله خودمم متوجه شدن معافیت پزشکی هستش! کلن تو قانون جدید یه سری سخت گیری های شدید اعمال میشه کسایی هم بودن کارتشون اومده بعد از چند ماه از بازرسی فراخوانده شدن باسه بررسی مجدد و ابطال شده کارتشون . اگه شمارشونو دارید تماس بگیرید وگر نه بهترین راه مراجعه حضوریه

Sent from my HTC D816h using Tapatalk

مشاور خدمت سربازی mani6606's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

دقیق...به حرکی میگم میگن عشق و حال و پوله اما همش برام جنگ روانی و اعصاب خورد کنی شده..هر20روز یه روز خونه می ایم..حالا نمیدونم به بهانه واریکسل میشه جابه جایی صورت داد یا خیر.
    براى اين كار ابتدا شما نياز داريد پزشك بيمارستان ناجا شما را از ايستادن طولانى معاف كند سپس مى توانيد با ان دستور پزشك وارد كارهاى دفترى بشويد يا انتقالى بگيريد
    درجه فوق لیسانس توی ارتش چیه؟افسری میدن؟
    ستوان دوم
    ستوان يكم به پزشك وظيفه مى دهند

سلام.
    من می تونم همون روز اول که رفتم اموزشی برای معاف ازخدمات رزمي ام اقدام کنم؟؟
    2- اصلا "معاف ازخدمات رزمي" بدرد می خوره؟
    3_ من این 3 شنبه می خوام دفترچه رو پست کنم!! حالا پست کنم بعدا تو اموزشی برای معافی(معاف ازخدمات رزمي می شم) اقدام کنم یا اینکه به جای پست کردن دفترچه برم واسه معافی ام (معاف ازخدمات رزمي می شم) اقدام کنم؟؟
    شرمنده سوالاتم تکراری هستش ولی یک دنیا سپاسگذار می شم اگر دوستان پاسخ بدین و من رو راهنمایی کنید.
    با ارزوی موفقیت همتون.
    فرقى نداره بعد از ارسال دفترچه يا در اموزشى اقدام كنيد ، معاف از رزم در حال حاضر هيچ امتيازى ندارد و بيشتر براى زمان جنگ است .برخى از فرمانده ها سربازانى رو كه معاف از رزم دارند را بيشتر تحت فشار ميزارند
    سلام
    یه سئوالی داشتم... ارزش و اعتبار مدرک تحصیلی توی ارتش بیشتره یا سپاه؟ الان من با مدرک فوق لیسانس، پذیرش سپاه بگیرم بهتره یا همون ارتش بیفتم؟ کدومشون برای فوق لیسانس ارزش بیشتری قائل میشن؟ ( از نظر برخورد و احترام و تقسیم وظایف و اینا... )
    در خدمت دنبال احترام و عزت نگرديد چه در سپاه و چه در ارتش ، نظامى خودش را از همه بالاتر مى داند و فكر مى كند حرفش حجت است و بايد همه بدون چرا ان را اجرا كنند . در ارتش رفتار نظاميان با بچه هاى تحصيل كرده فرق مى كند اما به اين معنى نيست كه راحت باشيد ، سطخ توقع از شما بالاتر است ، البته ارتش مكان خدمت زياد دارد و هر جا سطح خدمت متفاوت است
    اگر خدمت راحت مى خواهيد از همين الان دنبال امريه باشيد
    با سلام دوستان هر کس هر اطلاعاتی راجع به این مرکز داره لطفا بگه . مرکز آموزش 04 امام رضا (ع) بیرجند
    اين پادگان اموزشى خارج از شهر بيرجند و در منطقه اى به نام خوسف قراردارد ، پادگان نوساز است و امكانات ان خوب است.

Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk

8. 5 کاربر از mani6606 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mehrabooni's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

با فوق دیپلم میشه امریه شد
    مخصوصا برای رشته هایی مثل تربیت دبیر تربیت بدنی

Sent from my iPhone using Tapatalk

آخر فروم باز ahwazp30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

سلام .دوستان من توی نیروی زمینی ارتش هستم .گفتن از پنجشنبه لباس زمستانه کامل بپوشید وگرنه دژبان اجازه نمیده بریم توی پادگان. کسی میدونه لباس کامل زمستانی چیه ؟ یعنی اورکت اجباریه ؟ باید با دستکش و کلاه پشمی وارد پادگان شیم ؟ اگه کسی میتونه راهنمایی کنه . ممنون
    Last edited by ahwazp30; 05-12-2015 at 15:42.

داره خودمونی میشه 9306915's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام .دوستان من توی نیروی زمینی ارتش هستم .گفتن از پنجشنبه لباس زمستانه کامل بپوشید وگرنه دژبان اجازه نمیده بریم توی پادگان. کسی میدونه لباس کامل زمستانی چیه ؟ یعنی اورکت اجباریه ؟ باید با دستکش و کلاه پشمی وارد پادگان شیم ؟ اگه کسی میتونه راهنمایی کنه . ممنون
    کامل بپوش خودت سرما نخوری. ولی منظور اوورکته

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •