نه اون نیس اونو به من ندادن
نه اون نیس اونو به من ندادن
یا صبر کن پست محل اعزامتو برات بیاره و اگه میخوای زودتر بدونی کجا افتادی ، میتونی بری پلیس +10 و بپرسی که کجا افتادی . بهشون هم بگو که کد سخا رو بهت ندادن .
من دفترچه فرستادم و یه آشنا هم توی سپاه پیدا کردم که جذبم کنه حالا اون بهم گفت برگتو برام بیار
منظورش از برگه چیه؟
دمت گرم پیدا کردم کدو
خوردم
آموزشگاه نیروی دریایی شهید نامجو
کلاسم تعطیله؟![]()
سلام دوستان عزیز
آموزشی افتادم آموزشگاه شهيد گنجوي نزاجا (05) یا همون 05 کرمان
الان یکی از دوستان بهم گفتش یکی از آشنایانش میتونه کدمو عوض کنه
امکانش هست از 05 ارتش بندازم 01 تهران؟این کار تا این دو س هفته مونده ب اعزام شدنیه؟
مدرکم:فوق لیسانس مهندسی برق مخابرات
Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk
سلام رفقا..به لطف خدمت و پلیس راه واریکسل گرفتم و عمل کردم...یه سوال داشتم به این بهانه میشه رفت ستاد ناجا و درخواست انتقالی گرفت؟ واقعا تو پلیس راه ادم پیر و نابود میشه![]()
حالا شما کارت درسته،ولی خیلی ها وقتی بگی توی پلیسراه هستی،فکر میکنند اونجا نشستی باج میگیری و داری بار چند ساله آینده ات را توی همین جاده ها میبندی و شبی کمتر 200-300 در نمیاری،ولی نمیدونن چه آشغالدونی هست البته متاسفانه مورد اینطوری هم هست
دقیق...به حرکی میگم میگن عشق و حال و پوله اما همش برام جنگ روانی و اعصاب خورد کنی شده..هر20روز یه روز خونه می ایم..حالا نمیدونم به بهانه واریکسل میشه جابه جایی صورت داد یا خیر.
سلام دوستان عزیز
آموزشی افتادم آموزشگاه شهيد گنجوي نزاجا (05) یا همون 05 کرمان
الان یکی از دوستان بهم گفتش یکی از آشنایانش میتونه کدمو عوض کنه
امکانش هست از 05 ارتش بندازم 01 تهران؟این کار تا این دو س هفته مونده ب اعزام شدنیه؟
مدرکم:فوق لیسانس مهندسی برق مخابرات
هم اکنون 13 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 13 مهمان)