تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 338 از 942 اولاول ... 238288328334335336337338339340341342348388438838 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,371 به 3,380 از 9419

نام تاپيک: »» کلیه بحث های مربوط به ایـــــرانـــــســـــل فـقـط در این تاپیک

اگه نباشه جاش خالی می مونه Dr.Dolfin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

سلام
    قیمت sms ایرانسل چقدره؟؟؟
    نه تو طرح تابستونی ، به صورت عادی
    تو سایتش زده 60 تومن!!! واقعا اینقدر گرونه؟؟؟
    به قول آقای علیرضا خارجی «ادمهای جدید شکایت های باد هوا
    دوباره از اول شروع شد»
    وقتی ام ام اس رایگانه چطور میشه که اس ام اس بشه 60 تومن؟!!!!!!!1

آخر فروم باز vahooli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Iran

13 راه اندازی آزمایشی شبکه ایرانسل در اهواز، آبادان، خرمشهر و دزفول

شبكه راديويي تلفن همراه ايرانسل در شهرهاي اهواز، آبادان، دزفول و بخشهايي از خرمشهر به صورت آزمايشي فعال شد.

مدير فروش سيم كارتهاي ايرانسل در اهواز روز پنجشنبه در گفت و گو با ايرنا هدف از اين اقدام را رفع نقايص شبكه اعلام كرد.

"يوسف نيسي" افزود: در زمان حاضر مناطق ضعيف و نقاط كور شبكه در حال شناسايي است و آنتنهاي تقويت تلفن همراه(‪ (bts‬نيز در حال نصب است.

شبكه راديويي تلفن دائمي ايرانسل بنا بود ‪۲۲‬بهمن ‪۸۵‬در شهر اهواز راه‌اندازي شود.

تاكنون حدود دو هزار سيم كارت تلفن همراه توسط ايرانسل در اهواز توزيع شده بدون آنكه مشتركان بتوانند خدمات مطلوب دريافت كنند و سه هزار متقاضي نيز منتظر دريافت سيم كارت خود هستند.

طبق برنامه‌ريزيهاي شركت ايرانسل، قرار است از ‪۱۱‬خرداد تا ‪۹‬مرداد امسال شهرهاي ماهشهر، مسجدسليمان، ايذه، انديمشك، بهبهان، خرمشهر، آبادان و دزفول زير پوشش اين شبكه قرار گيرند.

شهرهاي بندر امام خميني، ماهشهر، اميديه، سوسنگرد، شوش، رامهرمز و شوشتر نيز از تاريخ ‪۹‬مرداد تا ‪۹‬شهريور زير پوشش اين شبكه قرار خواهند گرفت.

تاكنون حدود پنج هزار نفر در اهواز براي دريافت سيم كارت تلفن همراه ايرانسل ثبت نام كرده‌اند.

آخر فروم باز mehdi_vsgh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    توی لباسام

پيش فرض

کي mms راه مي افته؟

عجله نکن

4-5 روز دیگه راه میافته

داره خودمونی میشه saeed.rg's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

اين طرح تشويقي واقعآ چيز مزخرفيه چون دوباره شبكه رو ريخته بهم از وقتي شروع شده هر كي بهم زنگ مي زنه يا بالعكس صدا دائم قطع و وصل ميشه sms ها هم دير ميرسه پريروز شب خوابيدم صبح بيدار شدم ديدم 1000 تومن از اعتبارم كم شده البته بعد از اينكه با هزار زحمت با 140 تماس گرفتم دوباره بعد از چند ساعت به حسابم برگردوندن ولي پول تلفني كه برا زنگ زدن به 140 خرج شد فكر كنم همون 1000 تومن شد! اما در مورد mms من فكر مي كنم به خاطر گيري كه رگولاتوري داده برا سانسور و كنترل ام ام اس ها احتمالآ دارن ديتا سنتر برا ذخيره ام ام اس ها درست ميكنن به نظر من ايرانسل به جاي اين همه تبليغات بهتره كيفيت خدمات وپوشش دهي شو بهتر كنه چون كيفيت بهترين تبليغه اونوقت ديگه كسي نميره آشغال مخابراتي رو با قيمت گزاف بخره. اين طولاني ترين پستي بود كه از اولين روز تاسيس اين تاپيك زدم اميدوارم سرتونو درد نياورده باشم

اگه نباشه جاش خالی می مونه soheil_6666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    شمال ایران

پيش فرض

اين طرح تشويقي واقعآ چيز مزخرفيه چون دوباره شبكه رو ريخته بهم از وقتي شروع شده هر كي بهم زنگ مي زنه يا بالعكس صدا دائم قطع و وصل ميشه sms ها هم دير ميرسه پريروز شب خوابيدم صبح بيدار شدم ديدم 1000 تومن از اعتبارم كم شده البته بعد از اينكه با هزار زحمت با 140 تماس گرفتم دوباره بعد از چند ساعت به حسابم برگردوندن ولي پول تلفني كه برا زنگ زدن به 140 خرج شد فكر كنم همون 1000 تومن شد! اما در مورد mms من فكر مي كنم به خاطر گيري كه رگولاتوري داده برا سانسور و كنترل ام ام اس ها احتمالآ دارن ديتا سنتر برا ذخيره ام ام اس ها درست ميكنن به نظر من ايرانسل به جاي اين همه تبليغات بهتره كيفيت خدمات وپوشش دهي شو بهتر كنه چون كيفيت بهترين تبليغه اونوقت ديگه كسي نميره آشغال مخابراتي رو با قيمت گزاف بخره. اين طولاني ترين پستي بود كه از اولين روز تاسيس اين تاپيك زدم اميدوارم سرتونو درد نياورده باشم
    سعید جان خودتو عصبانی نکن.وقتی به 140 می زنگی فقط به اندازه یک دقیقه مکالمه ازت کم میشه چه 30 ثانیه صحبت کنی چه 30 دقیقه.در ضمن اون مشکلی که می گی برای منم پیش آمد خودش بعد از 24 ساعت درست شد بی تماس.
    در ضمن در مورد کیفیت باهات کاملا موافقم.
    موفق و پاینده باشی.

پروفشنال TheMohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Tehran, Iran موبایل:Nokia E65

پيش فرض

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ویرایش شد....
    چی شده ؟
    انگار همه چیز امن شده ! تاپیک هم خلوت شده !

اگه نباشه جاش خالی می مونه Clickrast's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    اصفهان - نصف جهان

پيش فرض

آقا وحید جون دلم خبر از اصفهان بده اهواز به چه درد منو شما می خوره !!؟؟

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Iran

11

آقا وحید جون دلم خبر از اصفهان بده اهواز به چه درد منو شما می خوره !!؟؟
    به خیلی مخلصیم بابا تو کجایی !؟ چرا پس نیستی ! راستش آخه خبر از اصفهان نیست فعلا جز اینکه ملت خفن دارن اعتباری دولتی می خرن و ایرانسله که داره بد جوری بابت این دیر کردش ضرر می بینه !
    خبر از اهوازم میدم که بیشتر بسوزیم ! ولی طبق وعده ی جدید انشا الله تا یه 2 ماه دیگه یه همچین پستی برا اصفهان هم میدیم .

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Iran

11

چی شده ؟
    انگار همه چیز امن شده ! تاپیک هم خلوت شده !
    آره دیگه دعوا و تو سر مغز هم زدن فروکش کرده... یه زمان یادمه یه روز نبودی تو فروم یه 7-8 صفحه اضافه میشد اما الان به زور یکی اضافه میشه ....هی یادش به خیر هر دفعه یه خبری بود تو فروم یه مدت بحث کار کرد خطوط موبایل بالا گرفته بود یه مدت تو هر صفحه یه 10 تا عکس دکل بود !!!! یه مدت یکی میمد فحش می داد یه مدت Ecare ها بود که پر بود یه مدت دعوا و بد بیراه ... اگه این فروم تموم شه ما که بر و بچ فروم فراموش نمی کنیم ...

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    تو قلب نيروي برتر...

پيش فرض

دوستان من يه سيم كارت اعتباري خريدم ولي هنوز حسابم توي شبكه ايرانسل بسته نميشه هر چي هم با اپراتور تماس ميگيرم فاييده اي نداره كسي آدرس امور مشتركين ايرانسل رو تو كرج داره؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •