کسی نیست رراهنمایی کنه؟![]()
کسی نیست رراهنمایی کنه؟![]()
سلام
مودم ها با توجه به تجربه ای که کاربرا داشتن تقریبا همگی مثل هم هستن
مودم z6000 و dt350 که دیگه ایرانسل نمیفروشه
مودم B5142 هم کلا واسه طرح تعویض وایمکس به TD هست.
انتخاب شما الان بین GP-2101 و TK-2510 هست
مودم TK2510 جدیدا اضافه شده و من ندیدم تا الان کسی تست کرده باشه و بدونه چطور مودمی هست. مودم gp2101 هم مشکلی نداشته تاحالا
قابلیت VoWifi و VoLTE هم قابلیت تماس از طریق مودم بر روی بستر نسل 4 هست که فعلا توی ایران راه نیفتاده . یعنی میشه به مودم تلفن وصل کرد و باهاش تماس HD گرفت. که میگم فعلا خبری از این 2 سرویس نیست توی ایران.
قابلیت CA هم همون ادقام فرکانس ها برای نسل 4.5 هست که به سرعت اسمی 300 مگابیت برسه که تا الان هیچکدوم از مودم های TDLTE ارائه شده نسل 4.5 رو پشتیبانی نمیکنن و حداکثر سرعتشون 120 مگابیت هست.
جواب سوال سومتون هم اینه که چرا میشه تماس ویدیویی و صوتی با هر اپلیکیشنی برقرار کرد. اون VoWIFI و VoLTE کلا دوتا سیستم جدا هست که مستقیم با شماره سیمکارت روی نسل 4 تماس HD برقرار کرد.
سلام
لینکی برای توضیحات این مودم دارید ؟ مودم داخلی محسوب میشه این مدلی که شما فرمودید ؟
سرعت دانلودی که گفتید با برنامه IDM هست ؟ از سایتهای داخلی یا خارجی ؟
Last edited by contact_mehdi; 27-06-2017 at 20:10.
سلام
شما توی محدوده ی پوشش بیرونی هستید که مودم فضای باز خریدید یعنی ؟
این مودمی که شما دارید دقیقا چه مدلیه ؟ منظور از فضای باز اینه که باید روی پشت بوم نصبش کنم؟ چطوریاس ؟
Last edited by contact_mehdi; 27-06-2017 at 20:10.
سلام خاهش
نه تو سایتش که فقط نوشته برای td
بله داخلیه
بله هم با idm هم با psn
از خارج
سلام
الان پوشش کامل تر شده و پوشش داخلی شده ولی موقع خرید من هنوز پوشش خارجی بود و برای همین من مودم فضای باز گرفتم ZW101
اگر فضای باز بگیری بهتره که خارج از خونه نصب کنی. حتما پشت بوم لازم نیست. بالکن هم خوبه.
باید با کابل بلند به مودم/روتر وصلش کنی.
از تنظيمات واي فاي عكس بگيريد
ولي تنظيم خاصي نداره
تنظیمات مودم اینه :
Sent from my P024 using Tapatalk
با سلام ، من 2 روز پیش مودم وایمکسم که نزدیک دو سال بود غیر فعال بود بدون نیاز به پرداخت کردن برای فعال کردن با مودم های جدید 4g ثابت عوض کردم ...مثل اینکه طرح ایرانسل عوض شده اگه مودم وایمکس داشتین حالا چه فعال باشه یا نه رایگان میتونین عوض کنین .باید به سایت ایرانسل برین قسمت تعویض مودم وایمکس فقط شناسه وایمکس و شناسه مک رو میخواد خودش بررسی میکنه اگه تایید کرد میتونین عوض کنین ...
سلام این مودمهای فعلی 2101 گزینه خوبیه به نظر اما سوالم اینه سیم کارت معمولی یوسیم هم میخوره؟
جایی دیدم نوشته میخوره
کسی تست کرده ؟
کلا کدوم مدلهاش بجز سیم کارت مخصوصش یوسیم هم جواب میده ؟
وبین مودم 2510 و 6000 و 350 و 2101 کدوم آنتن دهی و کیفیت بهتری دارن ؟
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)