در آستانه ديدار آلمان و ايتاليا در مرحله نيمه نهايى، ايتاليايى ها تلاش گسترده اى به كار بستند تا اوضاع روبه راه روحى آلمان را به هم بريزند. پخش تصوير چند ثانيه اى از پايان بازى آلمان و آرژانتين بهانه مناسبى دست مطبوعات ايتاليا داده تا شايد يكى از بازيكنان اصلى آلمان با فشار آنها بر فيفا از بازى دور بماند.شبكه ايتاليايى اسكاى (sky) ايتاليا يكشنبه شب و روز دوشنبه چندين بار تصوير ۴ثانيه اى از پايان جنجال برانگيز بازى آلمان و آرژانتين را پخش كرد و روى صحنه اى زوم كرد كه در شلوغى درگيرى آرژانتينى ها با اوليور بيرهوف مشت تورستن فرينگز به سمت خوليو كروز پرتاب شد. فشار رسانه هاى ايتاليا به فيفا باعث شد كه تصاوير تلويزيونى مجدداً بررسى شود و در صورت حكم فيفا محروميت فرينگز از دل كميته انضباطى فيفا بيرون بيايد.ديروز فدراسيون فوتبال آلمان موضع گيرى شفافى درباره حركت ايتاليايى ها و مقصر دانستن فرينگز نداشت. اما مى شد از حرف هاى سخنگوى فدراسيون آقاى اولى فويگت نظر رسمى آلمانى ها را دريافت كرد: «تصوير تلويزيونى را ديدم. به نظر من به هيچ وجه تورستن فرينگز به صورت كروز مشت نزده.» آلمانى ها تا ساعت ۱۳ ديروز فرصت داشتند كه اظهار نظر رسمى شان را بيان كنند اما ايتاليايى ها از تمام لحظات يكشنبه شب و ديروز براى جوسازى استفاده كردند. ديروز روزنامه لارپوبليكا در مطلبى از فيفا خواسته بود كه مانع بازى فرينگز شود و از سوى ديگر بيلد روزنامه پرتيراژ آلمانى ها هم نوشته بود كه اصرار بيش از حد ايتاليايى ها براى محروم كردن فرينگز به اين دليل است كه آنها از آلمان، فرينگز و لمن مى ترسند.با اين حال فيفا نهايتاً تحقيقات را به جريان انداخت. آنها در پايان بازى آلمان و آرژانتين بررسى صحنه هاى درگيرى را متوقف كرده بودند اما مدير ارتباطات فيفا گفته است كه كميته انضباطى تصميم گرفته كه فرينگز را در قضيه درگيرى دخيل بداند. ماركوس زيكلر البته راى لوبوس ميشل داور آن بازى فراموش نشدنى را هم مهم مى داند. او مى گويد: «اگر لوبوس ميشل صحنه را دقيق ديده باشد بعيد است كه مجازاتى در كار باشد.در تصاوير شبكه اسكاى لحظه اى هست كه دست چپ فرينگز به سمت كروز پرتاب مى شود، اما فرينگز مى گويد: «من درست در بطن درگيرى قرار داشتم و حتى دو ضربه هم به بدن من اصابت كرد. اما من دست هايم را براى محافظت از خودم باز كرده بودم و اصلاً به قصد ضربه زدن كارى نكردم.»خوليو كروز هم به حمايت از فرينگز برخاسته و به گاتزتا دلواسپرت گفته است كه بازيكن آلمانى هرگز به او مشت نزده است. حال بايد ديد اين اظهارات كمكى به حل مسئله مى كند يا نه؟ آنچه مسلم است در مورد بيرهوف هيچ مجازاتى در كار نيست اما داستان بازى كردن فرينگز كمى پيچيده شده است.
منبع : روزنامه شرق