تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: سرویس دهی شاتل را چگونه ارزیابی میکنید!؟

راي دهنده
305. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ★★★★★

37 12.13%
  • ✩★★★★

37 12.13%
  • ✩✩★★★

55 18.03%
  • ✩✩✩★★

34 11.15%
  • ✩✩✩✩★

142 46.56%
صفحه 338 از 1547 اولاول ... 2382883283343353363373383393403413423483884388381338 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,371 به 3,380 از 15468

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

داره خودمونی میشه saeed_punisher2013's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

من عذر خواهی می کنم
    در جریان نبودم
    ولی یعنی چی؟؟؟چرا اینطوریه!!!!!!!!
    فدات بشم

جریان چی میخوای باشه جریان دزدیه کلاه برداری آشکاره

خلاصه بگم برات که آرت 5 دارم همونجور که گفتم،خطمو هم 3039 بسته بودن از دیروز بصورت پلکانی سرعتمو کم کردن اول شد 1530 امروز هم شد 1023!!! زنگ زدم دعوا و این حرفا و دروغگوییشون شروع شد ک زیاد دانلود کردی و این حرفا منم قبول نکردم و گوشی رو به روش قط کردم امروز هم باز زنگ زدم پشتیبانی گفت آقا حقیقتش پهنای باند کم آوردیم نمیتونیم مثل سابق زیاد ببندیم و مال همه رو سرعتشون رو یک سوم کردیم گفت قبلا هم لطف میکردیم بهتون که زیاد میبستیم تو جدول هم نگاه کنید از 384 تا 2536 نوشتیم یعتی ما بهتون 384 فروختیم بیشتر هم که میبندیم منت سرتون میزاریم!!!

اون همه پول دادم آخرش هم شد این واقعا خاک تو سرشون برای خودمون متاسفم واقعا هر ماه حدود 20 دلار پول نت میدم اینم سرعت نتم هست با 20 دلار تو خارج از کشو میشه 10 20 برابر این سرعت خرید!!!

2. 9 کاربر از saeed_punisher2013 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه bigbang0661's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

فدات بشم

جریان چی میخوای باشه جریان دزدیه کلاه برداری آشکاره

خلاصه بگم برات که آرت 5 دارم همونجور که گفتم،خطمو هم 3039 بسته بودن از دیروز بصورت پلکانی سرعتمو کم کردن اول شد 1530 امروز هم شد 1023!!! زنگ زدم دعوا و این حرفا و دروغگوییشون شروع شد ک زیاد دانلود کردی و این حرفا منم قبول نکردم و گوشی رو به روش قط کردم امروز هم باز زنگ زدم پشتیبانی گفت آقا حقیقتش پهنای باند کم آوردیم نمیتونیم مثل سابق زیاد ببندیم و مال همه رو سرعتشون رو یک سوم کردیم گفت قبلا هم لطف میکردیم بهتون که زیاد میبستیم تو جدول هم نگاه کنید از 384 تا 2536 نوشتیم یعتی ما بهتون 384 فروختیم بیشتر هم که میبندیم منت سرتون میزاریم!!!

اون همه پول دادم آخرش هم شد این واقعا خاک تو سرشون برای خودمون متاسفم واقعا هر ماه حدود 20 دلار پول نت میدم اینم سرعت نتم هست با 20 دلار تو خارج از کشو میشه 10 20 برابر این سرعت خرید!!!
    داداش من میخواستم این ماه برم آرت 5 بگیرم. با این تفاسیر پشیمون شدم. شاتل هم دیگه راه دزدیو پیدا کرده

4. این کاربر از bigbang0661 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mehrabooni's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

هربار که مودمو خاموش روشن میکنم (یک ایپی جدید میگیرم) وضعیت پینگ از این رو به اون رو میشه
    یه بار پینگم از 8.8.8.8 ماکسیمم ۹۰ بود

Sent from my iPhone using Tapatalk

پروفشنال campuzlit's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

هربار که مودمو خاموش روشن میکنم (یک ایپی جدید میگیرم) وضعیت پینگ از این رو به اون رو میشه
    یه بار پینگم از 8.8.8.8 ماکسیمم ۹۰ بود

Sent from my iPhone using Tapatalk
    خب این طبیعیه. رنج IP عوض میشه و در نتیجه ممکنه پنگ هم خیلی تغییر کنه. بهتره وقتی پینگ خوبه رنج IP رو ببینی . و از همون رنج همیشه استفاده کنی. شاتل 3 تا رنج IP داره البته اینجایی تو شهر ما. بقیه جاها شاید فرق کنه.

7. این کاربر از campuzlit بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2014
    محل سكونت
    اصفهان - شاهین شهر

پيش فرض

دوستان این همه ناله فایده نداره همه ی شرکت های اینترنت دهی تو ایران همیجورین
    تا وقتی که ما ملت ایران از اینترنت اینا بخریم وضع هیچ تغییری نمیکنه
    مملکت همش شده دزدی اون از اون پیامای ایرانسل و همراه اول
    اون از اون مسابقات ماهواره ای که معلومه دستشون با یک سری افراد پشت پرده تو یه کاسست ( خط های خارجی گذاشتن زنگ می زنی بر نمیدارن فقط دقیقه ای 1000 تومان از شما کم میشه و قبض براتون میوفته ) { Royal Time TV + ... }
    این از اون طهرح های بی نهایتشون که سرعتت به جایی میرسه که اون موقع بی نهایت برات معنا پیدا میکنه ( آره بینهایت عصبانی شدن )
    اون از وضع قیمت گذاری ها و ...
    وارد بقیه ی جنبه ها نمیشیم ...
    خدیا تا کی قراره این ملت ایران توسط یک سری افراد سود جو مورد سو استفاده قرار بگیرن ؟!
    به قول معلم تاریخمون ملت ایران همیشه اینحوری بودن اگه میرزای شیرازی فتوای شکستن قلیون ها رو نمیداد میدونین ملت چقدر ظرر میکرد ؟!
    الان سیگارو باید پاکتی 20 هزار تومن میخریدن ...
    بیاییم و نخریم تنها راه بهتر شدن اوضاع همینه بیاییم و قلیان ها رو بشکنیم ...

خواهش میکنم اونایی که تواناییشو دارن هر جور میتونن نخریدن اینترنت و ... تبلیغ کنن
    کمپین بزنین و ... بالاخره باید یه کاری بکنیم ! دست رو دست گذاشتن و لعنت کردن هیچ قایده ای نداره ... !

این پیغامو هر جا که میتونین پخش کنین ... نزارین ازتون سو استفاده بشه ... !

-------------------------------------------------------------------------------------------------------+
    میدونین فرق کشور های جهان سوم و ما با کشوار های پیشرفته چیه ؟
    عکس العمل ما با خریدن اینترنت گیگی 3700 و .... : ما میگیم لعنت بر پدرو مادرتون و باز میریم از خدماتشون استفاده میکنیم حتی بیشتر پول میدیم که خدماتو بهتر کنیم ولی روز به روز شرایت بد تر میشه .....
    عکس العمل اون با خریدن اینتنت گیگی 200 تومن ( مثلا ) و چند تومن گرون شدنش : اونا میگن شرکتش داره گرون میفروشه یا داره ضعیف میشه در نتیجه ازش نمیخرن و تحریمش میکنن تا بهتر بشه و بهترم میشه ...
    اگه یکمی تغییر کنیم میتونیم همه چیو تغییر بدیم و خیلی راحت تر زندگی کنیم ...
    Last edited by asgharpalang; 28-01-2016 at 14:08.

9. 4 کاربر از asgharpalang بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال campuzlit's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

دوستان این همه ناله فایده نداره همه ی شرکت های اینترنت دهی تو ایران همیجورین
    تا وقتی که ما ملت ایران از اینترنت اینا بخریم وضع هیچ تغییری نمیکنه
    مملکت همش شده دزدی اون از اون پیامای ایرانسل و همراه اول
    ...
    آخه نمی شه. اینترنت انحصاریه زیرساخته و همه شرکت های اینترنتی نون خور اونن و همه دارن جیب ملت خالی می کنن.

خیلی ها به اینترنت احتیاج دارن و اصلا نمی تونن یه روز هم بدون اینترنت بمونن مسائل کاری، درسی و ..... در این بازار انحصاری کاری از دست خریداران بر نمیاد چون اولا اکثر ما محتاج به اینترنت هستیم و بعدش هم سرویس دهنده دیگه ای وجود نداره. این قانون بازار انحصاریه که اگه احتیاج داری باید بخری. چون عرضه کننده تغییری در وضعیت فعلیش ایجاد نمی کنه.

مثال روشنش شرکت همراه اول هست که ایرانسل کاری باهاش کرد که الان داریم سیم کارت با 5 تومن شارژ رو می خریم 5 تومن.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2015

پيش فرض

دوستاني كه اطلاع دارن سرويس ١٢٨ شبانه دار تا چه سرعتي بأزه،شبانه چطوره؟محدوديت داره حتي از شاتلند بگيرم؟كلا يه توضيحي بديد الان جشنواره دارم.

آخر فروم باز mehrabooni's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

دوستاني كه اطلاع دارن سرويس ١٢٨ شبانه دار تا چه سرعتي بأزه،شبانه چطوره؟محدوديت داره حتي از شاتلند بگيرم؟كلا يه توضيحي بديد الان جشنواره دارم.
    همه چیز بستگی به مرکز مخابراتیت داره
    واسه من قبلا که شبانه رایگان 1600 1700 کیلوبایت درثانیه بود

حـــــرفـه ای Legend's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Endadah

پيش فرض

سلام

دوستان من الان سرویس 3 ماه اکو 2 مگ دارم ( با اون مبلغ اضافی بابت شبانه رایگان ! ) سرعت دانلود شبانه ام حدود 560 کیلو در ثانیه اس ! میخواستم بدونم اگه 4 مگ بگیرم به 1مگ در ثانیه میرسه؟

به این خاطر می پرسم:

"سرعت این سرویس‌ها در شب بر اساس شرایط استفاده از خطوط پر سرعت داده‌ها اعمال خواهد شد، همچنین با توجه به قوانین سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی، سرعت این سرویس‌ها در شب نیز شامل قانون ضریب اشتراک گذاری یک به هشت خواهد شد.

نام سرویس سرعت از ساعت 1 تا 8 بامداد
    ECO 4096 سرعت دریافت از 1024 تا 1536 کیلو بیت بر ثانیه
    ECO 6144 سرعت دریافت از 1024 تا 2048 کیلو بیت برثانیه
    ECO 8192 سرعت دریافت از 1024 تا 3072کیلو بیت بر ثانیه "

ممنون، شاد باشید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2015

پيش فرض

همه چیز بستگی به مرکز مخابراتیت داره
    واسه من قبلا که شبانه رایگان 1600 1700 کیلوبایت درثانیه بود
    تو حالت عادي چطور هستش

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •