تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 338 از 3347 اولاول ... 2382883283343353363373383393403413423483884388381338 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,371 به 3,380 از 33469

نام تاپيک: 3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

اصفهان چی
    بازم مشهد بعضی مناطقش ساپورت میشه ولی اصفهان یه سایت بیشتر نیست
    فک کنم خدمات تو اصفهان با آب رودخونه زاینده رود ارتباط مستقیم داشته
    آب که رفت خدمات هم تعطیل شده
    اصفهان پیمانکارش اینجاها نیست
    ?
    اصفهان و شیراز و یزد تجهیزات کم و درحد انگشت شمار میباشد. اصفهان تا 20 مهر کار خواهد برد.

2. 5 کاربر از rezarain88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

دوستان گوشی های دو سیم کارت که ساخت کشور چین هست، مانند هواوی، ZTE, آلکاتل، و مخصوصا گوشی های با پردازنده های مدیاتک که از اندروید 4.2 استفاده می کنند تنها رو سیم یک امکان استفاده از تری جی هست، ولی دو سیم کارته های شرکت های معتبر مثل سامسونگ، سونی و ال جی امکان استفاده در هر دو اسلات هست، البته شاید استثنایی هم موجود باشه

اگه نباشه جاش خالی می مونه tavassoli.farfani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

اصفهان و شیراز و یزد تجهیزات کم و درحد انگشت شمار میباشد. اصفهان تا 20 مهر کار خواهد برد.
    مگه تجهیزات اصفهان با بقیه فرق داره
    ?
    ما که امیدواریم تا بیست مهر بیاند حلش کنند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

جواب کاملتر را بعدا خواهم داد.
    خب مشهد شلوغه نمیشه کاری کرد، تا جایی که می دونم تو شهرای دیگه ی خراسان هم کاری نشده، مثل نیشابور و سبزوار با جمعیت بالای خودش، چه بسا شهرهایی هم داریم که کارش با یکی دو فرستنده فعلا راه میوفته [emoji52]

ناظر انجمن اینترنت و شبکه fanoostalaei's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Great & Lovely Tabriz

پيش فرض

با سلام مردم تبریز. اول بابت سرعت پایین عذر خواهی میکنم. در حال کار بروی شبکه هستیم . طی چند روز گذشته سایت های یوسف اباد ولاله تجهیز شدند. کارتست سایت کار پیشه در حال اتمام است در حال لینک دهی و تست handower هستیم. مینی bts چهارراه شهناز به بیشترین ظرفیت خود رسید. پوشش از میدان ساعت تا اول فردوسی خوب نیست و دوستان در حال کار برروی فیبر نوری هستند چون انتن ماکرویو جواب نداد. پوشش از چهار راه شهناز تا اول قونقا به 100 درصد رسید. و کار منطقه تمام است. در فلکه همافر به دلیل ناهمگونی فرکانس با برد بالا مجبور به نصب مینی bts بالاتر از فلکه همافر شدیم و کارتست ان اغاز شد. دوستان نقص سایت قونقا حل شده و حال تست هست اگر لینک برسد سایت با تمام ظرفیت کار خود را شروع خواهد کرد. سایت متجرک پاساژ تربیت جمع اوری شده است . دوستان ممکن است در پاشاژ تربیت و سهند و جام جم با عدم پوشش مواجه شوند که با شروع مینی سایت ها پوشش داخل پاساژ تکمیل خواهدشد. نصب rru داخل پاشاژ امت به پایان رسد و در حال بهره برداری میباشد. در این پاساژ مجبور به تعویض سیم کشی و نصب انتن 10db شدیم که بسیار پرهزینه شد. ولی عصر همچنان ناقص است و پوشش در فلکه بزرگ تا تختی و شهریار وجود ندارد. پوشش از نصف راه تا اول سیلو تا حدودی بهبود یافت ولی بیشتر از ان برد سایت جواب نداد و در حال لینک دهی به سایت خطیب هستیم که پوشش میدان جهاد را به خطیب برسانیم . دوستان از وضع بازار اظهار ناراحتی کردند که باید به عرض برسانیم به دلیل تعدد سایتها و ارتفاع متغیر سایتها و عدم تجهیز برخی از ان ها این مشکل وجود خواهد داشت. که به زودی برطرف میگردد. همچنین سایت راسته کوچه دیروز وارد فاز بهره برداری شد. دوستان از صبر ویاری شما سپاسگزارم . وپیشنهاد های شما مایه دلگرمی ما است . هر سوال باشه در خدمتتان هستم.
    خیلی ممنون باست اطلاع رسانی
    من یه سوالی که داشتم اینه که کدوم سایتها دارای 4G خواهند بود ؟
    یا فقط همون 3 تایی که قبلا گفته بودید ؟

و یه سوال دیگه اون هم این که تجهیز شهرستانهایی مثل مراغه تا کی تموم خواهد شد ؟

خیلی ممنون از سرعت عمل و دقتی که در کار خودتون دارید

7. 2 کاربر از fanoostalaei بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mojtabaghanidel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

دوستان گوشی های دو سیم کارت که ساخت کشور چین هست، مانند هواوی، ZTE, آلکاتل، و مخصوصا گوشی های با پردازنده های مدیاتک که از اندروید 4.2 استفاده می کنند تنها رو سیم یک امکان استفاده از تری جی هست، ولی دو سیم کارته های شرکت های معتبر مثل سامسونگ، سونی و ال جی امکان استفاده در هر دو اسلات هست، البته شاید استثنایی هم موجود باشه
    من سونی اکسپریا سی دارم
    فقط رو سیم 1 با 3جی کار میکنه

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

نصب 4g تقریبا متوقف شده به دلیل هزینه زیاد . به دلایل امنیتی نمیتوانم محل دقیق ان را جواب دهم . ولی تعداد انها 12 سایت است. نصب تجهیزات مراغه / مرند/ سراب/ میانه / جلفا در حد دو یا سه سایت میباشد که به زودی سرعت میگیرد.

10. 5 کاربر از rezarain88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

من سونی اکسپریا سی دارم
    فقط رو سیم 1 با 3جی کار میکنه
    تو کاتالوگ اکثر گوشی ها به پشیبانی هر دو سیم اشاره نشده، من قبلا سامسونگ گالکسی وای داشتم رو هر دو ۳ جی داشت، فکر کردم سایر برندهای مطرح هم همینطورن [emoji52]

تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

ایا یه سایت یا پیگاه خبری هستش که اخبار 3جی و 4جیُ بشه دنبال کرد؟؟ یه پایگاه خبری معطبر
    البته به اخباری که دوستان میگن شکی نیست ولی هممون میدونیم خبر باید معتبر باشه

13. این کاربر از mojtabaghanidel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

با سلام مردم تبریز. اول بابت سرعت پایین عذر خواهی میکنم. در حال کار بروی شبکه هستیم . طی چند روز گذشته سایت های یوسف اباد ولاله تجهیز شدند. کارتست سایت کار پیشه در حال اتمام است در حال لینک دهی و تست handower هستیم. مینی bts چهارراه شهناز به بیشترین ظرفیت خود رسید. پوشش از میدان ساعت تا اول فردوسی خوب نیست و دوستان در حال کار برروی فیبر نوری هستند چون انتن ماکرویو جواب نداد. پوشش از چهار راه شهناز تا اول قونقا به 100 درصد رسید. و کار منطقه تمام است. در فلکه همافر به دلیل ناهمگونی فرکانس با برد بالا مجبور به نصب مینی bts بالاتر از فلکه همافر شدیم و کارتست ان اغاز شد. دوستان نقص سایت قونقا حل شده و حال تست هست اگر لینک برسد سایت با تمام ظرفیت کار خود را شروع خواهد کرد. سایت متجرک پاساژ تربیت جمع اوری شده است . دوستان ممکن است در پاشاژ تربیت و سهند و جام جم با عدم پوشش مواجه شوند که با شروع مینی سایت ها پوشش داخل پاساژ تکمیل خواهدشد. نصب rru داخل پاشاژ امت به پایان رسد و در حال بهره برداری میباشد. در این پاساژ مجبور به تعویض سیم کشی و نصب انتن 10db شدیم که بسیار پرهزینه شد. ولی عصر همچنان ناقص است و پوشش در فلکه بزرگ تا تختی و شهریار وجود ندارد. پوشش از نصف راه تا اول سیلو تا حدودی بهبود یافت ولی بیشتر از ان برد سایت جواب نداد و در حال لینک دهی به سایت خطیب هستیم که پوشش میدان جهاد را به خطیب برسانیم . دوستان از وضع بازار اظهار ناراحتی کردند که باید به عرض برسانیم به دلیل تعدد سایتها و ارتفاع متغیر سایتها و عدم تجهیز برخی از ان ها این مشکل وجود خواهد داشت. که به زودی برطرف میگردد. همچنین سایت راسته کوچه دیروز وارد فاز بهره برداری شد. دوستان از صبر ویاری شما سپاسگزارم . وپیشنهاد های شما مایه دلگرمی ما است . هر سوال باشه در خدمتتان هستم.
    ایا یه سایت یا پیگاه خبری هستش که اخبار و 4جیُ بشه دنبال کرد؟؟ یه پایگاه خبری معطبر
    البته به اخباری که دوستان میگن شکی نیست ولی هممون میدونیم خبر باید معتبر باشه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •